خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 31
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات

چرا در 4 ماه باقی مانده نیاز به مشاور تحصیلی داریم؟

با سلام خدمت دوستان
      تقریبا 4 ماه دیگر تا کنکور 95 باقی مونده و اگه کسی هم تا الان خواب بوده و حس درس نداشته یکم استرس کنکور و نخوندن درس ها بهش دست داده
      قبل از اینکه بحث اصلی رو شروع کنم باید به عرضتون برسونم که دوستان به خدا دیر نیست
      شما از 22 اسفند با برنامه قلمچی یا هر برنامه ی دیگه ای برید و ول نکنید در بد ترین شرایط تا اخر اردبیهشت میتونید کامل درس هارو بخونید و بعد از اون 2 ماه وقت دارید تا تست و مرور رو انجام بدید
      اما در این بین یک مشکلی هست که شاید 70 درصد دانش اموزان باهاش مواجه میشن ( مخصوصا کسایی که تازه شروع کردن) مشکل این هست که بعد از یکی دو هفته که استارت میزنن اعصابشون خورد میشه که اقا چیو کی بخونم چیو تست بزنم چجوری مرور کنم چجوری نکته برداری کنم و...
      هم چنین از اواخر فروردین استرس کنکور هم کمی ته دل دانش اموزان رو خالی میکنه و استرس از اینکه نرسم دوره کنم و یا مباحث باقی مونده رو چجوری بخونم
      باعث میشه به جای تلاش بیشتر باعث ول کردن درس باشه و کنکور رو به باد بدند
      توی این 4 ماه دوستان سعی کنید اگه مشاور ندارید و یا خوب نیست با یک قیمت مناسب از توضیحات و برنامه ریزی های مشاورتون استفاده کنید
      نیازی نیست 15 میلیون یا 20 میلیون پول مشاوره بدید کار اصلی بازم هم روی دوش شماست وشما میخواید کنکور بدید و درس هارو بخونید
      مشاور فقط باید شماره راهنمایی کنه و بگه چیو بخون چیون فعلا کاری بهش نداشته باش نکات مشاوره ای خوبی بگه و اینکه اگه زده شدی از درس با یک ربع صحبت انگیزشی دوباره تورو توی مسیر درس خوندن بیاره تعداد مشاور های کنکور خیلی زیاد هستند و پیدا کردنشون کار سختی هست اما سعی کنید مشاوری رو انتخاب کنید که سابقه کار بالایی داشته باشه و مدرک تحصیلی خوب و در صورت امکان هم رشتتون باشه و اینکه هزینش دیگه بیشتر از 2 میلیون نشه (خیلی خفن حساب کنی) چون مشاور باز هم میگم راهنمای شماست و معجزه نمیکنه پس راهنمایی هارو یک مشاور 2 میلیونی با یک مشاور 20 میلیونی هر دو یک کارو انجام میدن منتها 20 میلیون میاد تایم تلویزینتم تنظیم میکنه در حالی که این وظیفه دانش اموزه که برنامه درسی و استراحتشو تنظیم کنه و اگه نمیکنید مشکل از شماست نه خفن بودن مشاور پس سعی کنید با کاهش هزینه به هدفتون برسید و کمی هم به فکر خانواده باشید .
      و در اخر نکته اگه از کلاس های کنکور مدرسه استفاده میکنید احتمالا مشاور تحصیلی دارید اگه خوب بود میتونید از اون مشاور هم تایم های خصوصی بگیرید و کارتونو تنظیم کنید
      مطمئن باشید با سعی و تلاشتون راخت به موفقیت میرسیددرساتونو خوب بخونید و کمتر هم انلاین بشید
      مخلص همتون علی بهادری دانشجوی داروسازی شهید بهشتی

اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد معلوماتم راهنماییتون میکنم
      ویرایش توسط alibahadori : 20 اسفند 1394 در ساعت 01:28

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      شمابهشتی میخوانید؟!!!ایول
      من مشاورخوب سراغ ندارم واسه همه خودم برنامه ریزی میکنم!راستش اصن مشاوره را هم قبول ندارم!بهترین مشاورمیتونه یکی باشه که پارسال کنکورداده!
      شمابرنامتون واسه عیدتون چجوری بود؟
      نقاط مثبت ومنفی برنامه عیدتون؟
      طبق کانون خواندیدتوی عید؟
      هرچی نیازه به نظرتون درموردبرنامه عیدلطفابگید!مرسی
      موفق باشید

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      بله درسته.....

ولی بنظرم هرکسی خودش میدونه با خودش چند چنده و کجای کاره.....

منم از الان شروع کردم و دارم میخونم نمیگم یهو روزی 11 ساعت خوندم از کم شروع کردم کم کم وسایل مضر (گوشی...نت...مهمونی....و...) میذارم کنار

و جا داره از آقای (ah.at) ک اسمشونم با عرض شرمندگی نمیدونم تشکر کنم.....

امیدوارم همه به خواسته شون برسن....دعام کنید....یا علی

4. Top | #4
      در انتظار تایید ایمیل

Daghon
      نمایش مشخصات
      به نظرم که دیگه کانون و گزینه دو جواب نمیده...خصوصا واسه زیست و شایدم شیمی
      نظر شما چیه؟؟

5. Top | #5
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza01997 نمایش پست ها
      نظر شما چیه؟؟
      الکی به خودت استرس وارد نکن....کانون خواه ناخواه همیشه همگام با کنکور بوده اما امسال یکم سخت تر گرفته که در مجموع بهتره
      عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alibahadori نمایش پست ها
      با سلام خدمت دوستان
      تقریبا 4 ماه دیگر تا کنکور 95 باقی مونده و اگه کسی هم تا الان خواب بوده و حس درس نداشته یکم استرس کنکور و نخوندن درس ها بهش دست داده
      قبل از اینکه بحث اصلی رو شروع کنم باید به عرضتون برسونم که دوستان به خدا دیر نیست
      شما از 22 اسفند با برنامه قلمچی یا هر برنامه ی دیگه ای برید و ول نکنید در بد ترین شرایط تا اخر اردبیهشت میتونید کامل درس هارو بخونید و بعد از اون 2 ماه وقت دارید تا تست و مرور رو انجام بدید
      اما در این بین یک مشکلی هست که شاید 70 درصد دانش اموزان باهاش مواجه میشن ( مخصوصا کسایی که تازه شروع کردن) مشکل این هست که بعد از یکی دو هفته که استارت میزنن اعصابشون خورد میشه که اقا چیو کی بخونم چیو تست بزنم چجوری مرور کنم چجوری نکته برداری کنم و...
      هم چنین از اواخر فروردین استرس کنکور هم کمی ته دل دانش اموزان رو خالی میکنه و استرس از اینکه نرسم دوره کنم و یا مباحث باقی مونده رو چجوری بخونم
      باعث میشه به جای تلاش بیشتر باعث ول کردن درس باشه و کنکور رو به باد بدند
      توی این 4 ماه دوستان سعی کنید اگه مشاور ندارید و یا خوب نیست با یک قیمت مناسب از توضیحات و برنامه ریزی های مشاورتون استفاده کنید
      نیازی نیست 15 میلیون یا 20 میلیون پول مشاوره بدید کار اصلی بازم هم روی دوش شماست وشما میخواید کنکور بدید و درس هارو بخونید
      مشاور فقط باید شماره راهنمایی کنه و بگه چیو بخون چیون فعلا کاری بهش نداشته باش نکات مشاوره ای خوبی بگه و اینکه اگه زده شدی از درس با یک ربع صحبت انگیزشی دوباره تورو توی مسیر درس خوندن بیاره تعداد مشاور های کنکور خیلی زیاد هستند و پیدا کردنشون کار سختی هست اما سعی کنید مشاوری رو انتخاب کنید که سابقه کار بالایی داشته باشه و مدرک تحصیلی خوب و در صورت امکان هم رشتتون باشه و اینکه هزینش دیگه بیشتر از 2 میلیون نشه (خیلی خفن حساب کنی) چون مشاور باز هم میگم راهنمای شماست و معجزه نمیکنه پس راهنمایی هارو یک مشاور 2 میلیونی با یک مشاور 20 میلیونی هر دو یک کارو انجام میدن منتها 20 میلیون میاد تایم تلویزینتم تنظیم میکنه در حالی که این وظیفه دانش اموزه که برنامه درسی و استراحتشو تنظیم کنه و اگه نمیکنید مشکل از شماست نه خفن بودن مشاور پس سعی کنید با کاهش هزینه به هدفتون برسید و کمی هم به فکر خانواده باشید .
      و در اخر نکته اگه از کلاس های کنکور مدرسه استفاده میکنید احتمالا مشاور تحصیلی دارید اگه خوب بود میتونید از اون مشاور هم تایم های خصوصی بگیرید و کارتونو تنظیم کنید
      مطمئن باشید با سعی و تلاشتون راخت به موفقیت میرسیددرساتونو خوب بخونید و کمتر هم انلاین بشید
      مخلص همتون علی بهادری دانشجوی داروسازی شهید بهشتی

اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد معلوماتم راهنماییتون میکنم

سلام

شما عضو كانون فرهنگي آموزش قلمچي بوديد؟

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      3 تا از ازمون هاشون شرکت کردم و خوب بود
      ولی بقیشو گزینه دو رفتم چون عمومی های گزینه 2 حرف اولو توی همه ی ازمون ها میزنه حتی از سنجش هم استاندارد تره
      2 تا ارزمون جامع سنجش هم شرکت کردم
      موفق باشید

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز اگه مشاور چیزی حالیش میشد و عرضه داشت هیچ وقت مشاور نمیشد بلکه تلاش میکرد یه شغل آبرومند داشته باشه برای خودش ...

تنها کسی که میتونه به شما کمک کنه خود شما هستید , چون هیچ کس جز شما از اوضاع و احوال درونی و شرایطتتون با خبر نیست , پس پولت رو تو جوب نریز .
      کسی که میخواهد زنده بماند
      باید مبارزه کند
      و کسی که دست از مبارزه بردارد
      آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
      " آدولف هیتلر "

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط atena.kh نمایش پست ها
      شمابهشتی میخوانید؟!!!ایول
      من مشاورخوب سراغ ندارم واسه همه خودم برنامه ریزی میکنم!راستش اصن مشاوره را هم قبول ندارم!بهترین مشاورمیتونه یکی باشه که پارسال کنکورداده!
      شمابرنامتون واسه عیدتون چجوری بود؟
      نقاط مثبت ومنفی برنامه عیدتون؟
      طبق کانون خواندیدتوی عید؟
      هرچی نیازه به نظرتون درموردبرنامه عیدلطفابگید!مرسی
      موفق باشید
      سلام
      برنامه ی عید رو شما از 22 اسفند استارت بزنید
      تا 6 فرودین با بودجه قلمچی پیش برید و پایه ی دوم رو کامل بخونید و جمع بندی کنید و 7 فرودین قلمچی بدید

ازمون 20 فرودین سنجش بودجه بندیش 2 تا پایه هاست و ازمون قلمچی فقط پیش 1 هست
      به دلیل اینکه هرچی نزدیک تر به کنکور میشید استرس هم بیشتر میشه
      بهتره به جای جمع بندی یک بودجه کمتر اون حجم بزرگ تر یعنی پایه 3 رو کامل جمع کنید
      مهلت ثبت نام سنجش 20 فرودین تموم شده اگه ثبت نام کردید که خیلی عالی هست و باید تا 19 فرودین پایه 3 رو جمع کنید
      اگر نه نظر من اینه که قلمچی رو شرکت نکنید و تا 23 فرودین کامل 2 تا پایه هاتونو جمع کنید

بعد از این کار مطمئن باشید اعتماد به نفسی که میگیرید خیلی بیشتر هست و میتونی تا 10 اردیبهشت که ازمون جامع اول سنجش هست
      با استرس کمتر پیش رو بخونی

شما تا 15 اردیبهش هم وقت بذاری برای خوندن دروس و جمع بندی
      2.5 ماه وقت کامل داری که مرور و تست های بیشتر بزنی (این زمان برای یک نفر که هیچی نخونده میتونه کافی باشه شما که کامل خوندی تا اون موقع) من این کارو کردن و نتیجه گرفتم نمیگم بقیه برنامه ها بدن ولی این خیلی از لحاظ روانی اسوده خاطر میکنه شمارو

در مورد مشاور هم هرکسی یک نظر داره و به نظرتون احترام میذارم
      خودمم مشاورم ارزون بود و 1.5 میلیون دادم و چیز های لازم رو گفت و اهل پول خرج کردن زیاد برای اینجور کارا نیستم
      موفق باشید

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza01997 نمایش پست ها
      نظر شما چیه؟؟
      زیستش رو من خودم نمیپسندم چون چرته
      ولی شیمی قلمچی حرف نداره و واقعا عالی طرح میشه

گزینه دو هم سوالات استاندارد و خوبی داره ولی عمومی گزینه دو هست که خیلی معروفه

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به عنوان تاپیک ج میدم:

کی گفته نیازه؟؟؟؟؟
      مشاور کاری نمیکنه تا آدم خودش نخواد...مشاور من دکتری داره اما من...(بغض راه گلومو بست)
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط laleh74 نمایش پست ها
      به عنوان تاپیک ج میدم:

کی گفته نیازه؟؟؟؟؟
      مشاور کاری نمیکنه تا آدم خودش نخواد...مشاور من دکتری داره اما من...(بغض راه گلومو بست)
      دوست من اول اینکه من گفتم برای 70 درصد
      شما از اون 30 درصدایی

دوم اینکه من خودم توی متن به این نکته اشاره کردم
      مشاور معجزه نمیکنه و دانش اموزه که باید بخونه و کنکور بده

مشاور چه دکتر باشه چه دیپلم
      باید یک دوره 1.5 ساله بگذرونه برای اینکه بتونه مشاوره بده (حداقل)
      و خیلی ها اصلا این دوره رو نگذروندن و میان ادعا میکنن

شما نباید وابسته به مشاور باشی و فقط چیزایی که نمیدونی رو ازش راهنمایی بگیری و شرایط روحیت برای درس خوندن خراب شد با مشاوره انگیزشیش دوباره اعتماد به نفس بگیری
      همین

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      بنظر شما سوال قلمچی استاندارد هست ؟

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alibahadori نمایش پست ها
      دوست من اول اینکه من گفتم برای 70 درصد
      شما از اون 30 درصدایی

دوم اینکه من خودم توی متن به این نکته اشاره کردم
      مشاور معجزه نمیکنه و دانش اموزه که باید بخونه و کنکور بده

مشاور چه دکتر باشه چه دیپلم
      باید یک دوره 1.5 ساله بگذرونه برای اینکه بتونه مشاوره بده (حداقل)
      و خیلی ها اصلا این دوره رو نگذروندن و میان ادعا میکنن

شما نباید وابسته به مشاور باشی و فقط چیزایی که نمیدونی رو ازش راهنمایی بگیری و شرایط روحیت برای درس خوندن خراب شد با مشاوره انگیزشیش دوباره اعتماد به نفس بگیری
      همین
      آرع

من اصلا پست استارتر رو نخوندم.حتی میدونستم شما استارتری
      فقط به سوال عنوان ج دادم
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadreza_mo نمایش پست ها
      بنظر شما سوال قلمچی استاندارد هست ؟
      نـــــــــــــع

​الان طرفداراش میریزن سرم