عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)
درود
من کاردانی روزانه خوندم (شهید بهشتی تهران) و کارشناسی ناپیوسته را شبانه خوندم (دانشگاه تهران)
طبق قانون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برای ممنوعیت تحصیل در دوره های روزانه:
آیا کاردانی روزانه هم محدودیت داره یا فقط مرتبط با کارشناشی و بالاتر هست؟
چه طور در این مورد مطمئن شوم؟
سپاس
سلام دوستان... یه سوال داشتم خواهشا اگه میدونید راهنماییم کنید.. من متولد 73 هستم از رشته و دانشگاهی که هستم اصلا راضی نیستم .(شیمی پیام نور) میتونم کنکور 96 شرکت کنم؟؟ بخاطر خدمت سربازی میگم.. منظورم معافیت تحصیلی هست که تا سال 97 دادن ایا اون تمدید میشه ؟ مثلا من پزشکی قبول بشم مشکلی ایجاد نمیکنه و میتونم بخونم؟؟؟ترم 4 هستم که سال بعد تا کنکور میشم ترم 6
ویرایش توسط میثم93 : 24 اردیبهشت 1395 در ساعت 10:57
همینجوری الکی هم نمیشه !
ببینین شما فقط یکبار اون هم فقط در مقطع لیسانس یا فوق دیپلم میتونین انصراف بدین .
به محض اینکه انصراف بدین 1 سال وقت دارین که برین سربازی . اگه تو این 1 سال قبول شدین دانشگاه دوباره 5 سال براتون معافیت تحصیلی میخوره .
1 . در صورتی که فارق التحصیل فوق یا لیسانس بشین و بخواین کنکور بدین نباید بیشتر از 1 سال بگذره
2 . در صورتی که فوق لیسانس در حال تحصیل باشین و انصراف بدین نمیتونین بیاین مجدد کنکور سراسری بدین ( کنکور ارشد مشکلی نداره )
در کل اگه انصراف بدین و بخواین کنکور بدین فقط کنکور همون مقطعی که انصراف دادین رو میتونین دوباره بدین . در صورتی که بخواین کنکور یه مقطع پایینتر رو بدین باید برین سربازی برگردین
واسه شما هم دوست عزیز مشکلی نداره و با توجه به تجربیات بچه های همین فروم در صورت قبولی در کنکور معافیت تحصیلیتون از اول حساب میشه
خب اگه هدفتون اینه بهتره از الان خودتون رو برای نهایی شهریور اماده کنین تا خیالتون از بابت معدل راحت بشه البته به نظرم درسهایی مثل دین و زندگی رو هم برای نهایی و هم کنکور ببندین
من سال 82 وارد دانشگاه شدم
منم میتونم دیپلم مجدد بگیرم؟من رشتم ریاضی بوده چه دروسی رو باید اضافه پاس کنم برای تجربی؟
دوستان حواستون باشه اگه شما سال 96 میخواین کنکور بدین ، باید برای سال دوم کتب درسی سال 93-94 رو تهیه کنین...
اینو حتما حواستون باشه که یوقت سوالای نا اشنا نبینین سر جلسه.
کلا باید محاسبه کنین ببینین برای کسی که به صورت معمولی داره درس میخونه ، سال دومش ویرایش چه سالی بوده که الان داره کنکور میده . چون فرضا سالی که شما قراره کنکور بدین یهو بیان یکی از دروس سال دوم رو ویرایش کلی کنن اون ویرایش کلی مربوط به شما نمیشه و شما همون کتاب 2 سال قبل رو باید بخونین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)