یعنی ادم هویجوری تست قرابت بزنه توش پیشرفت میکنه؟
من یه تست قرابت هم نمیتونم جواب بدم
چی کنم توش پیشرفت کنم؟
یعنی ادم هویجوری تست قرابت بزنه توش پیشرفت میکنه؟
من یه تست قرابت هم نمیتونم جواب بدم
چی کنم توش پیشرفت کنم؟
همه زندگی مرا
لا به لای آغوشت
آرام،تکان تکان بده...❤
واسه قرابت باید درک ادبیت بالا باشه که کارت حسابی راحت میشه،اگه درک ادبی نداری همون دیگه چارش تست قرابت زدنه بعد باید تستو واسه خودت ساده معنی کنی که منظورش چیه و به چی اشاره میکنه اگه درک ادبیت خوب نیس اولش میتونی رو هر تست 5دقه یا بیشتر فکر کنی تا معنیشو یاد بگیری وقتی معنیشو فهمیدی دیگه تستای که با همین مضمون باشن رو میتونی جواب بدی،بعد کم کم سرعتتو ببری بالا.
همه زندگی مرا
لا به لای آغوشت
آرام،تکان تکان بده...❤
همیشه از 2 تا تست املا یکیش مثل آب خوردنه و تک کلمه ای میارن و میگن که املای کدوم گزینه درست یا غلطه . اکثر بچه ها چون سوال اول املا سخته دومی رو به بهانه سخت بودن حتی نگاه هم نمیکنن .
همیشه هم تو این نوع سوال که میگه املای کدوم گزینه درست یا غلطه رو کلماتشو خییییلیییی آسون میده ... نمیدونم حکمتش چیه؟؟؟؟؟
اینم وسه نمونه که باور کنید ...
تست شماره 4 کنکور سراسری داخل کشور 93 تجربی دفترچه c
![]()
همه زندگی مرا
لا به لای آغوشت
آرام،تکان تکان بده...❤
خخخخخ شما که گفتید که فقط یکیشم جواب بدین کافیه کهههههه خخخخخخ ...
حالا اون یکی هم میخاید خخخخخخ
والا من که فقط یه نگاهی به اون میندازم و اگه تونستم 100% بهش جواب درست بم جوابشو میدم ولی همیشه من این یکی رو جواب میدم ...
خوب ینی شما اینو نمیتونید جواب بدین؟؟؟؟؟
این کافی نیست؟؟؟؟؟؟
درمورد قرابت اگه ضعیف هستین از نشر دریافت استفاده کنیدو یکم ک راه افتادین موازی باهاش از الگو استفاده کنید برا زبان فارسی اگه خیلی ضعیف هستین بازم نشر دریافت عالیه اگه یکم ازش سردر میارین ن ک این جزوه هارو من دیدم خوب بوده
همه زندگی مرا
لا به لای آغوشت
آرام،تکان تکان بده...❤
به والله آسونترین بخش ادبیات قرابت و آرایه است من پارسال فقط همین دو تا رو زدم شدم 55البته تاریخ ادبیاتم خوندم ولی سوال شمارشی دادن نامردا نتونستم تستشو بزنم
![]()
ویرایش توسط Nikolai : 11 فروردین 1395 در ساعت 09:20
سلام
مباحثی مثل قرابت و معنی واژگان و تاریخ ادبیات بهترین ها هستند
قرابت اول اشعار عرفانی و حماسی هر سه بخوان تشریحی و خوب مسلط شو ( با کلک معلم یا سیر تا پیاز گاج )
بعد که مسلط شدی بعد بیا تست ترکیبی بزن از قرابت شبی 10 تا 15 تا کافیه
15 لغا هرب حفظ کن و 3 تا تاریخ ادبیات
بعد بیا رو آرایه ادبی و آرایه های مشابه هم مثل تشبیه استعاره
کجاز و ایهام
تضاد و پارادوکس
حسن تعلیل و حس آمیزی
تلمیح و تضمین و ... کار کن هر 4 روز یک باکس آرایه که شامل دو تا میشه
مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)