خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات

هیچی معلوم نیست !!!

هرکی یه چیزی میگه با یکی حرف میزنی امیدوار میشی با یکی حرف میزنی میگی من باید ترک تحصیل کنم
      معلوم نیست چی میشه اونقدر به کارنامه کنکوریا نگا کردم شدم
      یکی با 40000 هزار یکی با 8000 تو یه دانشگاه و رشته میخونن
      الکی مثله من استرس نگیرید
      هرچقدر تونستید درستونو بخونید بعد کنکور هم واسه انتخاب رشته با یه مشاور خوب حرف بزنید
      صددرصد همه اونایی که وقت میذارن موفق میشن
      بخند مصنوعی حتی اگه هست زوری

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظر من که باس بدونی واس چی داری درس میخونی هدفو باس از همین الان مشخص کرد نه بعدا

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط leyla0801 نمایش پست ها
      هرکی یه چیزی میگه با یکی حرف میزنی امیدوار میشی با یکی حرف میزنی میگی من باید ترک تحصیل کنم
      هرچقدر تونستید درستونو بخونید بعد کنکور هم واسه انتخاب رشته با یه مشاور خوب حرف بزنید
      ببین رتبه ها در ی سطحه تقریبا ولی ی جا اختلاف فاحش وجود داره ک اونا شامل سهمیه بومی بودن میشن!!!
      بعد اون رتبه ای ک شما میبینی رتبه کله.... پ در مجموع رتبش اون شده.... مثلا زمینو خوب زده تو زیر گروه دو خوب شده!!!

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز کل رو در نظر بگیر...این افرادی که با رتبه های خراب دانشگاهای خوب قبول شدند اکثرا سهمیه ای هستند و انواع و اقسام سهمیه ها رو هم داریم...سهمیه هیات علمی دانشگاها مثلا یکیشه که الان تو ورودی های خودمون یکی با این سهمیه قبول شده.

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      چرا عزیزم؟

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      این حرفت به وضوح اشتباهه همه چیز که انتخاب رشته نیست!
      اولا که بستگی به هدف داره اگر هدف پزشی و دندون و دارو باشه معلومه باید رتبه ات بالا باشه وگرنه حتی اگر همه کد رشته ها رو بزنی قبول نمیشی (تجربه شخصی من هست) یعنی من سر انتخاب رشته کوچکترین اشتباهی انجام ندادم ولی قبول نشدم تو داروسازی.
      تنها در چهار حالت اونی که رتبه اش ۴۰۰۰۰ میشه با اونی که رتبه اش ۸۰۰۰ میشه سر یک کلاس میشینه ۱- هدفش رشته های پرمتقاضی نباشه. اگر هدفش رشته های پرمتقاضی هست ۱- یا یکیشون پردیس بوده یکیشون روزانه ۲- یا یکیشون سهمیه ایثارگران داشته یکیشون نداشته ۳- اگر دانشگاه ازاد بوده یکیشون سهمیه بسیجی داشته یکی نداشته ۴- بومی بوده.
      چنین حالت هایی خیلی کم اتفاق میفتند! در نتیجه طرف باید رتبه اش عالی بشه تا بتونه تو این رشته ها قبول بشه.

ولی در کل نباید استرس زیادی به خودتون وارد کنید.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن