باسلام.پشت کنکوری تجربی هستم از تراز ۵۴۰۰رسیدم تراز۶۴۰۰میخاستم بگم من همیشه روزی هفت هشت ساعت میخونم روز قبا ازمون نه ساعت....روز قبل از ازمونم فقط متن کتابو میخونم با ازمون غیر حضوری....ب نظرتون این یاد گیری من عمیقه تو کنکورم اینطوری میشه؟؟؟
باسلام.پشت کنکوری تجربی هستم از تراز ۵۴۰۰رسیدم تراز۶۴۰۰میخاستم بگم من همیشه روزی هفت هشت ساعت میخونم روز قبا ازمون نه ساعت....روز قبل از ازمونم فقط متن کتابو میخونم با ازمون غیر حضوری....ب نظرتون این یاد گیری من عمیقه تو کنکورم اینطوری میشه؟؟؟
ثابت شدن تراز نشون میده تسلط پیدا کردی و راهو گرفتی و داری میای جلو
اگه از پس تستای کنکور هم بر اومدی(93/94 و...) یعنی خوبه
نگران نباش
دوستمون اقا مرتضی گفتند
تسلط یعنی این که شما 4 الی5 ازمون ترازتو نگه داری و اگه نمیتونی ببریش بالا دیگه پایین نیاد ( تو یه درس خاص هم این موضوع صادقه مثلا تو 6 تا ازمون تراز زیستت 6800 باشه یعنی تسلط نسبی روی اون مباحث البته مثال زدم )
در ضمن شما تو خونه هر درصدی میاری واسه ازمونات باید 15 تا 20 درصد ازش کم کنی و توقعت رو بیاری رو اون درصد چون تو ازمون استرس و شلوغی و... باعث کاهش تمرکز و کاهش درصد میشن
ببخشیدا جسارت کردم
هر چی خدا بخواد
نه دوست عزیز اصلا مشابه نیست
بعد در ضمن ادم مگه باید بره ازمونک بده به این امید که تو ازمون فرداش بیاد ؟؟؟؟کنکور رو میخواهید چه کنید ؟؟/ایا واسه کنکور هم ازمون غیرحضوری و ازمونک و کلاس انلاین قبلش میذارن ؟؟؟؟؟
یه کم منطقی تر باشید
هر چی خدا بخواد
والا الان با همكاري دوستان سوال فروش ترازا كه الكي شده . مثلا همين الان سوالاي فردا قلمچي تو تلگرام هست ولي به عقيده من بهترين كار جهت اين كه بفهمي چقدر مسلط شدي و پيشرفت كردي مقايسه درصدات در آزمونها و گرفتن آزمون هاي متعدد از خودت و در نهايت حل سوالات كنكور هست. شما درس مي خوني كه بتوني سوالاي كنكور رو در وقت معينش جواب بدي.بنابراين به عقيده من يه كمي يا زيادي تراز توجه زياد نكن و ببين آيا مي توني با اندوختهات به سوالات كنكور جواب بدي يا نه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)