خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 24
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

ریاضیات و فیزیک به شدت ضعیفم . کمک کنین

سلام دوستان.
      امسال سال سومم.یعنی 96 کنکور دارم.درس ریاضیات و فیزیک به شدت ضعیفم.دلیلشم نداشتن معلم خوب.خدایی معلم های فیزیک و ریاضی مدرسمون هیچی بارشون نی تو درس دادن.
      تدریس های مسعودی تو ریاضیات و فیزیک و دارم.فک کنم مال سال 91 و 92 باشه.به نظرتون خوبه بشینم ببینم؟این تکنیک و اینا که میگن واقعیه؟اصن به درد میخوره؟اینایی که استفاده کردن به دردشون خورده یا نه؟
      .قانع کنده جواب بدین.میخوام بعد از نظرات شما یا ازشون استفاده کنم یا کلا بزارم کنار.
      دوستان عزیز منظورم از به شدت ضعیف بودن اینه که در تست زدن مشکل دارم وگرنه تشریحی بلدم و میتونم حل کنم.
      ویرایش توسط mohammad7star : 08 اسفند 1394 در ساعت 20:08

2. Top | #2
      Pro
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دی وی دی های مسعودی خوبن ولی فقط تو یک سری مباحث خاص.
      تو ریاضی فقط مشتق و احتمالش.
      فیزیکم حرکت شناسی و گرما و آینه ها و خازن.
      همین.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به هیچ وجه سراغ دی وی دی های کنکوری نرو...طبق نوشته هات پایه ضعیفی داری...بهترین راه حل اینه که به دنبال منابع آموزشی خوبی برای تقویت پایتون باشی...این منابع میتونه دی وی دی آموزشی دبیرستان,کتاب های آموزشی دبیرستان،کلاس خصوصی باشه...

1) اگر پایه ریاضی ضعیفی داری : دی وی دی برای سال اول و دوم و کتاب برا حسابان
      2)دروس فیزیک و شیمی سال اول و دوم و سوم و هندسه 1 و 2 در سطح دبیرستان ربط آنچنانی با هم ندارند...اگر در خوندن فیزیک 3 و شیمی 3 و هندسه 2 به جایی برخوردید که فراموش کردید می تونید قسمت مربوط بهش رو توی کتاب سال اول و دوم پیدا کنی و بخونی...پس شیمی و فیزیک اول و دوم و هندسه 1 نیاز به چیزی نداره...فقط کتاب برا شیمی 3 و فیزیک 3 و هندسه 2 بگیر...
      3)برا درس جبر و احتمال کتاب بگیر
      ----------
      برای نمره خوب در امتحان نهایی گرفتن بررسی مسائل و تمارین کتاب بسیار مهمه...
      (تمامی مطالبی که گفتم برای دبیرستانه نه کنکور...این منابعی که تهیه می کنی باید تا قبل از امتحان نهایی تمومشون کنی...)

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگر بحثتون کنکور هست :
      سی دی های پرواز تعریفشو شنیدم ، آقای حیدری و نادری نژاد ، امّا لازم نیست کسی که حتماً پایه اش ضعیفه سی دی بگیره!
      کتاب فیزیک میکرو گاج مولفش همین آقای نادر نژاد هست و برای ریاضی هم کتاب آموزشی هم که اینقدر ریخته که راه نیست
      اگر بحثتون نهایی هست :
      من خودم رشته قبلیم ریاضی بود و همین سال 94 امتحان داشتم ، فیزیکم افتضاح بود ، یعنی برای پاس رفتم سر جلسه ، امّا میانه های سال طبق پیشنهاد دوستام کتاب سیر تا پیاز گاج رو گرفتم که واقعا ورق رو برگردوند برای من در درس فیزیک و با توجه به این که کتاب تازه تغییر کرده بود مخصوصا فصل 2 سوم ، تونستم فیزیک رو 17 بگیرم! نمیگم نمره بالایی هست ولی برای منی که نوبت اول ، 10 گرفتم عالی بود!

5. Top | #5
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ناموسا برو معلمای خوب شهرتون رو پیدا کن و برو پیششون کلاس

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من همین الان بهت گفتم فایده نداره
      اینا برا تکنیکاش مثال نقض وجود داره محمد خان

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad7star نمایش پست ها
      سلام دوستان.
      امسال سال سومم.یعنی 96 کنکور دارم.درس ریاضیات و فیزیک به شدت ضعیفم.دلیلشم نداشتن معلم خوب.خدایی معلم های فیزیک و ریاضی مدرسمون هیچی بارشون نی تو درس دادن.
      تدریس های مسعودی تو ریاضیات و فیزیک و دارم.فک کنم مال سال 91 و 92 باشه.به نظرتون خوبه بشینم ببینم؟این تکنیک و اینا که میگن واقعیه؟اصن به درد میخوره؟اینایی که استفاده کردن به دردشون خورده یا نه؟
      .قانع کنده جواب بدین.میخوام بعد از نظرات شما یا ازشون استفاده کنم یا کلا بزارم کنار.
      سلام داداش
      دی وی دی های کنکوری اصلا الان به دردت نمیخوره مخصوصا کنکور آسان است که کلا به درد نمیخوره !!!

برای فیزیک از یکی از لینکهای زیر استفاده کن :
      فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) | آلاء
      فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) | آلاء

جفتشون عالی تدریس کردن باید ببینی خودت با کدوم راحتی !

برای دیفرانسیل هم میتونی از این استفاده کنی :
      دیفرانسیل محسن شهریان کلاس کنکور(1) (95-94) | آلاء

چند قسمت ببین بعد تصمیم بگیر برا مفیده یا نه ، اگه مفید بود ولش نکن اگه نه کلا بی خیال شو ! شتر سواری دولا دولا نمیشه !

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کلاس های جاوری خوبه اگ تونستی باهاش کلاس بگیر. عالیه

9. Top | #9
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      محصولات حرف آخر تعریف ریاضی و فیزیک و شیمیشو شنیدم نمونه فیلماشو بنگر

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      فیزیک آموزش الگو بگیر تاکید میکنم آموزش چون کتاب تست مجزا هم داره که درسنامه های خیلی خلاصه داره اگر وقت اضافی آوردی درسنامه های خیلی سبز رو هم نگاه بنداز
      برا ریاضی چیزی میدونستم سر خودم رو دستمال می بستم!!

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nima4211 نمایش پست ها
      کلاس های جاوری خوبه اگ تونستی باهاش کلاس بگیر. عالیه
      .... تو سرش با درس دادنش

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

سلام داداش
      دی وی دی های کنکوری اصلا الان به دردت نمیخوره مخصوصا کنکور آسان است که کلا به درد نمیخوره !!!

چند قسمت ببین بعد تصمیم بگیر برا مفیده یا نه ، اگه مفید بود ولش نکن اگه نه کلا بی خیال شو ! شتر سواری دولا دولا نمیشه !
      کتاب بخونه به صرفه تره ها!
      ده دقیقه است نگاه میکنم چیز خاصی نگفته داره با بچه ها سر و کله میزنه .حیف 10 دقیقه نازنینم

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اخه برادر من تو که ریاضی و فیزیکت خوب نیست چرا رفتی رشته ریاضی؟ درسایی مثل حسابان و دیفرانسیل درسایی هستن که بار اصلی روی دوش دانش اموز هست معلم صرفا کلیات رومیگه چون این دروس اونقدر وسیع هست که واقعاتوی وقت کلاس نمیگنجه تنها راهت اینه که پایت رو قوی کنی همینطور باید بتونی به خوبی تحلیل کنی

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      [QUOTE=mohammacl;744837]
      سلام داداش

[/QUOT

ممنون داداش

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezagmi نمایش پست ها
      کتاب بخونه به صرفه تره ها!
      ده دقیقه است نگاه میکنم چیز خاصی نگفته داره با بچه ها سر و کله میزنه .حیف 10 دقیقه نازنینم
      کازرانیان رو میگی ؟ لابد رفتی قسمت اول رو نگاه کردی ؟ معلم برا بار اول میاد سر به کلاس که نباید شروع کنه درس دادن !!! البته این کازرانیان اینقد توضیح میده که آمیب هم باشی میفهمی ! اگه سطحت بالا تره فدایی فرد رو ببین !(یکی از بچه های همین انجمن با فیلمای فدایی فرد فیزیک رو 83 زد) اگه سطحت خیلی بالاتره توی فیلمای پارسال رفیعی رو ببین چون اون بیشتر روش های میانبر رو گفته .
      البته یکی از قسمتا که خودت الان داری میخونی رو انتخاب کن کامل ببین بعد تصمیم بگیر !

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن