خدا کنه ادم درسخون باشه پنج تا دخترعمه دارم که اینا خواهر هستن چهارتاشون کنکور دادن همشون با منبع دختر بزرگی پیش میرفتن اولی دندان یزد دومی برق یزد سومی گفتار درمانی تهران چهارمی دبیری ورزش شیراز اون دوتا اولی را که گفتم نذاشتن برن شهر دور والا هردوتاشون تهران قبول میشدن !!!!
اصلا میدانی چیست ؟!
من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
خدا را بیاب . . .
نه در بین نماز های شبت ...
بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...
وقتی که برای خوندن فاگوزیست گذاشت رو میتونست تقسیم کنه بین فقط کتاب درسی + دروس عمومی ... مطمئنا رتبش بهتر میشد
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
دوستان بخدا من با یکی از نفرات زیر 100 کشوری کنکور 94 تجربی حرف زدم میگفت از دی وی دیا کتابا استفاده کرده بود اینکه میبینید رتبه برترا میان میگن فقط کتاب غلط کردن ...بخدا قسم خالی میبندن تا از کاظم قلمچی پول بگیرن وگرنه همه اونا هم عین ما بودن ...یکیشون میگفت فیزیک سه رو از مسعودی دیده بود زیست فراهانی پرواز کنکوریا رو خریده بود دیده بود شیمی رم از منتظری بقیه دراسرم خودش خونده بود ریاضیم از افبا توروخدا گول کتاب نخورید اخه شماها که هیچ دبیر خوبی نداشتید چطوری میخوای مثلثلات از کتاب بخونید....درضمن اکثر نفرات برتر تو مدارس نمئنه درس خوندن با بهترین دیرا پس نگید که اونا فقط کتاب خوندن...
آفرین استارتر تاپیک به نکات خوبی اشاره کردی اگر از امکاناتی که در اختیارمون هست به بهترین نحو استفاده کنیم واقعا جواب می گیریم
آفرین استارتر تاپیک به نکات خوبی اشاره کردی اگر از امکاناتی که در اختیارمون هست به بهترین نحو استفاده کنیم واقعا جواب می گیریم این جمله شعار نیست واقعاً
والا بخدا هروقت دیدم گفتن از کتاب یکی نیس بگه د اخه لا مصب تو بهترین دبیرستان های کشور درس خوندی 4 سال پایت قوی شده خب مگه خری بری دی وی دی بخری کتاب میخری تست میزنی ...یه کسیم پایه ش متوسطه میاد حرف رتبه یک رو گوش میده میخواد سخت ترین مباحث رو از کتاب بخونه خب اگه معلم نیاز نبود چرا 12 سال رفتیم مدرسه؟میگفتن خودتون بخونید بیاید امتحان بدید...
همه چیز منبع و خرخونی نیست.....هوش خیلی مهمه
.
.یکی با ده تا تست تو یه فصل استاد میشه ...یکی هم با 100 تا تست استاد میشه...وژدانن
برترایی ک درصد انچنانی زدن و بگن من فقط کتاب خوندم چررررررررند میگن.... استاد انچنانی منم داشتم رتبه برتر بودم.
اگ همی کتابه کافی بود ک همه رتبه تک رقمی بودن
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
درکل دوستان نیکان زرگر زاده رتبه ده تجربی کشور سال 94 اغلب کلاسای هدف رو میرفت...گول نخورید دی وی دی خوب بخرید...کلاس خوب بود برید...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)