خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

مهلت مجدد برای ثبت نام در کنکور سراسری سال ۹۵

حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش اظهار داشت: براساس برنامه‌ زمانی پیش‌بینی شده اطلاعات داوطلبان ثبت‌نام کننده در آزمون سراسری سال 95 از روز دوشنبه 17 لغایت تا پنجشنبه 20 اسفندماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد.

وی افزود: کلیه داوطلبان ضرورت دارد در این مهلت با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به مشاهده و کنترل و ویرایش اطلاعات خود اقدام کنند.

توکلی در پایان گفت: همچنین افرادی که تاکنون موفق به ثبت‌نام در آزمون سراسری سال 95 نشده‌اند، می‌توانند از روز دوشنبه 17 اسفند ماه لغایت پنجشنبه 20 اسفند ماه نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اونایی که تو مهلت قبلی ثبت نام نکرید...
      عاشقتونم!
      خیلی گــ***ــادین

3. Top | #3
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      خيلي جالبه . سازمان سنجش مي خواد پولي از دست نده . آقاي توكلي عزيز اگه داوطلبي واقعا واسه كنكور مي خونه تو همون 10 روز اول ثبت نام كرده اگه يه وقت يادش رفته تو تمديد دوم حتما ثبت نام كرده . چرا اين همه اصرار دارين واسه ثبت نام بيشتر و گرفتن پول بيشتر از مردم . پيش بيني ميشه امسال چيزي 800هزار نفر ثبت نام كنن . اگه همه فقط يك رشته ثبت نام كرده باشن كه اين طور نيست 800هزارتا 18000تومن مي ره تو جيب سازمان سنجش يعني 14ميليارد و 400 ميليون . همون طور كه مي دونيد بعضيا مثل خودم دو رشته اي هستن كه اغلب در گروه زبان خارجه رخ ميده اگه اون رو هم حساب كنيم چيزي حدود 15 ميليارد ميشه !!!حالا شما اگه سوال كني كه آقاي خدايي چرا هر سال مدام قيمتها رو زياد مي كنيد مي گن هزينه سازمان سنجش زياده!! يعني برگزاري كنكور 15 ميليارد خرج مي بره!!!!!تازه هزينه هاي متفرقه اي هم هست مثل سامانه پيامك به قيمت 5000تومن يا انتخاب رشته رايگان كه پارسال فكر كنم 10000تومن بود و واقعا مزخرفه .واقعا تا كي بايد مافيا كنكور وجود داشته باشه .

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alis1375 نمایش پست ها
      خيلي جالبه . سازمان سنجش مي خواد پولي از دست نده . آقاي توكلي عزيز اگه داوطلبي واقعا واسه كنكور مي خونه تو همون 10 روز اول ثبت نام كرده اگه يه وقت يادش رفته تو تمديد دوم حتما ثبت نام كرده . چرا اين همه اصرار دارين واسه ثبت نام بيشتر و گرفتن پول بيشتر از مردم . پيش بيني ميشه امسال چيزي 800هزار نفر ثبت نام كنن . اگه همه فقط يك رشته ثبت نام كرده باشن كه اين طور نيست 800هزارتا 18000تومن مي ره تو جيب سازمان سنجش يعني 14ميليارد و 400 ميليون . همون طور كه مي دونيد بعضيا مثل خودم دو رشته اي هستن كه اغلب در گروه زبان خارجه رخ ميده اگه اون رو هم حساب كنيم چيزي حدود 15 ميليارد ميشه !!!حالا شما اگه سوال كني كه آقاي خدايي چرا هر سال مدام قيمتها رو زياد مي كنيد مي گن هزينه سازمان سنجش زياده!! يعني برگزاري كنكور 15 ميليارد خرج مي بره!!!!!تازه هزينه هاي متفرقه اي هم هست مثل سامانه پيامك به قيمت 5000تومن يا انتخاب رشته رايگان كه پارسال فكر كنم 10000تومن بود و واقعا مزخرفه .واقعا تا كي بايد مافيا كنكور وجود داشته باشه .
      تا بوده همین بوده تا هست همین هست داداش

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alis1375 نمایش پست ها
      حرفتون خیلی غیرمنطقیه من خودم کنکور اصلی رو ثبت نام کردم ولی برای ثبت نام کنکور زبان و هنر شک داشتم و ثبت نام نکردم حالا هم پشیمونم
      ولی الان به لطف سازمان سنجش میتونم ثبت نام کنم.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن