درود دوستان
اگه کسی اطلاع داره بگه اگه کسی به جای دکترای پیوسته ی بیوتکنولوژی
بره کارشناسیش و تا دکتری بخونه نهایتا تفاوتی دارن ؟؟
چون دکتری پیوسته ش مالِ رتبه ی زیر 50 هست ! تا جایی که شنیدم
درود دوستان
اگه کسی اطلاع داره بگه اگه کسی به جای دکترای پیوسته ی بیوتکنولوژی
بره کارشناسیش و تا دکتری بخونه نهایتا تفاوتی دارن ؟؟
چون دکتری پیوسته ش مالِ رتبه ی زیر 50 هست ! تا جایی که شنیدم
^______________________^
نهایتا تفاوتی ندارن و متاسفانه تو ایران برای این رشته کار درست حسابی هم وجود نداره. من تعجب میکنم که چرا بعضی رتبه های برتر این رشته رو انتخاب میکنن!
البته کشورهای توسعه یافته الان به شدت به این رشته اهمیت میدن، چند تا از آشناهای خودم این رشته رو خوندن ولی در نهایت یکیشون رفت آلمان یکیشونم رفت آمریکا
http://www.kanoon.ir/Article/33625
ویرایش توسط ehsan_yany : 11 فروردین 1395 در ساعت 09:21
نبابا![]()
اتفاقا خوابگاه ما چند نفر بیوتکنولوژی هستن رتبه های 80 تا 400 کشوری دیدم درس خون هستن ولی خبری از پول نیست...
کلاً علوم پایه پول نداره ...حالا چه بیوتکنولوژی پیوسته باشه چه بیوتکنولوژی وزارت بهداشت باشه...
برا من یک چیزش خیلی جالب بود 80 درصد کلاساشون دانشکده علوم پرگزار میشه 10 درصد دانشکده فنی 10 درصد دیگه آزمایشگاه پزشکی
ویرایش توسط After4Ever : 12 فروردین 1395 در ساعت 16:45
رشتشون رو دوست دارن... ولی خب سال سوم هستن و تنها چیزی که از دانشگاه میگیرن همون وامیه که منم میگیرمولی دیگر رشته های پزشکی اینطور نیستن و از 4ام به بعد سر کارن
دانشکده خودمون هم چند تا دکتری تخصصی بیوتکنولوژی با گرایش دامپزشکی می گیره اونا اصلاً راضی نیستن خودشون قصدشون هم اپلای کردن برای خارج رفتنه به من گفتن بهترین راه بیوتکنولوژی تحصیل در رشته ی داروسازی و شرکت در تخصص بیوتکنولوژیه دارویه اینطوری حقوق خوبی از دانشگاه می گیری و کار خوبی هم می تونی پیدا کنی
دلیل اینکه این افراد به دانشگاه های خارجی اپلای می کنند رشتشون نیست بلکه رشتشون اونطور که باید بازار کار نداره (مثل دندان ، دارو ، تخصص های پزشکی)
پس بهترین راهشون رفتن از این کشوره
ویرایش توسط After4Ever : 12 فروردین 1395 در ساعت 18:04
زیر 50 نیست.
من با یکی از استاداشون حرف زدم.
میگفت زیر 500 و تراز بالای ده هزار .
!The Big Bang Theory S9
من خودم بایکی ازدانشجوهای دکتری پیوسته بیوتک حرف زدم...گفتن ا
گه دنبال پولی این رشته رانزن ولی اگه علاقه داری بزن کلادانشجوهااین رشته رشتشونادوست دارن
ولی ازیکی ازاستادای زنتیک دانشگاه اصفهان ک پرسیدم گفتن ک این رشته رانزن چون کارواسش نیس توی ایران وبایدبری انگلیس!وگفتن ک بابات توراانگلیس نمیفرستهپس این رشته رااصن نزن وبشین واسه سال دیگه پزشکی ودندون بیار
البته من دکتری پیوسته نمیوردممیخواستم کارشناسی شابزنم ک کلا ایشون این قدربام حرف زدن ک کلابی خیالش شدم والان همچون....پشیمونم چون واقعنی بیوتکنولوزی خیلللی باحاله ودوستش دارم ومیخوام این رشته رابخونم
هنوزنمیدونم تصمیم درستی گرفتم یانه ولی امیدوارم 10سال دیگه پشیمون نشم ازتصمیمم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)