سلام...دیشب داشتم با یکی از دانشجویان علوم پزشکی شهر فسا رودررو صحبت میکردم سال اولش هم بود که کنکور داده بود و با رتبه ی 672 پزشکی اورده بود...یه بار دیگم گفته بودم که به دانشجوهای پزشکی های این شهر خیلی میرسن یعنی تو هر خوابگاه میز و صندلی و تلویزیون ال ای دی تخت و یخچال ساید بای ساید و خلاصه برای خوابگاشون سنگ تموم گزاشتن خوابگاهاشون هم دو نفره هست و میگفت که 95 نفر توی یه کلاس هستن و درس میخونن....حالا از این ها که بگذریم درصد شیمیش و زیستش خیلی برام جالب بود...فک کنم تو کل کشور جزو ده نفر برتر بود....عمومی هاش اصلا جالب نبود همه در حد 40 درصد و حتی کمتر و تخصصی هاش هم ریاضی 49 و فیزیک 36 زده بود...خیلی باهاش صحب کردم میگفت که زیست رو از روی فاگوزیست خوندم و شیمی رو هم هر 4 سال از روی مبتکران خوندم ولی دقیق خونده بود و میگفت کل تستای مبتکران رو زده بود....حتی من بهش کفتم دیگه تستای مبتکران جوابگو کنکورای اخیر نیست و زیست فاگو هم همه ازش بد میگن گفت که من کنکور دادم اینا رو خوندم و الان هم میبینی که پزشکی میخونم حتی کلاس هم نرفته بود میگفت کلا روی همدیگه برای درسای تخصصیش فقط روی هم شاید 10 جلسه رفتم کلاس اونم برای رفع اشکال !در کل به این نتیجه رسیدم که به نظر من همه ی ما بهترین منابع رو برای کنکور در اختیار داریم در زمینه ی درسی ولی از امکاناتی که در اختیارمون هست به درستی استفاده نمیکنیم...مثلا من هم هر 4 سال شیمی رو مبتکران دارم چرا پس من نمیتونم 85 درصد بزنم!در حالی که یکی دگه همین کتابو میخونه و بهترین درصد رو هم میزنه!یا مثلا فاگوزیستی که خیلیا بد میگن ازش و خودم هم ندارم یکی میاد میخونه و زیستو 75 میزنه!!من به این نتیجه رسیدم که همچین افرادی که رتبه ی عالی کسب میکنن اسیر حاشیه نمیشن که حالا وای من مثلا مبتکران دارم همه دارن تعریف فارو میکنن حتما فار خیلی خوبه برم اونو بگیرم یا مثلا چاپ جدید خیلی سبز عالیه و....!همون کتابایی رو که در اختیارشون هست رو خیلی خوب و دقیق میخونن و بهترین درصد رو هم کسب میکنن و البته خودشون رو باور دارن !خیلی ها رو دیدم توی همین انجمن از هر درسی 4 تا انتشرات مختلف رو دور خودشون جمع میکنن اخرم هیچ کدومشو نمیرسن تموم کنن و در این روزا به چه کنم چه کنم میفتن....در کل روی سخنم با این افراد هست که اصصلا دچار حاشیه نشید که حالا الگو اومده زیستش خیلی خوب کار کرده یا شیمی فار فلانه و دریافت بهمانه و...به خدا اینا همش بهانس خیلیا بودن همین زیستو مثلا الگو رو گرفتن و یه هزینه ی اضافی رو دست خونواده گزاشتن الان هم یه کتابشو هنوز تموم نکردن ولی من خودم مثلا گاج جامع رو گرفتم و هم حجمش کمه هم خیلی راحت تره تموم کردنش شاید خیلیا بگن تستاش الکیه و....خیلی زیاد به حرف های بقیه توجه نکنید همین منابعی رو که در اختیار دارین بخونین مطمئن باشید که بهترین بازده رو براتون داره..باور کنین کل داوطلبا از کمابع یکسان و شبیه به هم استفاده میکنن ولی فقط افراد معدودی موفق میشن چرا چون که اولا به خودشون و کتابی که دارن اعتماد کامل دارن ثانیا اسیر حواشی های مسخره نمیشن و کار خودشون رو به بهترین شکل انجام میدن و کتابایی هم که در اختیار دارن خیلی خوب و عالی میخونن تا جایی که به بهترین تسلط برسن...با ارزوی موفقیت برای همگی