خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 8 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 113
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      واسه شیمی داداش؟
      اره جلد یک و دوش فک کنم اخرای مهر یا اذر بود گرفتم یک صفحه بیشتر از جلد یک نخوندم ! اگه فقط جلد یکشو خب بخونم میتونم به یه درصد قابل قبولی برسم ؟

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      من همین الان رفتم تو سایت فروشگاه اینترنتی گاج ، جلد اول شیمی مفاهیم رو موجودی نداشت اصلا ، جلد دوم هم فکر کنم همون مطابق با کنکور 94 باشه

دینیش کی میاد بیاد بیرون ؟ اصلا تو بازار نیست ی عید میاد ؟

3. Top | #33
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadreza_mo نمایش پست ها
      اره جلد یک و دوش فک کنم اخرای مهر یا اذر بود گرفتم یک صفحه بیشتر از جلد یک نخوندم ! اگه فقط جلد یکشو خب بخونم میتونم به یه درصد قابل قبولی برسم ؟
      خسته نباشی پسر

باید
      7 تا تست صحیح بزنی تا 20 درصد شیمی کسب کنی

کل مفاهیم شیمی رو خوب بخونی احتمالا میشه همون 7 تا رو بزنی با اینکه سوالا شیمی کنکورهای جدید بیشتر سوالاتش حل مسئله شده

4. Top | #34
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadreza_mo نمایش پست ها
      دینیش کی میاد بیاد بیرون ؟ اصلا تو بازار نیست ی عید میاد ؟
      نمیدونم داش احتمالا هر وقت چاپ جدید همین شیمی بیاد بیرون ، دین و زندگی هم میاد

دیگه تا آخرای اسفند ماه احتمالا چاپ جدیدش منتشر میشه

5. Top | #35
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عاغا این هزار بار خط ویژه شیمی چاپ جدیدش مخصوص کنکور۹۵ اومده

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ZOLFA نمایش پست ها
      منظورتون فصل چهارمه سال دومه؟؟ اون فصل رو باید یاد بگیرید یه حوری که اگه دو سال بعد کنکورم ازتون سوال پرسیدن بلد باشید...ولی خب بله خوب توضیح داده ولی من پیشنهاد میکنم ترکیبات کلیشه ای پر تکرار رو خودتون استخراج. کنید و تمرین کنید
      منظورم ساختار هایی مانند اسپیرین و اوره و ... که تعداد الکترون های پیوندی و ناپیوندی و کاربرد و...رو به همراه اونها نام برده................این ساختار ها تو خط ویزه اومده؟

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed96 نمایش پست ها
      لینک بزار

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط one man army نمایش پست ها
      جمع بندی چه درسی میخای ابجی تا بهت بگم چی بخری
      سلام (: واسه همه ی درسا مرسی (:&

+ اگه شیمی فیلو کامل خوندم و تمومش کردم واسه بعدش مهروماه بهتره یا گاج ؟ بالاخره گاج خط ویژه ی شیمی شو ویرایش کرده واسه 95 یا نه ؟

+ چرا هرکی ی چیزی میگه که بدتر گیج باشیم ؟!

با خودم میگویم :

باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد

آن قدر که اشک ها خشک شوند

باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد ..

به چیز دیگری فکر کرد

باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد ...

"آنا گاوالدا"

9. Top | #39
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      داداش اگه چاپ 95 اومده باشه که تو سایتش یه اطلاعی چیزی میده

حتی فروشگاه اینترنتی گاج هم موجودی نداره

10. Top | #40
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عزیز دل برادر اومده دوستم داره با تغییرات کتاب درسی و کنکور ۹۴ خیلی وقته اومده از آبان ماه که نمایشگاه مشهد بود اومده بود دوستم خرید

11. Top | #41
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      عزیز دل برادر اومده دوستم داره با تغییرات کتاب درسی و کنکور ۹۴ خیلی وقته اومده از آبان ماه که نمایشگاه مشهد بود اومده بود دوستم خرید
      عجب حرکتی زده این گاج پس ، من فکر کردم هنوز چاپ جدیدش 95 چاپ نشده

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      درسته منم خط ویژه های شیمی و ریاضی و زبان و ادبیات و عربی و دینی رو شهریور سفارش دادم! یعنی یه پک از کتابای معروف گاج رو سفارش دادم اینا هم توش بودن.ولی برای من شیمی که فرستادن هر دو جلدش چاپ 94 بود ولی جلد اولش به روز نشده بود! سوالای 94 رو نداشت و عملا برای پیش 2 به درد نمیخورد ولی جلد دومش سوالای 94 هم داشت.تازه برا من کتاب عربی و دینی هم نفرستادن گفتن نداریم! ادبیات و ریاضی و دینی هم که فرستادن چاپ 94 بود ولی فاقد سوالات کنکور 94 .غیر از شیمی جلد دومش بقیه کتاباش احتمالا آخرین چاپشون قبل کنکور 94 بوده!ولی کتابش کتاب خوبیه من خیلی دوستش دارم کتابای خط ویزه رو مخصوصا شیمیش.از یه بنده خدایی شنیدم میگفت کتاب خط ویژه شیمی مفاهیمش رو با سوالای 94 تطبیق داده اکثر سوالای حفظیشو میتونستی تو چند ثانیه بزنی!!!اونایی هم که نمیشده یه ضرب جواب داد میتونستی دو گزینه رو حذف کنی.مثلا یه شکلی که کنکور تجربی 94 داده بود که 4 تا ساختار داده بود گفته بود تعداد قلمروهای الکترونی اتم مرکزی و ...دقیقا تو پایین صفحه 55 جلد 1 خط ویژه نوشته اگه زاویه پیوندی 120 درجه است ساختار سه ظلعی مسطح داره و در ادامه گفته که مهمترین گونه هایی که این ساختار رو دارن یکیش so3 هست و ... که کسی میدونست چند ثانیه ای میزد.اون بنده خدایی که به من میگفت گفت که با خط ویژه از تستای مفاهیم میشد حداقل 30 درصد زد فقط مفاهیم ها جلد مسائلش رو بررسی نکرده بود!.اینم اضافه کنم که جلد مفاهیمش هم ویرایش نشده که بگیم بر اساس نکات کنکور 94 نوشتن!. در کل من خط ویژه رو دوست دارم البته مبتکران هم درسته هیچ کتابی تو آموزش ساده به پاش نمیرسه ولی بس که کاریکاتور و شوخی های بی مزه داره آدم عصبی میشه موقع خوندنش.نمیدونم فیل شیمی هم اینجوریه یا فاقد شوخی های بی مزه است

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط muhammad نمایش پست ها
      متاسفانه کتابای خط ویژه گاج دیگه چاپ نمیشه. گفتن که کتابای خط ویژه در قالب یه سری مجموعه ای دیگر و با اسمی متفات با اسم قبلی چاپ میشن و احتمال اینکه واسه کنکور 95 چاپ بشن 50-50 است. اینو از اینستاگرام گاج فهمیدم. حیف شد واقعا!

بعد نوشت : شیمی خط ویژه (جلد مفاهیم) مطابق با تغییرات کتب شیمی 94 اصلا وجود خارجی نداره و نداشته. فقط شیمی خط ویژه (جلد مسائل) اوایل سال چاپ 94 با ویرایش منتشر شد.
      شاید به این خاطر خط ویژه شیمی رو چاپ نمیکنند دیگه چون مولفش تو کتابای شیمیش خیلی دل پری از موسسات دیگه داشت.میگفت از همه ابتکاراتش بقیه انتشارات تقلید میکنند.حتی اون روش هفت تیر که تو جلد 2 خط ویزه گفته جالبه که تو کتابای شیمی گاج گفته که یه موسسه ای از تستهای ما با تغییرات خنده دار تو کتاباش استفاده کرده و دقیقا همین جمله رو هم خیلی سبز پشت کتاب شیمی پیش نوشته که بعضی از تستای این کتاب حرکت کردن با تغییرات خنده دار رفتن تو کتابای دیگه!.خخخ حالا کدومشون راست میگن؟یعنی تستای این دو کتاب کجا رفتن؟!

14. Top | #44

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      به احتمال ۹۹ درصد دیگه خط ویژه ها چاپ نمیشن
      حیف شد،خیلیییییی خوب بودن،مخصوصا شیمی و دینی و ریاضی
      هیچ جا هم چاپ های قبلی رو نداره
      به نظرتون واسه شیمی و دینی و ریاضی جایگزینی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Sent from my K019 using Tapatalk

15. Top | #45
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط F.amin نمایش پست ها
      به احتمال ۹۹ درصد دیگه خط ویژه ها چاپ نمیشن
      حیف شد،خیلیییییی خوب بودن،مخصوصا شیمی و دینی و ریاضی
      هیچ جا هم چاپ های قبلی رو نداره
      به نظرتون واسه شیمی و دینی و ریاضی جایگزینی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Sent from my K019 using Tapatalk
      سلام
      برای ریاضی اطلاعی ندارم اما برای شیمی فیل شیمی برای دینی هم مهر وماه رو دارم به نظرم خوب هستن

صفحه 3 از 8 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن