خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 37
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Forgotten نمایش پست ها
      سارا همتی برای درس زیستش حداقل سه تا معلم توی مدرسه داشته
      + کلاس خصوصی بیرون ( فکر کنم دکتر خادم ) + آزمونای ماز + چیزایی که ما نمیدونیم

ولی توی مصاحبه ها نمیان اینارو بگن که میگن من کتاب خوندم اونم یه دونه

یه توصیه مهم :

رتبه برتر ها تا حدی که بتونن میگن ما کم خوندیم و یک کتاب خوندیم و کلاس نرفتیم و ... ولی باور نکنید چون اینا میخوان خودشون رو نابغه نشون بدن
      دادا مثال زدم دیه در مثال مناقشه (املاش رو نمیدونم جدی !!)نیست

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      خدا کنه ادم درسخون باشه پنج تا دخترعمه دارم که اینا خواهر هستن چهارتاشون کنکور دادن همشون با منبع دختر بزرگی پیش میرفتن اولی دندان یزد دومی برق یزد سومی گفتار درمانی تهران چهارمی دبیری ورزش شیراز اون دوتا اولی را که گفتم نذاشتن برن شهر دور والا هردوتاشون تهران قبول میشدن !!!!
      اصلا می‌دانی چیست ؟!

من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
      من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
      خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
      خدا را بیاب . . .
      نه در بین نماز های شبت ...
      بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      وقتی که برای خوندن فاگوزیست گذاشت رو میتونست تقسیم کنه بین فقط کتاب درسی + دروس عمومی ... مطمئنا رتبش بهتر میشد
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان بخدا من با یکی از نفرات زیر 100 کشوری کنکور 94 تجربی حرف زدم میگفت از دی وی دیا کتابا استفاده کرده بود اینکه میبینید رتبه برترا میان میگن فقط کتاب غلط کردن ...بخدا قسم خالی میبندن تا از کاظم قلمچی پول بگیرن وگرنه همه اونا هم عین ما بودن ...یکیشون میگفت فیزیک سه رو از مسعودی دیده بود زیست فراهانی پرواز کنکوریا رو خریده بود دیده بود شیمی رم از منتظری بقیه دراسرم خودش خونده بود ریاضیم از افبا توروخدا گول کتاب نخورید اخه شماها که هیچ دبیر خوبی نداشتید چطوری میخوای مثلثلات از کتاب بخونید....درضمن اکثر نفرات برتر تو مدارس نمئنه درس خوندن با بهترین دیرا پس نگید که اونا فقط کتاب خوندن...

5. Top | #20
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SunOS نمایش پست ها
      وقتی که برای خوندن فاگوزیست گذاشت رو میتونست تقسیم کنه بین فقط کتاب درسی + دروس عمومی ... مطمئنا رتبش بهتر میشد
      هرگز!!!!ترازی که یه تست زیست میده راباهیچی نمیشه مقایسه کرد

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatom نمایش پست ها
      خدا کنه ادم درسخون باشه پنج تا دخترعمه دارم که اینا خواهر هستن چهارتاشون کنکور دادن همشون با منبع دختر بزرگی پیش میرفتن اولی دندان یزد دومی برق یزد سومی گفتار درمانی تهران چهارمی دبیری ورزش شیراز اون دوتا اولی را که گفتم نذاشتن برن شهر دور والا هردوتاشون تهران قبول میشدن !!!!
      کنکور هر سال روندش ایجاب میکنه منابع اپدیت بشن
      به نظرم برای کنکور 96 اکثر منابع 94 به درد نمیخوره چه برسه به چهار سال

البته متوجه منظور اصلیتون شدم

7. Top | #22
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حامدیگانه نمایش پست ها
      دوستان بخدا من با یکی از نفرات زیر 100 کشوری کنکور 94 تجربی حرف زدم میگفت از دی وی دیا کتابا استفاده کرده بود اینکه میبینید رتبه برترا میان میگن فقط کتاب غلط کردن ...بخدا قسم خالی میبندن تا از کاظم قلمچی پول بگیرن وگرنه همه اونا هم عین ما بودن ...یکیشون میگفت فیزیک سه رو از مسعودی دیده بود زیست فراهانی پرواز کنکوریا رو خریده بود دیده بود شیمی رم از منتظری بقیه دراسرم خودش خونده بود ریاضیم از افبا توروخدا گول کتاب نخورید اخه شماها که هیچ دبیر خوبی نداشتید چطوری میخوای مثلثلات از کتاب بخونید....درضمن اکثر نفرات برتر تو مدارس نمئنه درس خوندن با بهترین دیرا پس نگید که اونا فقط کتاب خوندن...

منم نمونه بودم یه سری ازدبیرامون ک خوب نبودن والا!!کلاس دوم که بودیم دبیرریاضی مون فوق داشت ولی هیچی بلدنبود!تازه ماهاهی بهش ایده ی چگونگی تدریس میدادیم!اصن یه وضی بودا!!
      ولی زیست وشیمی مون عااالی بودخدایی

8. Top | #23
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آخه اگه به فقط خوندن کتاب باشه که من پروفسورم. برای موفقیت در کنکور باید یه معلم درست حسابی + منابع خوب برای تست زنی داشته باشی بقیش کشکه

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      آفرین استارتر تاپیک به نکات خوبی اشاره کردی اگر از امکاناتی که در اختیارمون هست به بهترین نحو استفاده کنیم واقعا جواب می گیریم

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      آفرین استارتر تاپیک به نکات خوبی اشاره کردی اگر از امکاناتی که در اختیارمون هست به بهترین نحو استفاده کنیم واقعا جواب می گیریم این جمله شعار نیست واقعاً

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      والا بخدا هروقت دیدم گفتن از کتاب یکی نیس بگه د اخه لا مصب تو بهترین دبیرستان های کشور درس خوندی 4 سال پایت قوی شده خب مگه خری بری دی وی دی بخری کتاب میخری تست میزنی ...یه کسیم پایه ش متوسطه میاد حرف رتبه یک رو گوش میده میخواد سخت ترین مباحث رو از کتاب بخونه خب اگه معلم نیاز نبود چرا 12 سال رفتیم مدرسه؟میگفتن خودتون بخونید بیاید امتحان بدید...

12. Top | #27
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      همه چیز منبع و خرخونی نیست.....هوش خیلی مهمه
      .
      .یکی با ده تا تست تو یه فصل استاد میشه ...یکی هم با 100 تا تست استاد میشه...وژدانن

13. Top | #28
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      والا بخدا هروقت دیدم گفتن از کتاب یکی نیس بگه د اخه لا مصب تو بهترین دبیرستان های کشور درس خوندی 4 سال پایت قوی شده خب مگه خری بری دی وی دی بخری کتاب میخری تست میزنی ...یه کسیم پایه ش متوسطه میاد حرف رتبه یک رو گوش میده میخواد سخت ترین مباحث رو از کتاب بخونه خب اگه معلم نیاز نبود چرا 12 سال رفتیم مدرسه؟میگفتن خودتون بخونید بیاید امتحان بدید...
      اتفاقا بجز مقطع ابتدایی الکی رفتیم مدرسه..........بقیش بجز وقت تلف کردن و ...هیچ سودی نداره........

14. Top | #29
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      برترایی ک درصد انچنانی زدن و بگن من فقط کتاب خوندم چررررررررند میگن.... استاد انچنانی منم داشتم رتبه برتر بودم.
      اگ همی کتابه کافی بود ک همه رتبه تک رقمی بودن
      مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      درکل دوستان نیکان زرگر زاده رتبه ده تجربی کشور سال 94 اغلب کلاسای هدف رو میرفت...گول نخورید دی وی دی خوب بخرید...کلاس خوب بود برید...

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن