اول زبان فارسی
بعد از اون لغت
بعدش آرایه
(تونظرسنجی اشتباه زدم)
اول زبان فارسی
بعد از اون لغت
بعدش آرایه
(تونظرسنجی اشتباه زدم)
ویرایش توسط GHZO7 : 10 فروردین 1395 در ساعت 17:57
قرابت خیلی آسانه و برام سواله که چرا خیلیا ازش میگذرن بعد از اون از نظر من آرایه ها هست بعد تاریخ ادبیات بعد زبان فارسی در آخر لغت و املا چون باید بیشتر از پونصد تا لغ با همه معنی هاش بلد باشی خب خیلی سخته البته این نظر منه
سلام اصولا برای پاسخگویی سوالات ادبیات باید زحمت زیادی کشید و مرور زیادی داشت .با کمک ادبیات خط ویژه که فعلا فقط جلد1 چاپ شده فروشگاه انتشارات بین المللی گاج& که شامل قرابت معنایی+لغت +املا هست که میشه 14 تست از 25 تست قرابت. نمونه صفحه : سرزمین دانلود فایلند | دانلود
البته کتاب های خوب دیگه ای هم هست اگه خواستی بگو تابگم در ضمن این جزوه ها هم شاید کمکت کنه:
اسلاید های تدریس جمعبندی ادبیات اردو (جزوات بدرد بخوریه) : جمع بندی کامل ادبیات - کنکور
کلا یه نگاهی هم به اینجا بنداز : جزوات جمع بندی کنکور - کنکور
و در ضمن برای آرایه هم این جمعبندی خوبه: آرایه های ادبی کنکور میثم حسین خانی دوران طلایی ( جمع بندی ) (95-94) | آلاء
بستگی به استعداد داره اگه استعداد داری قرابت و ارایه ادبی خوبه !
ولی اگه بلانصبت خنگ باشی واژه و املا تاریخ ادبیات
آره تاریخ ادبیات سخته ، به شددددددددددددت هم سخته ...
ولی با یه چیز آب خوردن میشه و مثه من تو سه جلسه 2 ساعته همشو میبندی البته به جز میژگی آثار که هیچ راهی ندارن ...
اونم تاریخ ادبیات تصویری هست ... که خودمم یه تاپیک وسش زدم و عکس میزارم توش ...
البته خودم تاریخ ادبیات تصویری تخته سیاه رو هم دارم که واقعا بینظیره ...
قرابت معنایی فقط با تمرین و تست زنی زیاد و مداوم میشه تست هاش رو پاسخ داد
شما تمام تست های سراسری های مختلف رو از سال 94 تا 88 واسه هر پایه بزن چندین بار به سادگی تموم هست و نتیجه میگیری سر جلسه کنکور ! که میشه نزدیک 40 درصد
اك بتونيد تاريخ ادبيات رو بخونيد خيلي خوب ميشه چون مبحثي ك اصلا نميتونن بپيچونتش و مطب رو تغيير بده
Sent from my iPhone using Tapatalk
اقا لغت و املا رو من نخوندم تا الان: |
ماه اخر بخونم یا این ماه ؟زیاد حال نمیکنم باهاش: )
فرستاده شده از GT-I9070ِ من با Tapatalk
فردی به دنبال تایلر داردن درون خود ...
تقریبا مبحثی رو که کسی با کمترین میزان تمرین امکان داره سر جلسه بزنه...قرابت و ارایه هست...(کسی که ادبیاتش خوبه)
بعد از اون تاریخ ادبیات و معنی واژگان...
لغت واملاخیلی سخت باید کلی کلمه بخونی اونوقت از اون همه فقط 2تست املا میاد من ک ب شخصه فقط ماه آخر و فقط معنی میخونم
تاریخ ادبیات مهروماه یا تخته سیاه کدوم؟
قرابت بیشترین قسمت سوالات رو شامل میشه
حداقل میتونی 5تا از 9تا رو جواب بدی
بعد اون بستگی داره کنکور 95 چطوری سوال بدن
اگ شمارشی باشه همش، معنی واملا و تاریخ ادبیات از همه سخت تر میشه

قرابتا رو میشه زد ولی خب قرابت رو نمیشه براش کار خاصی کرد
تاریخ ادبیات و لغت و املا خوبه برا کار کردن و زدن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)