یه چیزی بگم خداییش انگیزه گرفتم خیلی از دوستان رو دیدم با اینکه سنشون بالای 30هست بازم میخان کنکور بدن.
خیلی خیلی ممنون
سلام بچه ها.من 28 سالمه.سال 96میخوام کنکور بدم پزشکی.خودم مدرس ریاضی و فیزیک کنکور هستم .همسرم همداینجا عضوه.اونم میخواد کنکور بده.خوشحالم که اینجا تا آخر سال کنار همیم.هرکمکی ازم بر بیاد درخدمتم.
سلام بر دوستان عزیز سال جدیدبر شما دوستان مبارک... از بابت این تاپیک عالی تشکر من کارشناسی زبان انگلیسی و مشتاق به قبولی پزشکی
فقط یه چیزی که ذهن منو مشغول کرده اینه که... هرسال قوانین متاسفانه در تغییر هست .... مثلا کارشناسی های دانشگاه ازاد ایا میتونن وارد پزشکی دولتی شن / البته یه سال میگفتن میشه ... سال دیگه گفتن فقط باید شهریه بدن ... امسال گفتن میشه دولتی بخونن بدون هزینه .... اخه ما موندیم سال 96 چجوری بشه ... لطفا اگه شخصی اطلاع دقیقی داره درباره کنکور96 لطفاااااا اطلاع بده ...... سپاس
سلام
طبق چیزی که من میدونم هرسال اینطور بوده که اونایی که دانشگاه سراسری روزانه بودن(از آموزش رایگان واسه یک بار استفاده کرده باشن)دیگه نمیتونن پزشکی بدون هزینه قبول بشن حتی اگر رتبه پایینی کسب کنند باید شهریه پزشکی رو پرداخت کنن.یا برن پزشکی آزاد یا بین الملل
همچنين در خصوص رشته هاي گروه علوم پزشكي نيز با توجه به محدوديت امكانات دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي دولتي و لزوم توزيع
عادلانه فرصت هاي موجود بين تمامي متقاضيان، شركت مجدد آن دسته از داوطلباني كه قبلاً با استفاده از امكانات دولتي (آموزش رايگا ن )
تحصيلات خود را در رشته اي به اتمام رسانيده اند، در آزمون سراسري پذيرش دانشجو براي ورود مجدد به دانشگاه هاي دولتي و تحصيل در
كليه رشته هايي كه پذيرش از مقطع ديپلم صورت مي گيرد، امكان پذير نمي باشد. اين قبيل داوطلبان و متقاضيان در صورت تمايل م ي توانند
صرفاً براي تحصيل در پرديس هاي خودگردان و ظرفيت مازاد در رشته هاي گ روه پزشكي ثب ت نام نمايند و در صورت قبولي در آزمون
سراسري، با پرداخت شهريه ادامه تحصيل دهند. ضمناً مقررات مربوط به تعهدات و طرح نيروي انساني براي رشته هاي مشمول مرتبط با گروه
پزشكي به قوت خود باقي است.
صفحه 5 دفترچه ، بند و
ضمن سپاس از لطفتون ..... این مال سال 95 است .... ولی سال 94 و 93 چیز دیگری بوده..... کاش میشد مال 96 رو الان اعلام میکردن
بازم تشکر از لطفتون.... البته من پیامی که به سازمان سنجش دادم ... مث همینو گفتن... ولی چون من زووم کردم روی 96 میخام لااقل واسم شفاف باشه
لینک تلگرام گروه کنکور 96
https://telegram.me/join-chat/Bj6hbwdTf_lC537FTK7irg
خط تیره وسط join-chat را بردارید.
فکر میکنم دلیل اینکه کامپیوتری های زیادی میخوان کنکور بدن سه چیزه
1-بازار کامپیوتر خوب نیست.(اگه کار بلد باشی این رو قبول ندارم)
2-بچه های کامپیوتر چون بیشتر از بقیه رشته ها اهل تحقیق توی اینترنت هستن و متوجه میشن پول کجاست.
3-کامپیوتری ها چون توی دوره کارشناسی و ارشد خیلی خود خوان هستن واسه همین اعتماد به نفس بالایی دارن.
برای ارتباط با من از ایمیل ali.sarlak.2092@gmail.com استفاده کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)