X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 24 از 24
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      انقد به چرت وپرت این بچه ها گوش نده که میگن dvdبه درد نمیخوره...ببین عزیزم من ازهمه همه موسسات دارم خواستی بگو کمکت کنم برو از خودشون بخر..تو این انجمن همه چی دان زیاده قبلا یه تایپیک بود میگفت ارامفر به دردنمیخوره...واسه همین هرموسسه ایی خوب داره...همه رو دارم بپرس بهت بگم دادشم

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ببین تو دی وی دی جوابو میدوننو بهش میرسن..... پ هزار تا راه میشع براش دراورد....

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حامدیگانه نمایش پست ها
      انقد به چرت وپرت این بچه ها گوش نده که میگن dvdبه درد نمیخوره...ببین عزیزم من ازهمه همه موسسات دارم خواستی بگو کمکت کنم برو از خودشون بخر..تو این انجمن همه چی دان زیاده قبلا یه تایپیک بود میگفت ارامفر به دردنمیخوره...واسه همین هرموسسه ایی خوب داره...همه رو دارم بپرس بهت بگم دادشم
      حواست باشه داری چی میگی...خونه بابات نیست

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ​من حرف حقو...زدم همیشه هم پای حرفام هستم وپای عواقبش

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      #در حاشیه
      #کنکور آسان است

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط the END نمایش پست ها
      حواست باشه داری چی میگی...خونه بابات نیست
      اتفاقا اتتفاقا باهاش کاملا موااافقم.
      ببین دوست عزیز بیشتریا دارن میگن به درد نمیخوره
      اونا هم که میگن خوبه هنوز مثال نقضای تکنیکاشو ندیدن. به خدا اگه منم مثال نقضاشو ندیده بودم هنوز داشتم ازشون استفاده میکردم...
      زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
      هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
      صحنه پیوسته به جاست
      خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

کازرانیان رو میگی ؟ لابد رفتی قسمت اول رو نگاه کردی ؟ معلم برا بار اول میاد سر به کلاس که نباید شروع کنه درس دادن !!! البته این کازرانیان اینقد توضیح میده که آمیب هم باشی میفهمی ! اگه سطحت بالا تره فدایی فرد رو ببین !(یکی از بچه های همین انجمن با فیلمای فدایی فرد فیزیک رو 83 زد) اگه سطحت خیلی بالاتره توی فیلمای پارسال رفیعی رو ببین چون اون بیشتر روش های میانبر رو گفته .
      البته یکی از قسمتا که خودت الان داری میخونی رو انتخاب کن کامل ببین بعد تصمیم بگیر !
      خیلی ممنون!
      البته من دیگه چیزی نمیخونم
      به هر حال مرسی بابت راهنماییتون

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad7star نمایش پست ها
      سلام دوستان.
      امسال سال سومم.یعنی 96 کنکور دارم.درس ریاضیات و فیزیک به شدت ضعیفم.دلیلشم نداشتن معلم خوب.خدایی معلم های فیزیک و ریاضی مدرسمون هیچی بارشون نی تو درس دادن.
      تدریس های مسعودی تو ریاضیات و فیزیک و دارم.فک کنم مال سال 91 و 92 باشه.به نظرتون خوبه بشینم ببینم؟این تکنیک و اینا که میگن واقعیه؟اصن به درد میخوره؟اینایی که استفاده کردن به دردشون خورده یا نه؟
      .قانع کنده جواب بدین.میخوام بعد از نظرات شما یا ازشون استفاده کنم یا کلا بزارم کنار.
      دوستان عزیز منظورم از به شدت ضعیف بودن اینه که در تست زدن مشکل دارم وگرنه تشریحی بلدم و میتونم حل کنم.
      سلام آقا محمد
      برای درس ریاضی و فیزیک،مهم تر از همه،تلاش خودتونه....دروس ریاضی ،دروس وابسته به هم هستند و تنها راه رسیدن به موفقیت در این درس،حل مسائل زیاد و مختلف می باشد
      وقتی شما خودتون را وارد میدان کنید ضعف خودتون را هم پیدا و رفع می کنید....برای مثال خود من داشتم یه مسئله حل می کردم که دارای چند قسمت بود یکی از مواردی که در مسئله بود و باید در کنار موارد دیگر مسئله آن را رعایت می کردم یک به یک بودن تابع بود....یه مورد ساده که از ذهنم رفته بود سریع در اینترنت سرچ و مسئله را حل کردم
      الآن دوتا نتیجه خوب از حل این مسئله گرفتم......با یه نمونه سوال جدید آشنا شدم......ضعفی هم که در حل مسئله داشتم برطرف کردم
      یکی از مزایای دیگر حل مسائل زیاد،افزایش سرعت در حل مسائل است......وقتی شما مسائل مختلف را حل می کنید روش های مختلف حل مسائل را یاد می گیرید و این یعنی افزایش سرعت در حل مسائل جدید چون قبلا نمونه آن را حل کرده اید
      در مورد تست زدن،شما باید به دو روش عمل کنید....در مرحله اول،تست ها را بدون توجه به زمان حل کنید در مرحله بعد شما باید برای حل تست ها زمان تعیین کنید مثلا 10 تست را انتخاب کنید و زمان 100 دقیقه را قرار دهید یعنی هر تست 10 دقیقه....در روزهای بعد شما باید این زمان را کم کنید مثلا 70 دقیقه برای 10 تست و ادامه دهید تا به 2 دقیقه برای هر تست برسید....یعنی در مراحل آخر شما باید برای 10 تست،20 دقیقه زمان قرار دهید ......قرار هم نیست شما حتما در 20 دقیقه 10 تست را کامل حل کنید بلکه هدف رسیدن به حالات بهتر است .... اگر شما بتوانید 5 تست را بطور کامل حل کنید در مدت تعیین شده ، یعنی 50 درصد
      چون گفتید در حل مسائل مشکل ندارید مشخص می کنه اشراف خوبی روی این دو درس دارید پس نظر من همین است که در بالا گفتم .....تا می توانید مسائل مختلف حل کنید

با آرزوی موفقیت

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون دوست عزیز

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن