مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 12 از 39 نخستنخست ... 211121322 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 166 به 180 از 582
    1. Top | #166
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط setareh60 نمایش پست ها
      موفق باشین.... پس هنوز پزشکی نخوندین؟ فکر کردم پزشکی میخونین و تجربه دارین که گفتین سخته؟..
      ممنون همچنین شما
      نه دیگه امسال هرجور شده میرم اوضاعم خوبه خداروشکر
      عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)

2. Top | #167
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      درود

من کاردانی روزانه خوندم (شهید بهشتی تهران) و کارشناسی ناپیوسته را شبانه خوندم (دانشگاه تهران)

طبق قانون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برای ممنوعیت تحصیل در دوره های روزانه:

آیا کاردانی روزانه هم محدودیت داره یا فقط مرتبط با کارشناشی و بالاتر هست؟

چه طور در این مورد مطمئن شوم؟

سپاس

3. Top | #168
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pars نمایش پست ها
      درود

من کاردانی روزانه خوندم (شهید بهشتی تهران) و کارشناسی ناپیوسته را شبانه خوندم (دانشگاه تهران)

طبق قانون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برای ممنوعیت تحصیل در دوره های روزانه:

آیا کاردانی روزانه هم محدودیت داره یا فقط مرتبط با کارشناشی و بالاتر هست؟

چه طور در این مورد مطمئن شوم؟

سپاس
      بر اساس مصوبه های سال 95 میتونید روزانه بخونید

4. Top | #169
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان... یه سوال داشتم خواهشا اگه میدونید راهنماییم کنید.. من متولد 73 هستم از رشته و دانشگاهی که هستم اصلا راضی نیستم .(شیمی پیام نور) میتونم کنکور 96 شرکت کنم؟؟ بخاطر خدمت سربازی میگم.. منظورم معافیت تحصیلی هست که تا سال 97 دادن ایا اون تمدید میشه ؟ مثلا من پزشکی قبول بشم مشکلی ایجاد نمیکنه و میتونم بخونم؟؟؟ ترم 4 هستم که سال بعد تا کنکور میشم ترم 6
      ویرایش توسط میثم93 : 24 اردیبهشت 1395 در ساعت 10:57

5. Top | #170
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط firoze نمایش پست ها
      سلام.بله اگه پزشکی یا هر رشته ی دیگه ای در کنکور96 قبول بشید تمدید میشه. ولی خب این رو هم بدونید که برای ثبت نام در کنکور فکر میکنم باید انصراف بدین از دانشگاه .اما اگر تا سال 97 کنکور قبول نشید و دانشگاه نباشید باید سربازی برید
      ...کلا دولت مخالفتی با درس نداره. وشما تا پروفسوری بخواین ادامه بدید این اجازه رو میدن و در نهایت سربازی.
      نقل قول نوشته اصلی توسط میثم93 نمایش پست ها
      سلام دوستان... یه سوال داشتم خواهشا اگه میدونید راهنماییم کنید.. من متولد 73 هستم از رشته و دانشگاهی که هستم اصلا راضی نیستم .(شیمی پیام نور) میتونم کنکور 96 شرکت کنم؟؟ بخاطر خدمت سربازی میگم.. منظورم معافیت تحصیلی هست که تا سال 97 دادن ایا اون تمدید میشه ؟ مثلا من پزشکی قبول بشم مشکلی ایجاد نمیکنه و میتونم بخونم؟؟؟ ترم 4 هستم که سال بعد تا کنکور میشم ترم 6

همینجوری الکی هم نمیشه !
      ببینین شما فقط یکبار اون هم فقط در مقطع لیسانس یا فوق دیپلم میتونین انصراف بدین .
      به محض اینکه انصراف بدین 1 سال وقت دارین که برین سربازی . اگه تو این 1 سال قبول شدین دانشگاه دوباره 5 سال براتون معافیت تحصیلی میخوره .

1 . در صورتی که فارق التحصیل فوق یا لیسانس بشین و بخواین کنکور بدین نباید بیشتر از 1 سال بگذره

2 . در صورتی که فوق لیسانس در حال تحصیل باشین و انصراف بدین نمیتونین بیاین مجدد کنکور سراسری بدین ( کنکور ارشد مشکلی نداره )

در کل اگه انصراف بدین و بخواین کنکور بدین فقط کنکور همون مقطعی که انصراف دادین رو میتونین دوباره بدین . در صورتی که بخواین کنکور یه مقطع پایینتر رو بدین باید برین سربازی برگردین

واسه شما هم دوست عزیز مشکلی نداره و با توجه به تجربیات بچه های همین فروم در صورت قبولی در کنکور معافیت تحصیلیتون از اول حساب میشه

6. Top | #171
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام
      چند تا سوال داشتم

در قدم اول میخام برای ترمیم معدل شرکت کنم.با توجه به اینکه 7 سالی میشه از دروس دور بودم بنظر شما شهریور ثبت نام کنم یا دی ماه؟و البته هنوز به خوندن شروع نکردم چون کتاب هارو منتظرم به دستم برسه و احتمالا تا هفته ی اینده برسن.
      و اینکه برای نمره کامل اوردن یا نهایتا مرز نمره کامل روش یا کتاب کمک درسی ی خاصی نیازه ؟
      اگه تجربه ای دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
      هنوز منتظر بمانید ببینید یکشنبه تاثیر معدل برای کنکور 96 مثبت می شه یا قطعی . بعد از اون تصمیم به ترمیم بگیرید

7. Top | #172
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام
      چند تا سوال داشتم

در قدم اول میخام برای ترمیم معدل شرکت کنم.با توجه به اینکه 7 سالی میشه از دروس دور بودم بنظر شما شهریور ثبت نام کنم یا دی ماه؟و البته هنوز به خوندن شروع نکردم چون کتاب هارو منتظرم به دستم برسه و احتمالا تا هفته ی اینده برسن.
      و اینکه برای نمره کامل اوردن یا نهایتا مرز نمره کامل روش یا کتاب کمک درسی ی خاصی نیازه ؟
      هنوز منتظر بمانید ببینید یکشنبه تاثیر معدل برای کنکور 96 مثبت می شه یا قطعی . بعد از اون تصمیم به ترمیم بگیرید

8. Top | #173
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      خب اگه هدفتون اینه بهتره از الان خودتون رو برای نهایی شهریور اماده کنین تا خیالتون از بابت معدل راحت بشه البته به نظرم درسهایی مثل دین و زندگی رو هم برای نهایی و هم کنکور ببندین

9. Top | #174
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من سال 82 وارد دانشگاه شدم
      منم میتونم دیپلم مجدد بگیرم؟من رشتم ریاضی بوده چه دروسی رو باید اضافه پاس کنم برای تجربی؟

10. Top | #175
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      چند تا سوال داشتم

چه کتبی شما خریدید؟ میشه لیستشو بگید
      کتب درسی برای زیست رو پیدا کردی؟

11. Top | #176

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط locast نمایش پست ها
      من سال 82 وارد دانشگاه شدم
      منم میتونم دیپلم مجدد بگیرم؟من رشتم ریاضی بوده چه دروسی رو باید اضافه پاس کنم برای تجربی؟
      افرادی که دیپلمشون رو قبل از سال 84 گرفتن نیازی به ترمیم یا دیپلم مجدد ندارن...شما تمام کنکور براتون لحاظ میشه 100 درصد

12. Top | #177
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بله زیست دوم و سوم تهیه کردم اما چاپ دوم مربوط به امساله که نمیدونم ازاین نظر مشکلی پیش میاد یا نه
      کتابهای درسی متاسفانه به سختی تهیه میشه و من هنوز یه مقداریش دستم نرسیده.البته مشکلی برای سال چهارم نیست .چون میشه شهریور تهیه کرد.اما سال سوم و دوم چون چاپ93و94میخام مشکله

کتابهای کمک درسی هم اگه منظورتونه:برای فیزیک گاج نقره ای
      ریاضی قلم چی فقط از تستش
      شیمی مبتکران
      زیست تهیه نکردم هنوز
      دینی و ادبیات ابی قلم چی چون فقط تست میخام بزنم و کتاب درسی کافیه برام
      عربی کامل گاج
      زبان هم فقط ریدینگ میزنم
      زیست دوم چاپ 93 با چاپ 94 تفاوتی نکرده، از این بابت نگران نباشین و اینکه اگه نمیتونین کتاب از جایی گیر بیارین از سایت دانلود کنین اگه هزینه اش براتون مشکلی نداره پرینت بگیرین ولی اگه بتونین پیدا کنین بهتره به شرطی که زمان رو از دست ندین.... با آرزوی موفقیت

13. Top | #178
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بله زیست دوم و سوم تهیه کردم اما چاپ دوم مربوط به امساله که نمیدونم ازاین نظر مشکلی پیش میاد یا نه
      کتابهای درسی متاسفانه به سختی تهیه میشه و من هنوز یه مقداریش دستم نرسیده.البته مشکلی برای سال چهارم نیست .چون میشه شهریور تهیه کرد.اما سال سوم و دوم چون چاپ93و94میخام مشکله

ریاضی قلم چی فقط از تستش
      شیمی مبتکران
      زیست تهیه نکردم هنوز
      عربی کامل گاج
      زبان هم فقط ریدینگ میزنم
      خیابان انقلاب ابتدای خ دانشگاه، مرکز فروش کتاب های درسی به نرخ دولتی هست که ممکنه چاپ قدیمی هم داشته باشن.

ولی بیشتر کتاب ها یا تغییر نداشته یا مختصر بوده که میتونید چاپ جدید بگیرید و تغییرات رو دستی اعمال کنید.
      تعداد کتاب هایی با تغییرات زیاد مثل شیمی پیش به ندرت هستن.

14. Top | #179
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با منی؟؟
      چرا؟؟؟

15. Top | #180
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام. فکر میکنم بتونید کنکور بدید
      در صفحه 40، کد 14 دفترچه ثبت نام ذکر شده است که دانشجوی انصرافی در صورتی که در سقف مجاز سنوات انصراف داده و همچنین از تاریخ انصراف او از دانشگاه تا زمان پذیرش در دانشگاه جدید بیشتر از 1 سال سپری نشود و قبلاً از امتیاز یکبار انصراف استفاده نکرده باشد مشکل سربازی ندارد. بنابراین در صورتی که قبلاً از امتیاز انصراف استفاده کرده‌اید مشکل سربازی خواهید داشت ولی در غیر اینصورت می‌توانید انصراف دهید و در کنکور شرکت نمایید.

طبق قوانین در صورتی که قبلاً از امتیاز انصراف استفاده نکرده باشید و این برای بار اول باشد مشکل سربازی نخواهید داشت. البته شما از تحصیل در رشته محل قبلی محروم هستید ولی می‌توانید همین رشته رادردانشگاه دیگری بخوانید

چون موضوع مهمی هست تماس بگیرید سازمان سنجش یا بصورت مکتوب درخواستتون رو بفرستید براشون بعد از 24 ساعت جواب میدن.
      نقل قول نوشته اصلی توسط میثم93 نمایش پست ها

ریاضی قلم چی فقط از تستش
      شیمی مبتکران
      زیست تهیه نکردم هنوز
      عربی کامل گاج
      زبان هم فقط ریدینگ میزنم
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pars نمایش پست ها
      خیابان انقلاب ابتدای خ دانشگاه، مرکز فروش کتاب های درسی به نرخ دولتی هست که ممکنه چاپ قدیمی هم داشته باشن.

ولی بیشتر کتاب ها یا تغییر نداشته یا مختصر بوده که میتونید چاپ جدید بگیرید و تغییرات رو دستی اعمال کنید.
      تعداد کتاب هایی با تغییرات زیاد مثل شیمی پیش به ندرت هستن.
      به صورت اینترنتی میشه سفارش داد یا از طریق پست؟؟؟؟
      دوستان حواستون باشه اگه شما سال 96 میخواین کنکور بدین ، باید برای سال دوم کتب درسی سال 93-94 رو تهیه کنین...

اینو حتما حواستون باشه که یوقت سوالای نا اشنا نبینین سر جلسه.

کلا باید محاسبه کنین ببینین برای کسی که به صورت معمولی داره درس میخونه ، سال دومش ویرایش چه سالی بوده که الان داره کنکور میده . چون فرضا سالی که شما قراره کنکور بدین یهو بیان یکی از دروس سال دوم رو ویرایش کلی کنن اون ویرایش کلی مربوط به شما نمیشه و شما همون کتاب 2 سال قبل رو باید بخونین

صفحه 12 از 39 نخستنخست ... 211121322 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن