خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 20
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

اقا فیزیکم ضعیفه لطفا کمک کنید.

سلام...
      اقا برم سر اصل مطلب من مدتی بخاطر وقت افراطی که باید برای زیست میزاشتم خیلی تو فیزیک افت کردم و ریاضی هم همچنین ک تو ریاضی این افت محسوس نیست..
      من فیزیک پایم خیلیی داغون شده... پیشم بد نیست باز..
      الان میخوام بدونم اقا تو وقت باقی مونده چ مباحثی رو باید خوند تا مطمئن شد که میشه 40 50 زد...
      دقیقا بودجه بندی رو نمیدونم اما پیش 1 ام خیلیی خوبه کلا مکانیکم خوبه ... پیش 2 زیاد کار نکردم اما سادس...
      پایم ضعیفه هم خیلی طول میکشه سوال کنم هم مفهومارو بلد نیستم خیلی...
      این فیلمای فیزیک ره پویان دانش چطورن؟؟؟؟ نیما نوروزی؟؟؟

2. Top | #2
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrab98 نمایش پست ها
      سلام...
      اقا برم سر اصل مطلب من مدتی بخاطر وقت افراطی که باید برای زیست میزاشتم خیلی تو فیزیک افت کردم و ریاضی هم همچنین ک تو ریاضی این افت محسوس نیست..
      الان میخوام بدونم اقا تو وقت باقی مونده چ مباحثی رو باید خوند تا مطمئن شد که میشه 40 50 زد...
      دقیقا بودجه بندی رو نمیدونم اما پیش 1 ام خیلیی خوبه کلا مکانیکم خوبه ... پیش 2 زیاد کار نکردم اما سادس...

سلام دوست عزیز.به نظر من شما فیزیک پیش و مبحث کار و انرژی سال دوم(که خیلی شبیه دینامیک هست) رو کامل بخون 50 میتونی بزنی.چونکه فقط از فیزیک پیش 50% سوال میاد.
      ویرایش توسط Ali77 : 02 فروردین 1395 در ساعت 17:21

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      اینجوری که شما میگین ینی اینکه تو پیش مشکلی ندارین و میخواین رو اینا تمرکز کنین،به نظرتون 3 ماه وقته کمیه تا درس جدید بخونین؟!
      شما یه نگاه به درسای پایه بنداز
      القا و مغناطیس که چیزی نداره 2 تا سوال میاد و بهتره بخونی از اینا ام که پایین مینویسم حداقل دوتاشون رو کامل بخون+ یه نگاهی ام به فرمولای اونایی رو که نمیخونی ام بنداز،زد و یه سوال دادن که فقط باید جایگذاری کنی اون وقت حسرت میخوری که یه فرمول ساده یادت نیست
      نور هندسی 3 تا
      مدار تقریبا 2تا
      خازن و الکتریسته 2تا
      گرما و قانون گاز 2تا
      فشار 1

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط INFERNAL نمایش پست ها
      اینجوری که شما میگین ینی اینکه تو پیش مشکلی ندارین و میخواین رو اینا تمرکز کنین،به نظرتون 3 ماه وقته کمیه تا درس جدید بخونین؟!
      شما یه نگاه به درسای پایه بنداز
      القا و مغناطیس که چیزی نداره 2 تا سوال میاد و بهتره بخونی از اینا ام که پایین مینویسم حداقل دوتاشون رو کامل بخون+ یه نگاهی ام به فرمولای اونایی رو که نمیخونی ام بنداز،زد و یه سوال دادن که فقط باید جایگذاری کنی اون وقت حسرت میخوری که یه فرمول ساده یادت نیست
      نور هندسی 3 تا
      مدار تقریبا 2تا
      خازن و الکتریسته 2تا
      گرما و قانون گاز 2تا
      فشار 1
      داداش جریان الکتریکی هر سال 3 تا میاد . همون مداری که نوشتی ...

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ah.at نمایش پست ها
      داداش جریان الکتریکی هر سال 3 تا میاد . همون مداری که نوشتی ...
      من اونی رو که چند حلقه و چند باتریه فاکتور گرفتم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام...
      داداش اول قسمت دینامیک و حرکت شناسی فیزیک 2 رو بخون چون میگی بلدی
      بعد برو سراغ فیزیک 3 خیلی سادس مدار هم که 3 تا سوال میاد + مغناطیس خیلی چرته
      بعد برو سراغ فشار و قانون گازها
      سیر تا پیاز خیلی عالی توضیح داده

7. Top | #7
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      جالبه
      بعضیا یه جور میان میگن پایه سادس هیچی ندار. که من فکر میکنم تنها خنگ جهان منم

عزیز من، من یه هفته چگالی و فشار رو خوندم هیچی ازش نفهمیدم بعد چطور میایبد میگید سادس؟؟؟؟؟؟؟

درضمن، فیزیک پیش هم درصدم در حد 50 هست (پس اینجوری نیست که کلا دانش اموز تنبلی باشم)

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها ی سوال اگه فصل 1و2پیش نخونی میتونی سوال های نوسان جواب بدی؟ چون وقت کمی مونده و من میخوام رو فصل3-8پیش و کل سوم سرمایه گذاری کنم اصلا دو فصل اول نخوندم ب نظرتون میشه بدون خوندن اون دوتا فصل3روجواب داد؟

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اره ربطی ندارن به هم فوقش چن تا فرموله
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra.2015 نمایش پست ها
      بچه ها ی سوال اگه فصل 1و2پیش نخونی میتونی سوال های نوسان جواب بدی؟ چون وقت کمی مونده و من میخوام رو فصل3-8پیش و کل سوم سرمایه گذاری کنم اصلا دو فصل اول نخوندم ب نظرتون میشه بدون خوندن اون دوتا فصل3روجواب داد؟

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      راستش رو بخوای الان دارم چگالی و فشار رو میخونم خداییش سادست یا شاید معلم ما ساده گفته خواستی بگو از جزوه واست عکس بگیرم .

Mehdi Is Back

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      الان توی عیدنوروبازتاب رابخونیدوفشاروفصل گرمارا
      ایناهم راحتترازبقیه هستن هم زودجمع میشن
      موفق باشید

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اقا خیلیی ممنون... من به این نتیجه رسیدم با وقتی که دارم باید فیزیک 1 و 2 رو بخونم به علاوه پیش ک بلدم و درصدام خوبه معمولا 60 70 میزنم ... گفتم در حدی میخوام ک کنکورو 40 50 بشه زد بقیه درسام اکی ترن .. فیزیک 3 رو با اینکه معلممون خیلیی خفن درس داد اما دوست ندارم کلا...
      خیلیی ممنون.

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      اقا خیلیی ممنون... من به این نتیجه رسیدم با وقتی که دارم باید فیزیک 1 و 2 رو بخونم به علاوه پیش ک بلدم و درصدام خوبه معمولا 60 70 میزنم ... گفتم در حدی میخوام ک کنکورو 40 50 بشه زد بقیه درسام اکی ترن .. فیزیک 3 رو با اینکه معلممون خیلیی خفن درس داد اما دوست ندارم کلا...
      خیلیی ممنون.
      فیزیک 1 فقط بخش آینه ها به نظرم اهمیت داره بقیش خیلی اسونه و نیازی به وقت گذاشتن نداره . فیزیک 2 هم فصل 2 فقط مشکله بقیش اب خوردنه

Mehdi Is Back

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NOT NOW نمایش پست ها
      فیزیک 1 فقط بخش آینه ها به نظرم اهمیت داره بقیش خیلی اسونه و نیازی به وقت گذاشتن نداره . فیزیک 2 هم فصل 2 فقط مشکله بقیش اب خوردنه
      سلام دوست من... منم دقیقا منظورم : فیزیک 1 = نور هندسی مگه غیر اینه؟؟
      فیزیک 2 خم من 3 فصل اولو ک مکانیکه خوب بلدم با پیشش 4 رو نخوندم... 5 برام سخته 6 هم خوبه... کلا فیزیک 2 اسون تر از فیزیک 3 برام.

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      منظورم فیزیک اول دبیرستان بود چیزی به این نام خاطرم نیست .

فیزیک دو هم از نظر من درس ساده ای هست.

Mehdi Is Back

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن