سلام دوستان خوبین؟
بیاین با هم برنامه بریزیم با هم بخونیم
خب برنامه من واسه فردااینهآخیش اونجا خیلی بد بود)
از ساعت ۸صب تا ۲شب بیداذم بجز ۱ساعت و نیم خواب بین ظهری قصددارم واسه پایه بخونم تا اینجا اگه موافقین با جزییات بنویسم برناممو
امیدوارم حذف نشه تاپیک
.
آرمیا من 7تا8 خوندن زیست
8تا9 تست زیست(40تا)
9تا9/10استراحت
9/10تا10/10 شیمی(40تاتست)
10/10تا11/10 فیزیک
11/10تا 11/50 زبان فارسی
11/50تا 12/10لغت ادبیات
12/10تا13/10ریاضی
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
۸تا۱۰ عربی دوم
۱۰ تا ۱ شیمی دوم
¼۱ تا ۳ زیست دوم
۵تا۹ زیست دوم
۹تا½۱۰ شیمی دوم
½۱۱تا¼۱ زبان سوم
¼1 تا½۲ زیست دوم
بله آقای ناظر حق با شماست اما نه کاملا ما فارق ها کلا تو خونه ایم اگه برنامه بنویسیم و شخصی سازیش کنیم میتونیم رقابت کنیم و درس خوندنبرامون جذاب میشه میبینین که با وجود جدید بودن تاپیک مخاطب داشته اگه اجازه بدین ادامه بدیم
بیشتر تک رقمی ها گروهی در خوندن
چرا دیگه شما فقط فیزیکو حذف کنی شبیه میشن آخه ساعت مطالعشو کم نوشتین بازدهی نداره که میتونین وقتشو بدین شیمی
تو یه روز همه ی اختصاصیا رو آوردین خب خسته میشین بعدا بهتره یکم تنوع درسیتونو کم کنین به عمومیا توجه کنید
خب سهمیه عمومی و اختصاصی تو کنکور یکیه حیف نیس از دسش بدین در حالیکه میشه راحت توش پیشرفت کرد
در ضمن اول اسم من با کسره شروع میشه!!
خب دیگه چونه زدن بسه اصلا همه برنامشونو اگه خواستن بنویسن سعی کنین مجموع ساعتا ی مطالعه و مباحث خونده شده شبیه هم باشن قرار نیس که ترتیب خوندنمونم کپی باشه شبم بعد تموم کردن درستون خواستین بخوابین بیاین لطفا گزارش بدین وقتتونم هدرنمیشه برنامه ی فرداتونم بنویسین مشکلی هست آیا؟
درضمن خانوم معصومه برنامه شما طول مدتدرسیتون اکثرا کوتاهه این بازدهی نداره وقت نمی کنین عمیق بخونین و ترکیب کنین بهتره بازه ها ۲ساعتی باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)