سلام من تجربیم واسه ازمون هفت فروردین قلمچی تو برنامه زده زیست یک و دو....دوتاشو باس بخونیم؟؟؟؟یا مثل فیزیک شیمی زوج کتابه؟؟؟؟شما کدومو میزنین؟؟؟؟
سلام من تجربیم واسه ازمون هفت فروردین قلمچی تو برنامه زده زیست یک و دو....دوتاشو باس بخونیم؟؟؟؟یا مثل فیزیک شیمی زوج کتابه؟؟؟؟شما کدومو میزنین؟؟؟؟
سلام...
یکی رو باید انتخاب کنید...
کاملا بستگی به خودتون داره و نمیشه گفت کدوم رو در الویت بزارید...اینکه نیمسال اول کدوم زوج رو خوندید...یا اصلا خوندید؟!...اگر اره در حد چند درصد!؟...اخرین بار کی مرور کردید خلاصه نویسی هارو...!؟و از این چنین سوالایی که جوابش پیش خودتونه...
با پشتیبانتون مشورت کنید...
دیروز رفتم کانون دیدم دوتن از پشتیبانان درحال بحث کردن هستن جلوتر رفتم دیدم دارن درمورد برنامه راهبردی صحبت میکردن گفتم میتونم کمکتون کنم پشتیبانم گفت این اولین باریه که زیست را زوج کتاب داده ما الان باید به تهران زنگ بزنیم ببینیم بچه ها باید هر دوتارا ازمون بدن یا نه بنده راهنماییشون کردم که باباجان این زوج کتابه باید یکی را بخونی!!!
به خرجشون نرفت گفتن ماباید به تهران زنگ بزنیم" پشتیبانم پشتیبانای قدییییییم' البته قدیمیا هم همینجوری بودن '"
اصلا میدانی چیست ؟!
من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
خدا را بیاب . . .
نه در بین نماز های شبت ...
بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...
اگه اینجارو هم نگاه کنی نوشته زیست زوج کتاب نیست باید هردو رو زد
قلمچی هنوز تکلیفش با خودش معلوم نیست
ویژگیهای آزمون 7 فروردین 95 کنکوری ها
نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست
یعنی واقعا کسای که با کتاب نوروز قلمچی و تست گواه خودشون قول میزن برای خودشون افسوس نمیخورن ؟
البته تقصیر عمو کاظمه اون کسی بدونه کتاب میخونه قلمچی میخونه و یه تراز خوب میاره با اونی که نوروز میخونه که 30% سوالا 7فرودین و 20 فرودین عین همونا میاد فرق ندارن ؟
وا توی این لینکی ک گذاشتید گعته زیست زوج کتاب نیست.
بعد واسه هر سوال ریاضی 2 دقیقه
واسه هر سوال زیست 1 دقیقه.مگه میشه
بچه ها توروخدا یکی یکاری کنه زنگ بزنه بپرسه.... الان چرا عربی شده عربی 3؟ زیست چیو باید خوند؟؟ خداییش خیلی زیاده جفتش باهم..
من زنگ زدم پرسیدم از کانون مرکزی ولی احساس کردم آقاهه گیج میزنه
آخه گفت زوج کتابه و یکی رو باید انتخاب کنید
ولی بهش گفتم آخه مگه میشه واسه 20 سوال 40 دقیقه وقت بدن
یعنی هر سوال 2 دقیقه ک تو کنکور هر سوال 45 دقیقست
گفت ن یکی رو باید انتخاب کرد
و آخرش هم ب قول فردوسی پور گفتم
اجازه میدید ک قانع نشم؟
من ک فکر کنم اینجوری باشه ک 40 سوال 40 دقیقه
حالا یکی دیگه ز بزنه ببینیم چی میگن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)