خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

لطفا نظر خودتون رو بهم بگید!

سلام دوستان من الان سر یه دو راهی بزرگ گیر کردم اگه شما جای من بودید چیکار می کردید؟!
      1- طبق برنامه ریزی هفته گی رتبه 9 کشوری پیش برم که میگه تا اواخر فروردین یک دور درسا تموم میشه و یک دور هم تا قبل تیر و تو ماه کنکور هم فرصت جمع بندی هست!
      2- طبق برنامه ی خودم که یک کتاب رو شروع کنم و تا تمومش نکردم نرم سراغ یه درس دیگه!
      رشته ی من علوم انسانی!!!!!
      هرکدومشون یک سری مزیت داره ولی برنامه ی خودم فکر میکنم زودتر میتونم کتابا رو تموم کنم شما جای من بودید چیکار می کردید؟!
      منتظرم

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      2 مطمئنن اشتباهه

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      پس همون 1 بهتره!

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      روش 2 خیلی عوضیه.......من در یک دوده ی زمانی از این روش خیلی ضرر دیدم......بنظر من تمام درس ها رو در طول روز بخون

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      برنامه خودتون که اصلا خوب نیست چون برنامتون برای شب امتحانه نه برای کنکور .وقتی بخاین از صبح تا شب یک درس بخونید دیگه آخرای شب بازدهیتون میاد پایین و دیگه از اون درس خسته میشید ولی شب امتحان فرق میکنه چون استرس دارید و میدونید فردا امتحان همین ی درس دارید خوب میخونید و خسته نمیشید.سعی کنید حتما تو برنامتون درسای مختلف جا بدید

برنامه اولیم به نظرم خوب نیست اینکه بخاید هول هولکی درسا رو تا آخر فروردین تموم کنید که فایده ای نداره البته من نمیدونم شما تا الان چقدر درس خوندین

به نظر من مطمین ترین برنامه همون برنامه قلم چیه شما از الان با برنامه نیمسال دومش که تازه شروع شده پیش برید تو عیدم درسایی که تو نیمسال اول آزمون گرفته بود دوباره آزمون میگیره و تا یک ماه مونده به کنکورم تمام میکنه این برنامه رو تمام نفرات برتر پیشنهاد میکنن چون میگن تموم کردن قبل عید اصلا خوب نیست و اینجوری دیگه بعد عید حوصله درس خوندن و مرور دیگه ندارین و بهتره درسا رو دیر تموم کنید

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اگه برنامه ی بهتری نداری همون اولی
      دومی که کلاً اشتباهه

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouya1376 نمایش پست ها
      سلام دوستان من الان سر یه دو راهی بزرگ گیر کردم اگه شما جای من بودید چیکار می کردید؟!
      1- طبق برنامه ریزی هفته گی رتبه 9 کشوری پیش برم که میگه تا اواخر فروردین یک دور درسا تموم میشه و یک دور هم تا قبل تیر و تو ماه کنکور هم فرصت جمع بندی هست!
      2- طبق برنامه ی خودم که یک کتاب رو شروع کنم و تا تمومش نکردم نرم سراغ یه درس دیگه!
      رشته ی من علوم انسانی!!!!!
      هرکدومشون یک سری مزیت داره ولی برنامه ی خودم فکر میکنم زودتر میتونم کتابا رو تموم کنم شما جای من بودید چیکار می کردید؟!
      منتظرم
      سلام...مسلما مورد یک بهتره دومی چه مزیتی داره مثلا؟اقای قدیانی طبق برنامه شخصی بهترین راه حلو گذاشته تو میتونی یکم از برنامش جلو بزنی یا مرورتو بیشتر کنی چون انسانی هستی و تست بزنی..حله...دیگه چی بهتر از این؟

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aslan 95 نمایش پست ها
      برنامه خودتون که اصلا خوب نیست چون برنامتون برای شب امتحانه نه برای کنکور .وقتی بخاین از صبح تا شب یک درس بخونید دیگه آخرای شب بازدهیتون میاد پایین و دیگه از اون درس خسته میشید ولی شب امتحان فرق میکنه چون استرس دارید و میدونید فردا امتحان همین ی درس دارید خوب میخونید و خسته نمیشید.سعی کنید حتما تو برنامتون درسای مختلف جا بدید

برنامه اولیم به نظرم خوب نیست اینکه بخاید هول هولکی درسا رو تا آخر فروردین تموم کنید که فایده ای نداره البته من نمیدونم شما تا الان چقدر درس خوندین

به نظر من مطمین ترین برنامه همون برنامه قلم چیه شما از الان با برنامه نیمسال دومش که تازه شروع شده پیش برید تو عیدم درسایی که تو نیمسال اول آزمون گرفته بود دوباره آزمون میگیره و تا یک ماه مونده به کنکورم تمام میکنه این برنامه رو تمام نفرات برتر پیشنهاد میکنن چون میگن تموم کردن قبل عید اصلا خوب نیست و اینجوری دیگه بعد عید حوصله درس خوندن و مرور دیگه ندارین و بهتره درسا رو دیر تموم کنید
      خانم...خب گفته تا اخر فروردین برنامه دور اول تموم میشه نه تا قبل عید...برنامش خیلی خوبه که...اونایی که تازه شرو کردن...یا یکم خوندن مناسبه وقت مرور وجمع بندی هم هستش...

9. Top | #9
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برنامه 2 که کلا مردوده
      منتهی برای برنامه 1 باید با توجه به شرایط کنونی شما تصمیم گرفت.اینجوری نمیشه گفت
      عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      موفق باشید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن