یعنی من دیگ قلمچی نرم برم سنجش ثبت نام کنم ؟
من واقعا دردم همین موسسه است
حسابان رو کلی تمرین میکنم توی خونه و دو برابر هر درس اختصاصی براش وقت گذاشتم آخرش هم درصدم از 30 یا 40 بالاتر نرفته در حالی که توی خونه شاید 80 یا 90 درصد میزنم تستای اون مبحث رو
ولی سر جلسه تستایی میبینم که چشمام چهارتا میشن O_o
بعد هم که بررسی میکنم میبینم طرف رفته از پاورقی فلان صفحه مطلب آورده (این قسمتش تیکه بود دیگه )
سوالاش توی حسابان و هندسه اصلا دیگه شباهتی با کنکور ندارن ، یه چیزی در حد المپیاد طرح میشن دیگه
و نتیجه اش میشه همونی که ایشون گفت ، ناامیدی یه عده زیاد .این بخش اول ولی بخش دوم
من خودم به چشمای خودم دیدم افرادی رو که چون علی کرامت طراح زیست کانون بوده دی وی دی های جمع بندی پایه ایشون از رهپویان رو خریدن مثلا .
کانون شده یه انگل ، ولی چه فایده ، چیزیه که جوی شده که همه انگار باید بهش بپیوندن
من فکر میکردم نامه ی سرگشاده مخاطب خاص نداره.
نامه ی سرگشاده هم نامه ی سرگشاده ی قدیم.
به نامه ای که گیرنده خاصی نداشته باشدو خطاب به یک نفر به شکل خصوصی نوشته نشده باشد .
پایبست و اینا رو ول کنین
این خانه کلا ویران است
ویرایش توسط RAHI : 04 فروردین 1395 در ساعت 12:18
من قبول دارم که کانون ۱۰۰٪خوب نیست و عالی نیست اما به این غلظت هم که میگی بد نیست
منخودم قبول دارم بر فرض سوالات زیستش دقیقا مثل کنکور نیستن و فاصله دارن از کنکور اما اینقدر که میگید بدهم نیستن
این چیزی هم که شما میفرمایید با عقل جور درنمیاد+با تجربه ی شخصی من
من خداوکیلی وقتی سر درسی مسلط بودم (تسلط واقعی منظورمه)توی کانون هم خوب زدم و تراز خوبی هم گرفتم حالا ممکنه ۴۰درصد زده باشم اما ترازم خوب بوده همیشه برای درس هایی که مسلط هستم
حالا اختلاف هست بین درصدایی که تو خونه میزنم با کانون هم نه مثل شما که تو خونه ۸۰-۹۰بزنم سر قلمچی ۴۰درصد!!یعنی ۴۰-۵۰درصد اختلاف!!!
به نظر م شما منبع تستون قوینیست وگرنه نباید اینجور بزنید البته یه احتمال دیگه هم هست که اون درس خیلی سخت طرح شده باشه که در اینصورت تراز وضعیت شما رو مشخص میکنه
من یه چیز میگم اگر سخته برای همه سخته و درصد های کم رو هم تراز خوبی میده حالا اگر شما کم زدید درصد وترازتون همخوب نیست نشون میده که ایراد اصلی از روش مطالعه ی شما هست نه از تستای قلمچی
((تراز))یه چیز عالیه که بهانه سخت یا اسون بودن سوالات رو حذف میکنه
سوالات سخت بودن درصد کم با تراز زیاد میده اگرهم معمولی بودن که مشخصه اگر هم اسون بودن باید بالا بزنید تا تراز خوبی بگیرید
به نظر من در آزمون های کانون سوالات زیست و شیمی در اختصاصی و تا حدودی ادبیات و دینی در عمومی به هیچ عنوان استاندارد نیست , این رو میشه از مقایسه سوالات کنکور با قلمچی فهمید ... لو رفتن سوالات و تراز کاذب کارنامه هم از دیگر معایب قلمچی هستش ...
کسی که میخواهد زنده بماند
باید مبارزه کند
و کسی که دست از مبارزه بردارد
آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
" آدولف هیتلر "
دوستان من که این متنو نخوندم ولی خودتون رودرگیراین نکنین که چی خوبه چی بده.هیچ کس تعیین نمی کنه سوالات قلم چی استاندارد هست,وقتش مناسبه,فضای آزمون خوبه و.......فقط کنکورمشخص می کنه کی درست میگه.ماهم بایدازفرصت سوالات خوب قلم استفاده کنیم.
یه سال تو قلمچی بودم
جز تبلیغ کتاب و عکاسی و رنگ آمیزی و جلسات مزخرف هیچی ندیدم
پشتیبان ما پیام نورِ نور آباد رشته ی نمیدونم چی چی خونده بود میومد تز میداد !
^______________________^
هر چیزی بستگی به استفاده مفید و درست ازش داره....والسلام
توییکه فقط جنبه بده قلمو میبینی و درگیر حاشیه هاشی پس بیخودی انتظار موفقیت نداشته باش....تمام
آخرین پست :
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز و مدیریت انجمن و سایت جناب آقای رهبر :
بالاخره با یک پست کارمون رو شروع کردیم و باید با یک پست هم تموم شه ....... حرف ها و مطالب همه گفته شده و کسانی که دوستدار و خواهان حقیقت و عدالت هستن ، اونا
رو شنیدن ...... دوستان خوبی پیدا کردم و آرزوی موفقیت براشون دارم ... از بامداد امروز دوستان زیادی برام پیام دادن ، تشکر کردن و خواستار این بودن که بازم در انجمن بمونم ،
دستشون درد نکنه ، هر چند که دیگه وقت رفتنه
کسانی هم بودن که زحمت کشیدن توهین کردن و با این کار شخصیت نداشته خودشون رو بار دیگه نشون دادن .... اونا رو به خدا واگذار می کنم
به هر حال دوستانی که دنبال تست های حل شده در سایت هستن ، ما طی 2 سال کلی مطلب و تست قرار دادیم ، با کمی جستجو پیداشون می کنین
اگه سوالاتی هم براتون پیش اومد ، دوستانی در سایت هستند که پاسخ گوی شما باشن
از لطف و محبتی که به من داشتین ممنونم .... با لطف شما در دو رای گیری انجام شده نفر دوم شدم و از این بابت از همتون ممنونم
هر چند که مثل بعضی ها نبودم که هم از کامنت آقای x تشکر کنم و هم از کامنتی که به همین آقای x توهین شده !
از آقای رهبر هم که این انجمن رو درست کردن تا بتونیم با هم صحبت کنیم تشکر می کنم
با آرزوی موفقیت برای کسانی که قلبی پاک دارن و برای هدفشون تلاش می کنن
موفق و موید باشین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)