بیگ بنگ و بیگ کرانچ در یک کلام
أَوَلَمْ یَرَ الَّذِینَ کَفَرُوا أَنَّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ کَانَتَا رَتْقًا فَفَتَقْنَاهُمَا
آیا کافران ندیدند که آسمانها و زمین به هم پیوسته بودند و ما آنها را از یکدیگر باز کردیم ؟
یَوْمَ نَطْوِی السَّمَاء کَطَیِّ السِّجِلِّ لِلْکُتُبِ کَمَا بَدَأْنَا أَوَّلَ خَلْقٍ نُّعِیدُهُ
روزى که آسمان را همچون در پیچیدن صفحه نامهها در مىپیچیم همان گونه که بار نخست آفرینش را آغاز کردیم دوباره آن را بازمىگردانیم
أَوَلَمْ یَرَ الَّذِینَ کَفَرُوا أَنَّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ کَانَتَا رَتْقًا فَفَتَقْنَاهُمَا
آیا کافران ندیدند که آسمانها و زمین به هم پیوسته بودند و ما آنها را از یکدیگر باز کردیم ؟
یَوْمَ نَطْوِی السَّمَاء کَطَیِّ السِّجِلِّ لِلْکُتُبِ کَمَا بَدَأْنَا أَوَّلَ خَلْقٍ نُّعِیدُهُ
روزى که آسمان را همچون در پیچیدن صفحه نامهها در مىپیچیم همان گونه که بار نخست آفرینش را آغاز کردیم دوباره آن را بازمىگردانیم
ویرایش توسط MEEA499 : 23 اسفند 1394 در ساعت 13:12
تماس با رهبری .اگر تعداد تماس زیاد باشد یقین داشته باشید خودحضرت آقا وارد عمل میشود. فقط توضیح بدید که این آقای خدایی به خاطر این که بوی گندکاری که کرده بلند نشه داره لابی میکنه و توضیح بدید که بالای 90% بچه ها مخالف این طرحند و توضیح بدید که معدل زیر 17 یعنی باید بمیریم و دیگه قید رشته خوب را بزنیم و در مورد غیر استاندارد برگزار شدن امتحانات نهایی و غیر استاندارد تصحیح شدن آن توضیح دهید . و بگید این نماینده ها دارند به جای تفسیر قانونی که البته آن فدر واضح است که جای تفسیر ندارد قانون جدید میدهند.باور کنید اگر تعداد تماسها و پیام ها به بالای 1000 تا برسد موضوع حل میشه. به تمامی افراد فامیل هم بگید تماس بگیرند. دقت کنید اگر هر دانش آموز با 10 نفر هماهنگ کنه که تماس بگیرند یقین داشته باشید تعداد تماس ها غیر قابل تصور میشود. هر روز تماس بگیرید و نه فقط یک بار. یاعلی
به هر حال نتیجه خیلی مشخص هست که کار الکیی هست
من خودمم معدلم خوب نیست ولی خب باید قبول کرد که این کار مسخره بازی و وقت تلفی هست !
در ضمن اینجا فروم هست ! فروم هم ینی انجمن ! انجمن هم ینی مکانی برای تبادل نظر و نشون دادن شعور و شخصیت و فهم و درک و علم و ادب خودمون !
پس هر کس اینجا حرفی میزنه و نظر خودش رو میده نمیشه ازش ایراد گرفت !
خوش باشی
آقا من از شما معذرت میخوام شما اگه معدلت پایینه باید منو درک کنی ک میدونی که این همه بخون درصدای بالا بزن بعد یکی به خاطر معدلش میاد با درصدای کمتر از تو میره بهترین دانشگاه بعدش باید تو اینطوری بمونی
به خدا این عدالت نیست من هرکاری از دستم بر میاد میکنم بقیش دیگه با خدا به امید خدا ایشالا میشه اگه باهم باشیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)