با سلام خدمت دوستان
تقریبا 4 ماه دیگر تا کنکور 95 باقی مونده و اگه کسی هم تا الان خواب بوده و حس درس نداشته یکم استرس کنکور و نخوندن درس ها بهش دست داده
قبل از اینکه بحث اصلی رو شروع کنم باید به عرضتون برسونم که دوستان به خدا دیر نیست
شما از 22 اسفند با برنامه قلمچی یا هر برنامه ی دیگه ای برید و ول نکنید در بد ترین شرایط تا اخر اردبیهشت میتونید کامل درس هارو بخونید و بعد از اون 2 ماه وقت دارید تا تست و مرور رو انجام بدید
اما در این بین یک مشکلی هست که شاید 70 درصد دانش اموزان باهاش مواجه میشن ( مخصوصا کسایی که تازه شروع کردن) مشکل این هست که بعد از یکی دو هفته که استارت میزنن اعصابشون خورد میشه که اقا چیو کی بخونم چیو تست بزنم چجوری مرور کنم چجوری نکته برداری کنم و...
هم چنین از اواخر فروردین استرس کنکور هم کمی ته دل دانش اموزان رو خالی میکنه و استرس از اینکه نرسم دوره کنم و یا مباحث باقی مونده رو چجوری بخونم
باعث میشه به جای تلاش بیشتر باعث ول کردن درس باشه و کنکور رو به باد بدند
توی این 4 ماه دوستان سعی کنید اگه مشاور ندارید و یا خوب نیست با یک قیمت مناسب از توضیحات و برنامه ریزی های مشاورتون استفاده کنید
نیازی نیست 15 میلیون یا 20 میلیون پول مشاوره بدید کار اصلی بازم هم روی دوش شماست وشما میخواید کنکور بدید و درس هارو بخونید
مشاور فقط باید شماره راهنمایی کنه و بگه چیو بخون چیون فعلا کاری بهش نداشته باش نکات مشاوره ای خوبی بگه و اینکه اگه زده شدی از درس با یک ربع صحبت انگیزشی دوباره تورو توی مسیر درس خوندن بیاره تعداد مشاور های کنکور خیلی زیاد هستند و پیدا کردنشون کار سختی هست اما سعی کنید مشاوری رو انتخاب کنید که سابقه کار بالایی داشته باشه و مدرک تحصیلی خوب و در صورت امکان هم رشتتون باشه و اینکه هزینش دیگه بیشتر از 2 میلیون نشه (خیلی خفن حساب کنی) چون مشاور باز هم میگم راهنمای شماست و معجزه نمیکنه پس راهنمایی هارو یک مشاور 2 میلیونی با یک مشاور 20 میلیونی هر دو یک کارو انجام میدن منتها 20 میلیون میاد تایم تلویزینتم تنظیم میکنه در حالی که این وظیفه دانش اموزه که برنامه درسی و استراحتشو تنظیم کنه و اگه نمیکنید مشکل از شماست نه خفن بودن مشاور پس سعی کنید با کاهش هزینه به هدفتون برسید و کمی هم به فکر خانواده باشید .
و در اخر نکته اگه از کلاس های کنکور مدرسه استفاده میکنید احتمالا مشاور تحصیلی دارید اگه خوب بود میتونید از اون مشاور هم تایم های خصوصی بگیرید و کارتونو تنظیم کنید
مطمئن باشید با سعی و تلاشتون راخت به موفقیت میرسیددرساتونو خوب بخونید و کمتر هم انلاین بشید
مخلص همتون علی بهادری دانشجوی داروسازی شهید بهشتی
اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد معلوماتم راهنماییتون میکنم