با خودم میگویم :
باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد
آن قدر که اشک ها خشک شوند
باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد ..
به چیز دیگری فکر کرد
باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد ...
"آنا گاوالدا"
عزیز دل برادر اومده دوستم داره با تغییرات کتاب درسی و کنکور ۹۴ خیلی وقته اومده از آبان ماه که نمایشگاه مشهد بود اومده بود دوستم خرید
درسته منم خط ویژه های شیمی و ریاضی و زبان و ادبیات و عربی و دینی رو شهریور سفارش دادم! یعنی یه پک از کتابای معروف گاج رو سفارش دادم اینا هم توش بودن.ولی برای من شیمی که فرستادن هر دو جلدش چاپ 94 بود ولی جلد اولش به روز نشده بود! سوالای 94 رو نداشت و عملا برای پیش 2 به درد نمیخورد ولی جلد دومش سوالای 94 هم داشت.تازه برا من کتاب عربی و دینی هم نفرستادن گفتن نداریم! ادبیات و ریاضی و دینی هم که فرستادن چاپ 94 بود ولی فاقد سوالات کنکور 94 .غیر از شیمی جلد دومش بقیه کتاباش احتمالا آخرین چاپشون قبل کنکور 94 بوده!ولی کتابش کتاب خوبیه من خیلی دوستش دارم کتابای خط ویزه رو مخصوصا شیمیش.از یه بنده خدایی شنیدم میگفت کتاب خط ویژه شیمی مفاهیمش رو با سوالای 94 تطبیق داده اکثر سوالای حفظیشو میتونستی تو چند ثانیه بزنی!!!اونایی هم که نمیشده یه ضرب جواب داد میتونستی دو گزینه رو حذف کنی.مثلا یه شکلی که کنکور تجربی 94 داده بود که 4 تا ساختار داده بود گفته بود تعداد قلمروهای الکترونی اتم مرکزی و ...دقیقا تو پایین صفحه 55 جلد 1 خط ویژه نوشته اگه زاویه پیوندی 120 درجه است ساختار سه ظلعی مسطح داره و در ادامه گفته که مهمترین گونه هایی که این ساختار رو دارن یکیش so3 هست و ... که کسی میدونست چند ثانیه ای میزد.اون بنده خدایی که به من میگفت گفت که با خط ویژه از تستای مفاهیم میشد حداقل 30 درصد زد فقط مفاهیم ها جلد مسائلش رو بررسی نکرده بود!.اینم اضافه کنم که جلد مفاهیمش هم ویرایش نشده که بگیم بر اساس نکات کنکور 94 نوشتن!. در کل من خط ویژه رو دوست دارم البته مبتکران هم درسته هیچ کتابی تو آموزش ساده به پاش نمیرسه ولی بس که کاریکاتور و شوخی های بی مزه داره آدم عصبی میشه موقع خوندنش.نمیدونم فیل شیمی هم اینجوریه یا فاقد شوخی های بی مزه است
شاید به این خاطر خط ویژه شیمی رو چاپ نمیکنند دیگه چون مولفش تو کتابای شیمیش خیلی دل پری از موسسات دیگه داشت.میگفت از همه ابتکاراتش بقیه انتشارات تقلید میکنند.حتی اون روش هفت تیر که تو جلد 2 خط ویزه گفته جالبه که تو کتابای شیمی گاج گفته که یه موسسه ای از تستهای ما با تغییرات خنده دار تو کتاباش استفاده کرده و دقیقا همین جمله رو هم خیلی سبز پشت کتاب شیمی پیش نوشته که بعضی از تستای این کتاب حرکت کردن با تغییرات خنده دار رفتن تو کتابای دیگه!.خخخ حالا کدومشون راست میگن؟یعنی تستای این دو کتاب کجا رفتن؟!
به احتمال ۹۹ درصد دیگه خط ویژه ها چاپ نمیشن
حیف شد،خیلیییییی خوب بودن،مخصوصا شیمی و دینی و ریاضی
هیچ جا هم چاپ های قبلی رو نداره
به نظرتون واسه شیمی و دینی و ریاضی جایگزینی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Sent from my K019 using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)