ناراحتی نداره آقای دقتی! بازم بهتون مدال افتخار برترین مدیر رنگ شده انجمنو میدن!!! اینقد بالا پایین نداره استااااد!!!
من ادمیم ک خیلی زود از جو تاثیر میگیرم متاسفانه... بابت نتایج غیر قابل قبولی ک گرفتم تو قلمچی خیلیی انگیزمو از دست دادم... و همینطور خیلی از دوستام.
با اینکه چند تا دوست خوب بزرگتر از خودم اینجا و جای دیگه دارم ک بهم انگیزه میدن اما ... اما خدا از کسایی نگذره که دانسته دارن اینکارو میکنن... وگرنه و من خیلی بچه های دیگه ای ک میشناسم دانش اموزان ضعیفیم نیستیم.
همه حرفات یه طرف این حرفت یه طرف...
اصلا من متوجه دلیل این کار نمیشم! به عقیده ای که قبولش داری تشکر بزن...افزایش میزان تشکر اینقدر مهمه آیا..؟!
حالا کی توهین کرده..؟!!
مگه هرکی دو کلمه حرف زد شما باید قهر کنی؟! اینهمه افراد سبک مغز چرند گفتن اینجا در بحث با من یا بعد بحث به من! اصلا این افراد ارزش اینو دارن که شما این کارو بکنی..؟! حالا من جوابشونو میدم دیگه کلا 2 روز حرف نمیزنن! شما هم با جواب ندادن دهنشونو ببند...
شاید باعث بشی 1 نفر امیدوار شه و آیندشو بسازه...
اقا اراز لطفا یه فکری بکنین
چهار تا ادم با سواد و با شخصیت مثل آقا پویا اگه اینجا باشن این انجمن ارزش داره و بچه ها میان سر بزنن
اگه ایشون و 4 نفر امثال ایشون بخان برن اینجا ارزش نداره
ارزش هر فرومی به سواد و دانش اینطور آدماس
منم قبل از کنکور برای ازمونها تحقیق زیادی کردم تا اینکه سال اخر سنجش ثبت نام کردم و خیلی هم راضی بودم...
صفحه ای دیگر از این عمر گذشت... ورقی باید زد...
راه مرا میخواند ...
جادّه مرا صدا میزند ...
بگذار بخواند! من كولهبار خويش را بستهام!http://blogfa.com/images/smileys/13.gif
پس ... قدم در راه خواهم گذاشت؛
پا به پای جاده خواهم رفت؛
همنفس با ثانيهها، خواهم دويد ...
و میدانم كه اين راه
راهی است پر از چاه،
پر از كوره راه،
پر از پستی،
پر از بلندی،
پر از فراز،
پر از نشيب ...
پر از عاشقی........................................ .............................
اصلا با حرفشون درباره سطح دشواری سوالات موافق نیستم . زیست کانون واقعا خیلی سخته ؟! از کنکور سخت تره ؟! حالا به استثنای سوالات ژنتیکش که الحق عالی بود کدوم سوالاتش سطحشون به کنکوری نزدیکه ؟ این دلیل نمیشه که دبیرا برای اینکه خودشون رو نشون بدن سوالای خیلی سخت طرح کنن . کنکور همینه . سوال شیمی کانون داره سخت و عالی میده چون کنکور هم همینه . دلیل نمیشه که طراح برای اینکه روحیه دانش آموز خراب نشه سوال آسون بده !!! ( پ.ن : البته خدا پدر آقای امیرحسین برادران رو بیامرزه !! ) از طرفی سطح سختی برای همه یکسانه دیگه . اگه سخت باشه همه باید کم بزنن دیگه . ولی خب خیلیا هستن که خیلی بالا هم میزنن . پس الکی نندازیم گردن اینکه سوالات الکی سختن !!! الان بعضی سوالات ماز واقعا دیگه الکی سخته !! خب همه هم دارن کم میزنن ! چه نفر اول کشور چه نفر آخر درصد خیلی بالایی نمیزنن . به طوری که نفر اول 60 میزنه مثلا . آره این سخته . ولی زیست کانون که توی یه آزمون 400 نفر 100 میزنن رو نمیشه گفت سخت !!
ولی درمورد لو رفتن سوالات که گفتن که دیگه واقعا حرفی نیست !
داداش خیلی زحمت کشیدی تو این انجمن ، حداقل تو بخش عربی من شاهدش بودم ، بخش های مشاوره ای هم که بود و ...
انصافا از کسانی بودی که بدون هیچ چشم داشتی و خالصانه جوابگوی بچه ها بودی ، اجرت با خدا
ولی هر از گاهی سر بزن به انجمن ، کاری به حرفای بعضی افراد نداشته باش ، هر کسی در حد فهم و شخصیتش حرف میزنه دیگه خب
ان شا الله همیشه تو زندگیت موفق و شادکام باشی
ارجو لک التوفیق ، الی اللقاء فی ما بعد
افرادی که در این تاپیک احترام نگه نمیدارن لطفا دیگه وارد نشن
اما درباره دوستانی که میگن بریم به درسمون برسیم
و این ها اتلاف وقته
توی مدتی که اینجا عضو بودم خدارو شکر از میزان فعالیت هاتون باخبرم توی این سایت
لطف کنید ژست خرخون هارو نگیرید
هرکس خوب میدونه که وقتشو صرف چه کاری بکنه
وارد زندگی خصوصی دوستامون نشیم
قکر کنم جملات بالا جواب کاملی باشه
و اما
عزیزانی که مخالف این متن هستن هم قابل احترامند
نظرات متفاوته
این فقط یه انتقاده
ما برای پیشترفت به این نقد ها نیاز داریم
و سعی کنیم به نظرات همدیگه احترام بذاریم
دوستان این متن ماله سال 93 هستش ...
من پارسال خوشبختانه کانون نمیرفتم ... ولی امسال متاسفانه به اجبار پدر مادرم رفتم ...
کسی میدونه سطح سوالات سال 93 کانون نسبت به امسال چطوره؟؟؟؟؟
ببینید نمیشه گفت که کانون خیییییلیییییییی سخته ....
بله سخت میارن خیلی هم سخت میارن ولی وژدانن برید یه نگاه به کنکور 94 بندازید ؛ سوالاش آسونن؟؟؟؟؟
تازه من میگم که سوالای عربیش زیادی ساده هستن ، سوالای دینیش ، زبانش ، سوالای زمینش اینا هم خیلی سادن و به سطح کنکور نمیرسن ...
ولی زیست شناسی رو نمیشه راجع بهش نظر قطعی داد که آسون میارن یا سخت چون که به قول معروف هوکی هوکین ... ینی یه بار آسون میاد یه بار سخت ...
البته این جوری نه که مثلا این آزمون یه دست ساده بیاد از زیست نهههههه منظورم اینه که درصد زیادی از سوالات بر فرض فلان آزمونش یه خورده ساده بودن اونم زیر 30% ...
ولی خب درکل سوالات به قول پویا جان کلک چی به گرد پای سوالات کنکور هم نمیرسن ...
حالا شاید سوال وستون پیش بیاد که اینچجوریاس که اگه سطح دشواری سوالات زیست شناسی کلک چی خخخخخ به پای کنکور هم نمیرسن پس چجوریه که بازم میگم گاهی اوقات سخت میارن؟؟؟؟؟
جواب اینجاس :
آغاجان موقه پاسخ دادن به سوالات زیست شناسی دقیقا بعد از برگزاری روز کنکور دبیران مجرب و زبده زیست شناسی تا 7 تست اختلاف هم پیدا میکنن اونوخ میخای ماها چجوری جواب بدیم؟؟؟؟؟
منظور م اینه که سوالای کنکورش خیییییییییلیییییییییییییی یی سختن جوری که رتبه های برتر هم 90 نداشتن حالا دیگه قلم چی یه خورده هم سختش کنه دیگه به کنکور که اینقد سخته هم نمیرسه ...
ادبیاتشون تقریبا هم سطح کنکوره ...
ریاضی و فیزیکشون خوبه ...
و شیمیشون هم که سطحش از کنکور پایین تره ...
در کل مشکل اصلی قلم چی برنامه ریزیشه که کاملا غیر استاندارد و غیر اصولی طراحی شده ... ینی میدادن به چنتا بچه دبستانی وسشون برنامه راه بردی بنویسن از این بهتر در میومد .
برنامه راهبردیشون کاملا ناشیانه نوشته شده و من هیییچ ارزشی وسه علم نداشته ی آقایون به اصطلاح مشاوران سازمان قلم چی که تو این برنامه ریزی نقش داشتن قائل نیستم ...
با این همه آزمون نمیدونم اینا چجوری برنامه ریزی کردن که برنامه ناشیانه و مبتدیانشون که حتی اولین اصول برنامه ریزی درسی رو هم رعایت نکرده اینجوری درومده؟؟؟؟؟؟
ویرایش توسط ah.at : 05 فروردین 1395 در ساعت 04:15
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)