خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

نا امیدی از درس ز یست وحرکت عجىیب من در راستای پیوستن ب نظام اموزشی علی کرامت

تو آزمونای کانون زیست را حدود 50%_40%_دوبارم 20%ميزنم اما ب نظرم سوالای کانون نسبت ب کنکور94خیلی سادن من تصیم گرفتم ب جای زیاد تست زدن از dvdهای کرامت +کتاب نسبتأ دشوار ودشوارتر +کتاب درسی +جزوات کرامت استفاده کنم . نظرتون چیه میشه با این حرکت من زیستا 70%زد ؟؟؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سوالات کانون نسبت به کنکور 94 سادن ؟!
      نمیگم خیلی سختن اما همچینم ک شما میگی ساده نیستن...

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عمارلو رو بگیر بخون ...

4. Top | #4
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alilovegham نمایش پست ها
      تو آزمونای کانون زیست را حدود 50%_40%_دوبارم 20%ميزنم اما ب نظرم سوالای کانون نسبت ب کنکور94خیلی سادن من تصیم گرفتم ب جای زیاد تست زدن از dvdهای کرامت +کتاب نسبتأ دشوار ودشوارتر +کتاب درسی +جزوات کرامت استفاده کنم . نظرتون چیه میشه با این حرکت من زیستا 70%زد ؟؟؟
      خوب اگه به نظر شما آسونه پس چرا 90 به بالا نمي زنين؟به نظر من سوالات زيست كانون در كل سطح خيلي خوبي داره . وسعي ميكنه از الگو هاي كنكور استفاده كنه . مثلا به نظر شما آيا سطح سوالاي ژنتيك قلم چي آسون بود؟؟؟

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بله حق با شماست

سوالات کانون حداقل یک لول از کنکور پایین تره

ترکیبی که چیدید به نظرم وقتی دی وی دی های کرامت رو میبینید دیگه به جزوش نیازی نیست
      یه کتاب تست داشته باشید و کار کنید خیلی بهتر نتیجه میگیرید تا اینکه هی جزوه بخونید این نظر منه

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      جزوه رو بیخیال
      dvd+ کتاب درسی+تست به مقدار لازم!
      ولی بیشتر وقتت رو بزار رو خود کتاب (بعد از دیدن فیلم ها)

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      سوالای قلمچی سادن ؟

دوست عزیز یه نصحیت همه چیز پیجیده نکن اسونارو خراب میکنی یه حده معلوم داره و یه الگو تقریبا ثابت این رواله بهتره خراب نکنی ! حداقل برای کنکور

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      راس میگه سوالای قلم چی زیستش تا اینجا اسون بوده البته پایه رو نمیدونم چون پایه نخوندم ولی زیستش از اول سال خصوصا فتونسنتزشو خیلی اسون در حد کنکور دهه هشتاد داده بودن که در مقابل کنکور نود سه و چهار هیچی نبودن من با اینکه چیزی حالیم نیست اوندفعه نود زدم البته بقیه درسا صفر خخخولی قطعا تو امتحانای جمع بندی اخر سال سولای جوندار زیادی میدن اونجا قشنگ ترکیب میکنن اشک کسایی خصوصا مثل من که پایه رو نخوندن در میاد
      بالاخره عوضش کردم : ))
      خب چی بزارم؟؟

اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alis1375 نمایش پست ها
      خوب اگه به نظر شما آسونه پس چرا 90 به بالا نمي زنين؟به نظر من سوالات زيست كانون در كل سطح خيلي خوبي داره . وسعي ميكنه از الگو هاي كنكور استفاده كنه . مثلا به نظر شما آيا سطح سوالاي ژنتيك قلم چي آسون بود؟؟؟
      سوالاى کانون ی قلق داره اگه قلقه بیاد دستت سوالاشا با نگا میزنی اما مسئلة این جاست ک سوالای کنکور94عجیب بودن +بعضی سوالا جوابش اشتباه بود +بین دوتاگزينه شک میکردی اما سوالای کانون خیلی روتینن !!!فقط امسال سوالای شیمی یکم سخت بود . . .

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سوالاى کانون ی قلق داره اگه قلقه بیاد دستت سوالاشا با نگا میزنی اما مسئلة این جاست ک سوالای کنکور94عجیب بودن +بعضی سوالا جوابش اشتباه بود +بین دوتاگزينه شک میکردی اما سوالای کانون خیلی روتینن !!!فقط امسال سوالای شیمی یکم سخت بود . . .

قلقو قبول دارم اما سوالات از سطح خوبی برخوردار بوده تا الان..کنکورم همیچین سخت نبود ما هول کردیم

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط درسا20 نمایش پست ها
      قلقو قبول دارم اما سوالات از سطح خوبی برخوردار بوده تا الان..کنکورم همیچین سخت نبود ما هول کردیم
      سخت بود . . .

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سخت بود . . .

نچ....مبهم بود بعضیاش به خصوص شمارشیا

13. Top | #13
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط BacheMosbat نمایش پست ها
      راس میگه سوالای قلم چی زیستش تا اینجا اسون بوده البته پایه رو نمیدونم چون پایه نخوندم ولی زیستش از اول سال خصوصا فتونسنتزشو خیلی اسون در حد کنکور دهه هشتاد داده بودن که در مقابل کنکور نود سه و چهار هیچی نبودن من با اینکه چیزی حالیم نیست اوندفعه نود زدم البته بقیه درسا صفر خخخولی قطعا تو امتحانای جمع بندی اخر سال سولای جوندار زیادی میدن اونجا قشنگ ترکیب میکنن اشک کسایی خصوصا مثل من که پایه رو نخوندن در میاد
      درسته مبحث فتوسنتز واقعا آسون بود من خودم 95 زدم ولي بايد به اين نكته توجه كرد كه نميشه تمام آزمونا سخت سوال طرح كرد چون اگه قرار باشه هر آزمون سوالاي سخت بدن دانش آموز روحيه اش پايين مياد . شما اگه به سوالاي متابوليسم 94 نگاه كني سوالات روتين بود و سخت نبود .

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تاثیر تست رو در نظر داشته باشید
      مقاله ای هم که تو امضام هست مطالعه کنید

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سوالات كانون هيچ قلقي ندارن كه يادش بگيري بالا بزني!مگه دوچرخه سواريه كه قلقشو يادبگيري خوب بري؟!
      اما اينو بدونين كانون سوالات زيستش از همه نظر مثل سختي،كيفيت و...حداقل٢-٣سطح پايينتر از كنكور٩٤هستن
      من هم خودم امسال قلمچي هستم و پارسال هم بودم و تمام ازموناش رو هم رفتم ولي باور كنيد وقتي نشسته بودم سر جلسه كنكور٩٤سوالات جوري بودن انگار از درس زيست طرح نشده بودن!سر ٩٩٪سوالات بين٢يا حتي ٣گزينه شك داشتم يا اصلا نميفهميدم سوال چي ميگه!با اينكه من هفته ي قبلش زيست٩٣خارج كشور رو كه سوالاتشو نديده بودم قبلا توي ازموني كه از خودم گرفته بودم با دور دنيا٧٧٪زدم و قلمچي جامع ها رو هم حدودا ميانگين ٦٥ ٪زده بودم كنكور رو ٤٥٪زدم!!
      من مثل سوالات كنكور٩٤خداوكيلي فقط ٢جا ديدم:١-٣ازمون جامع اخر سنجش تستاي زيستش خيييييييييلي شبيه كنكور بودن و جالبه درصد منم اونجا نزديك كنكور بود!دوبار٥٥ زدم يه بار هم٥٠ دومين جايي هم كه تست شبيه كنكور٩٤ديدم تستاي خيلي سبز ويرايش جديد سال دوم و سومش هستن كه خيلي به نظرم مثل كنكور ٩٤هستن؛حتي الگو هم مثلش نيست به نظرم تستاي الگو هم از ك نكور٩٤اسونترن
      به استارتر تايپيك هم پيشنهاد ميدم به جاي dvdكرامت درسنامه كتاب هاي زيست خيلي سبز رو بخونن،هم كاملترن و هم وقت خيييلي كمتري ميگيره خوندنشون نسبت به فيلم ديدن
      نزدسك كنكور هم كتاب عبارت هاي زيست مهروماهو بگير تمام عبارتاشو بررسي كن

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن