دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
من کامل با حرف شما موافق نیستم مشاور شغل خیلی خوبی هستش چون خیلی از دانش اموزان میتونند صحبت هایی رو بکنن که با مادر و پدراشون هم نمیتونن در میون بذارن خیلی میتونه مشاور کمک حال دانش اموز باشه البته قید میگم بسیاری از مشاورانچون بعضی هاشون هیچی بارشون نیست و فقط میچاپن خیلی از دکتر و مهندس های کشورالان مشاور هستند چون درامد خوبی داره و نیازی ندارن 8 صبح تا 5 بعد از ظهر برای یکی دیگه کار کنن
اشتباه نکن زیست قلم چی محشره در کنار تست های دیگه و سال های اخیر سنجش و گاج وگزینه دو ولی قلم چی یه سر و گردن بالاتره
من همشو برا دانش اموزانم حل کردم راضی هستن
من تویه شهرکوچیک زندگی میکنم
هرسال دانش امورای خیلی خوبی داریم که میتونن رتبه برتر بشن ولی چراتاحالابهترین رتبه ای که داشتیم2000-3000بوده؟؟ درسم میخوندن اماهمشون یه مشکل داشتن اشتباه درس میخوندن کلن مشاورباعث میشه ادم اشتباه های درس خوندنشو پیداکنه وهمین باعث موفقیت بهترمیشه
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
مشاوری میتونه موفق باشه و دانش اموزان باهاش راحت باشن و کمک کننده که عاشق حرفش باشه تا منافع مالی و...پولم مهمه ولی تا یه اندازه بعضی جاها چیزایی پیش میاد که ارزشش از پول مهم میشن..این قضیه به کنار....
مشاور نقش مهمی داری زمانی که کاربلد باشه و یاور خوبی باشه تا انحراف داوطلباینجور مشاور هس ولی کمتره
حوصله ی خوندن این همه رو ندارم...
خلاصه کنم مشاور اصلا خوب نیست اونم مشاورا قلم چی ....
در کل ادم خودشو بهتر میشناسه تا مشاور....
مشاور فقط یه اسمی داره دیگه هیچه...
ویرایش توسط Fatemeh76 : 21 اسفند 1394 در ساعت 20:34
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)