خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

همايش دكتر نكويي

سلام خدمت دوستان . امروز از مركز مشاوره دكتر نكويي بهم زنگ زدن گفتند روز جمعه همايش نحوه مطالعه برنامه ريزي واسه عيد 95 برگزار ميشه . كه رايگان هست . من حساب كردم اگه بخوام برم يه چيزي حدود 400 تومن خرجم مي شه و 1/5 روز وقتم رو مي گيره . به نظرتون مي ارزه برم ؟اونايي كه همايش دكتر نكويي رفتن نظرشون چيه ؟

2. Top | #2
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      up

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بشین خومه درستوبخون بهتره

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yasin tahazadeh نمایش پست ها
      بشین خومه درستوبخون بهتره

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط درسا20 نمایش پست ها
      چی گفنم مگه

6. Top | #6
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alis1375 نمایش پست ها
      سلام خدمت دوستان . امروز از مركز مشاوره دكتر نكويي بهم زنگ زدن گفتند روز جمعه همايش نحوه مطالعه برنامه ريزي واسه عيد 95 برگزار ميشه . كه رايگان هست . من حساب كردم اگه بخوام برم يه چيزي حدود 400 تومن خرجم مي شه و 1/5 روز وقتم رو مي گيره . به نظرتون مي ارزه برم ؟اونايي كه همايش دكتر نكويي رفتن نظرشون چيه ؟
      بنده خدا بشین خونه درستو بخون...اصن درسم نخوندی حداقل برو تفریح کن(حالا که میخوای اینجوری زمانت رو بسوزونی). نخوه مطالعه و برنامه ریزی در عید!!!
      نحوه مطالعه و برنامه ریزی در دی!! نحوه مططالعه و برنامه ریزی در اسفند!! نحوه مظالعه و برنامه ریزی در روز کنکور!
      بابا ول کن این شعر و ورا رو ناموساً! اگه میخوای یه همایش در مورد عید و باید و نباید هاش بدونی بفرما؛
      http://alirezael.ir/post/moshaver_konkur407
      گوش کن.خیلی خوب و همچنین رایگان
      اصن حیف این نیست که پاشی بری اونجا اونم چی همایش رایگان.د من که میدونم اینا چی تو سرشونه بنده خدا....تو نمیدونی! میری اونجا چنان تبلیغی برات میکنن که خودتم نمیفهمی چجوری شد که فلان چیزو خریدی! این نکویی با موسسه ونوس کار میکنه! یه جوری قابتون میکنن که خودتونم نمیفهمید!اون کارش اینه روانشناس راحت مختو میزنه! چی فکر کردی! هیچکی رایگان کاری نمیکنه مخصوصاً اینا که دیگه خونتو میکنن تو شیشه! (فقط کافیه یک بار زنگ بزنی....مثلاٌ مشاور رایگان بخوای یا هرچی....)مگه دیگه ولت میکنن! خود همین نکویی به غیر از این که بعنوان مشاور تو این موسسه کار میکنه(البته جاهای دیگه ای هم هست...کلا زیادن اکثراً بهم نون قرض میدن،اونیم که نمیده و با هیچکس همکاری نمیکنه،میزنن تو سرش و تخریب و....) خودش هم تولید میکنه! من که اصلاً نگرفتنم ولی دوستم که گرفته بود تو آلبوم بود،انگیزشی و...مطالعه....روش تمرکز و....هر مبحث یه چندتا DVD! خخخخ اینارو به عنوان اشانتیون میکنن تو ناف خریداران محترم
      خلاصه عزیزم نروو سمت این همایشا و برنامه های نزدیک عید!بخدا نگرانتم که این همه متن رو برات نوشتم.گفتم که اینا کارشونه یه جوری مختو میزنن که کاملاً طبیعی به نظر بیاد در اصل اینا به شعور ملت نجاوز میکنند...تحریکت میکنند بیا و این برنامi طوفانی ما رو بگیر که L روزه است و هر چی هستی با هر پیشینه تحصیلی با هر معدل با هر هدفی که داری (یعنی هر خری که هستی) بیا و این برنامه رو بخون ما قول شرف میدیم که آره تو رتیه U امسالی...من در تو چیزی دیدم که در بقل دستیت ندیدم و.... (ناموساً شاید بخندی ولی اینارو دیدما که میگم!...البته مدیونی اگه فکر کنی من قربانیم!!من فقط زیاد سرگذشت میخونم)
      خلاصه لپه کلام بروی دهنت سرویسه!
      یاحق

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چی گفنم مگه

گفتم که ازین به بعد با تصویر باهاتون میحرفم....این بود

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط درسا20 نمایش پست ها
      گفتم که ازین به بعد با تصویر باهاتون میحرفم....این بود
      راست میگیدیادم اومد.امادوستمون بهتره توخونه بشینن درسشونوبخون بهتره

9. Top | #9
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      راست میگیدیادم اومد.امادوستمون بهتره توخونه بشینن درسشونوبخون بهتره
      مرسي از راهنماييت . من كه نگفتم ميرم . من اتفاقا رو ساعات درس خوندنم خيلي حساس هستم . فكر كه كردم نتيجه رسيدم بهتره نرم .

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)