سلام دوستان من این رو نمیفهمم که میگن دو ماه مونده به کنکور نباید مطالب جدید خوند اخه یعنی چی
یکیم اینکه میگن یه ماه مونده روش سه روز یکبار رو اجرا کنین خب به جای اون ادامه دادن برا خوندن خوبتر نیس؟
سلام دوستان من این رو نمیفهمم که میگن دو ماه مونده به کنکور نباید مطالب جدید خوند اخه یعنی چی
یکیم اینکه میگن یه ماه مونده روش سه روز یکبار رو اجرا کنین خب به جای اون ادامه دادن برا خوندن خوبتر نیس؟
2 ماه مونده به کنکور میشه کلی مطلب جدید خوند!!
مثل دینی و تاریخ ادبیات و لغت و ... و مطالب حفظی دروس اختصاصی
اغراق میکنن
منظورشون این هست که تو اون دو ماه باید برا جمع بندی و مرور مباحث وقت بزاری. حالا باز به خودتون بستگی داره که یه ماه آخر برا جمع بندی بزاری یا دو ماه آخر.....
Sent from my C6903 using Tapatalk
تنها یک دعا کافیست ...
اون زمان بهترین کار اینه شما سراغ مطالبی برید که بشترین مقدار تست رو با کمترین میزان سختی و حجم داشته باشه...
این خصوصیات رو معمولا درس هایی دارن که شما توی طول سال چند بار خوندی ولی کامل بهش مسلط نشدی...حالا شما اول میای سراغ اینها و باز مرورشون میکنی و تست هایی که علامت زدی رو دوباره میزنی تا بهشون مسلط بشی...
ولی خوب مقدار زمان این 2 ماه میتونه تغییر کنه با توجه به هر فرد...
[QUOTE=10ian;741125][QUOTE=Itak;741128]
خخخخخخخ دادا جک میگیی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
10 تا 12 هزار کشور که تراز بالای 8800 هستش دادا .
تراز 8000 توی کنکور رتبه ی 27 هزار کشوری رو میاره .
درصداش هم :
ادبیات : 40%
عربی : 35%
دینی : 52%
زبان : 27%
زمین : 0%
ریاضی : 13%
زیست : 31%
فیزیک : 17%
شیمی : 42%
سلام،من ی سوال داشتم اونم اینه تو وقت باقیمونده تا کنکور چه جوری درسامو جمع و جور کنم،تا میخام بخونم میگم اخه دوم و بخونم،سوم و بخونم؟اول پیش و بخونم؟خیلی گیج میشم،راستش میخام بیشتر رو عمومیا کار کنم واسه زبان کنکور،خوشحال میشم راهنمایی کنین..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)