خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

فیزیک چی کار کنم ؟

دوستان سلام عرض شد من تاحالا فیزیک نخوندم واسه کنکور !
      چی کار کنم فیزییک می خوام برم جمع بندی نادری نژاد . کفایت می کنه؟ من می خوام 25 درصد بزنم اصلا رو فیزیکم سرمایه گزاری نکردم یکی بگه این وقت کمی که باقی مونده رو چیکارکنم ؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      الان 3 تا کار میتونی انجام بدی
      1)دروس پایه که 50% کنکور رو تشکیل میده و ارزش مطالعه و تست زنی داره چون میشه اغلب تست هاشو زد(بجز یه تعداد کمی که یکم دشواره مث بعضی جاهای فشار گرما و چگالی و بعضا مدار)
      2)مطالعه پیش که 50% کنکوره... موج و باقی پیش2 خیلی پر تست هستن ولی باید مفاهیمشونو خوب درک کنی (نوسان-دینامیک و حرکت وقت گیرن و اگه قبلا نخوندی یکم سخت میشه) اما موج و اتمی رو اگه خوب بخونی تست هاش اغلب قابل زدنه
      3)مطالعه فصول مستقل که پیش نیازی هم نمیخوان و ترتیب مهم نیس اگه کل فصول مستقل پایه و پیش رو جمع کنی 50 درصد میشن بصورت باکس بندی شده اینجوره:فیزیک هسته ای-مغناطیس و القا-گرما گاز-آینه و عدسی-فشار و چگالی-حرکت
      ویرایش توسط EXCELSIOR : 24 اسفند 1394 در ساعت 21:36

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dr.a.f نمایش پست ها
      سلام
      الان 3 تا کار میتونی انجام بدی
      1)دروس پایه که 50% کنکور رو تشکیل میده و ارزش مطالعه و تست زنی داره چون میشه اغلب تست هاشو زد(بجز یه تعداد کمی که یکم دشواره مث بعضی جاهای فشار گرما و چگالی و بعضا مدار)
      2)مطالعه پیش که 50% کنکوره... موج و باقی پیش2 خیلی پر تست هستن ولی باید مفاهیمشونو خوب درک کنی (نوسان-دینامیک و حرکت وقت گیرن و اگه قبلا نخوندی یکم سخت میشه) اما موج و اتمی رو اگه خوب بخونی تست هاش اغلب قابل زدنه
      3)مطالعه فصول مستقل که پیش نیازی هم نمیخوان و ترتیب مهم نیس اگه کل فصول مستقل پایه و پیش رو جمع کنی 50 درصد میشن بصورت باکس بندی شده اینجوره:هسته ای-مغناطیس القا-گرما گز-آینه عدسی-فشار و چگالی-حرکت
      منم شرایط استارتر رو داشتم و یک ماه پیش شخصا گزینه 3 رو انتخاب کردم و تا الان خوب پیش اومدم.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فیزیک 3 + فشار و گازها رو بخون
      اگه خوب بخونی 40 درصدی میتونی بزنی

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      پیش 2 + مغناتیس + فیزیک 2 ( فصل 5 و 6 فقط ) + فیزیک1

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن