سلام خدمت دوستای گلم که الحق هرموقع به مشکلی برخوردم با راهنمایی شما ها حل شده...
خوب امسال سال سومم و چیزی نمونده به امتحانات ترم دوم
معدل ترم اولم 19.89 شدو به شدت میخوام معدل ترم دومم حتما بالای 19.95 باشه (.05 احتمال داره که بی دقتی رخ بده)
ترازم هم بعد از مدت ها که 6500 بودم ، آخرین آزمون رسید به 6850و باز هم بشدت میخوام تا خرداد ماه حتما حتما 7000 بشم
خوب سوالم در مورد عید و تابستون سال آینده هست...
من خودم قصد دارم عید (به جز اول و سیزده فروردین) 14 ساعت هر روز بخونم ... 5 ساعت سوالات نهایی و 9 ساعت هم تستی ... آیا بنطرتون واسه نهایی وقت کم میزارم؟ ( متن کتاب درسی رو هم از 17 اسفند به بعد مدرسه نمیرم اونموقع میخونم)
لازم به گفتن هست که بعد از ترم اول یک باز از سال 87 تا 93 رو سوالات نهایی رو بررسی کردم(تا جایی که درسمون رسیده) و یک بار هم قراره بعد عید کاملا بررسی کنم
که کلا میشه 3 بار... کمه؟ یا خوبه؟
و اینکه تو عید میخوام ریاضی و شیمی سال دوم رو تموم کنم (سال قبل زیاد مشکل داشتم) و البته هر دوتاشونم شروع کردم و تا عید هم فکر میکنم نصف بکنمشون و میمونه بعد عید هم زیست دوم رو میتونم تموم کنم
حالا دیگم ... تابستون...
با توجه به اینکه من الان تقریبا میتونم بگم دروس سوم رو مسلطم ، سال دوم هم تخصصی هاشو به جز فیزیک تموم کردم
تابستون وقت آزاد زیادی فکر مکینم خواهم داشت
*** آیا بهتره شیمی و فیزیک و زیست پیش دانشگاهی (ترم دوم) رو تو تابستون بخونم تا اینکه سال چهارم دوران جمع بندی و بعد عید کمبود وقت نداشته باشم؟؟
*** یا بهتره همون سال دوم و سوم رو بیشتر بخونم؟
---- سال چهارمی و تراز و معدل بالا های عزیز هر راهنمایی و توصیه ای و تجربه ای که دارید به شدت منتظر گوش دادنم
€(در مورد تابستون و عی و همچنین معدل نهایی و تراز 7000)
کارنامه آخرین آزمون
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

.gif)
.gif)

.gif)

.gif)
من خودمو خفه کنم 6 ساعت بخونم .gif)

.gif)