خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

غیبت در امتحانات خرداد " دوم تجربی " برام خیلی مهـــــــــــــمه

سلام دوستان.من دوم تجربیم.
      من به دلایلی که نمیتونم اینجا بگم مجبورم یک هفته یا حتی بیشتر در خرداد غیبت کنم یعنی شاید حدود 5 تا امتحان !!!و این قضیه هم اجباریه طوری که هیچجوره نمیتونم امتحانات خردادمو کامل بدم.این وسط امتحانات خردادم چی میشه؟ هیچ راهی وجود نداره که به شهریور نکشه(با توجه به تعداد زیاد امتحانایی که غیبت دارم)؟جریان تک ماده و دوماده و اینا چیه؟ راستی دوستان ما شهرمون تیزهوشان نداره و من نمونه درس میخونم.امکان داره به خاطر این غیبتا مجبور شم برم مدرسه عادی؟؟؟ راستی یه سوال دیگه هم دارم.چطور میشه مدرسه رو برای غیبت قانع کرد؟(درصورتی که غیبت به دلیل مشکلات پزشکی نباشه)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      دوستان لطفا اگر اطلاع دارین جواب بدین خیلی برام مهمه.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RAHI نمایش پست ها
      سلام دوستان.من دوم تجربیم.
      من به دلایلی که نمیتونم اینجا بگم مجبورم یک هفته یا حتی بیشتر در خرداد غیبت کنم یعنی شاید حدود 5 تا امتحان !!!و این قضیه هم اجباریه طوری که هیچجوره نمیتونم امتحانات خردادمو کامل بدم.این وسط امتحانات خردادم چی میشه؟ هیچ راهی وجود نداره که به شهریور نکشه(با توجه به تعداد زیاد امتحانایی که غیبت دارم)؟جریان تک ماده و دوماده و اینا چیه؟ راستی دوستان ما شهرمون تیزهوشان نداره و من نمونه درس میخونم.امکان داره به خاطر این غیبتا مجبور شم برم مدرسه عادی؟؟؟ راستی یه سوال دیگه هم دارم.چطور میشه مدرسه رو برای غیبت قانع کرد؟(درصورتی که غیبت به دلیل مشکلات پزشکی نباشه)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      دوستان لطفا اگر اطلاع دارین جواب بدین خیلی برام مهمه.
      با سلام، خواهرعزیزم ایکاش میتونستم کمکتون کنم تا از نگرانی دربیایین ولی متاسفانه بنده چون مدتهاست از مدرسه دورم و دوران مدرسه هم هرگز نیازی به استفاده از تک ماده و تبصره و اینجور قوانین میانبر پیدا نکرده بودم اطلاعی از این موارد ندارم که بتونم راهنماییتون کنم .فقط چون منو هم تگ کرده بودین ادب حکم میکرد جوابی بدم. یقینا از صمیم دل دعا میکنم مشکلتون هرچی که هست به لطف و عنایت خداوند هرچه سریعتر حل بشه و به خرداد نکشه، یا دستکم راهی پیداکنید که لطمه نبینید.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      شما اگه درسی رو سر امتحان نری میوفتی (تجدید میشی) و دوباره برای شهریور امتحان میدی و هیچ مشکلی هم ایجاد نمیکند.
      اما اگه جای تو بودم درس هارو برای 20 میخوندم تا اگه یوقت تو کنکورم سال دوم رو تاثیر دادن افسوس گذشته رو نخورم .
      نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      سلام
      والا نمیدونم بستگی به مدرست داره اینجور که میگی تیزهوشان ندارین پس شهرستانی هستی معمولا شاید تو شهرستانها بشه یجوری قانعشون کرد
      اگه دلیل غیبتت قانع کنندس شاید بتونه یجوریی راضیشون کنی از تو جدا امتحان بگیرن و یا زودتر بگیرن چون تو شهرستانا از این اتفاقا زیاد میوفته و اگرنه خودتو برای شهریور اماده کن ولی حداقل قبلش مدرسه رو در جریان بزار که نمیتونی بری
      بالاخره عوضش کردم : ))
      خب چی بزارم؟؟

اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      والا یک از دوستای من سر امتحان نیومد اونم مشکلی داشت ولی ن ب علت پزشکی
      اون درس رو افتاد و شهریور امتحان داد..فک نمی کنم مشکل غیر پزشکی رو قبول کنن
      ایشالاه ک مشکلتون حل بشه و ب امتحاناتون برسید

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من یه نفرو میشناختم یه خاطر مشکل پزشکی یه امتحانو غیبت کرده بود بعد هفته بعد یه امتحان دیگه معلم براش طرح کرد و قبول شد و تموم شد

شدنش میشه باید با مدرسه صحبت کنید

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      من خودم دوم سه تا امتحان نرفتم بیمارستان بستری بودم بعد از همه ی امتحانا تو تیر یا مرداد ازم گرفتن مشکلی پیش نمیاد

یه گواهی پزشکی جور کن ببر احتمالا گیر نمیدن
      گفتم دوستت دارم
      .

و همه چیز فرو ریخت
      .

چون جان دادن دسته گنجشک‌ها
      .

در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
      .
      👤یحیی صفی آریان

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اگه مشکل پزشکی باشه با گواهی پزشکی امتحان رو برات بعدا مجدد میگیرن ، حالا این بعدا میتونه شهریور هم باشه ، راه دیگه نداره به نظرم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)