خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Exclamation لطفا راهنمايي كنيد-مشكلات من و استرس كنكور

سلام به همه
      ميدونم شايد مشابه تايپيكم زياد باشه ولي واقعا نياز دارم به كمك. كم آوردم بدجور ...
      الانم اگه اينجا پست گذاشتم وقت شماها رو گرفتم واسه اينكه نميدونم به كي بگم شايد ٥٠ دوست تو مخاطب هام هست اما از استرس و فشار رواني كه رومه به هيچكس از نزديكانم نميتونم بگم
      امسال من سال چهارمم بود و كنكور دادم رتبه ام شد ٨٣٦ كه متاسفانه تو منطقه ٣ پزشكي نياوردم. دارو و پزشكي تعهد دار نزدم و خب موندم مجدد
      مسئله اينه كلي حرف زخم زبون شنيدم كه نميتوني و ميبري عين خيالمم نبود به هواي رتبه خوب و درصد هام كم كاري كردم و نخوندم جوري كه الان قلم چي تراز ٥ هزار ميارم و رسما داغونم
      نميدونمم چي كار كنم پارسال وضعم خيلي بهتر بود واقعا نميدونم ميرسم تا كنمور خودمو جمع كنم پزشكي سراسري بشه يا نه؟
      حس تهي بودن دارم الان چند هفته است حتي شبا هم نميتونم بخوابم از كابوس و ...
      به خونواده امم نميتونم چيزي بگم چون تصميم خودم به موندن بود
      من هميشه تو همه حال انرژي مثبت ميدم ولي الان بريدم پزشكي تنها هدفمه اين نشه نابودم و قطعا امسال اخرين كنكوره ولي ترجيح ميدم بميرم كه برم رشته اي جز پزشكي
      ممنون ميشم واقعا كمكم كنيد

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      الان تراز 5000 داری و بریدی؟؟؟؟ اونم منطقه سه!! اونم رشته تجربی؟؟؟؟ الان زیادم عقب نیستیاااا!! خیلی هم از اونایی که سال اولشونه جلوتری!!! جون تو فقط نیاز به مرور کردن درسا داری! مخصوصا عمومی ها رو راحت با یه بار مرور کردن میتونی ببری بالا!! مثلا یه کتاب رو بشین یه روز مرور کن و بعد از خوت از همون کتاب آزمون بگیر خودت متوجه میشی چی میگم!!

وقتی انتخاب کردی بمونی اونم برای پنجمین بار حتما یه چیزی توی خودت میدیدی که موندی! پس امیدتو از دست نده.. توکل به خدا رو هم فراموش نکن..

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      باو 5 ماه وقته شروع کن به خوندن تو که این همه سال به خودت زحمت دادی این 5 ماه هم روش...یه لحظه فک کن 10 11 سال درس خوندی زحمت کشیدی الان با یه کم کاری همرو به باد بدی...به جاش 5 ماه از تفریح و کمی از خوابت میزنی میشی یه پزشک و به آرزوت میرسی هم جواب زحمتای خودت رو میدی هم یه جواب به زخم زبون های بقیس میگی دیدید تونستم!!! واسه استرس هم به خودت بگو چرا نگران باشم من که دارم تلاشمو میکنم 100 درصد هم قبول میشم دیگه چرا نگران باشم...فقط یه سوال چرا میمیری اگر رشته ای جز پزشکی بری؟

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yaghi نمایش پست ها
      باو 5 ماه وقته شروع کن به خوندن تو که این همه سال به خودت زحمت دادی این 5 ماه هم روش...یه لحظه فک کن 10 11 سال درس خوندی زحمت کشیدی الان با یه کم کاری همرو به باد بدی...به جاش 5 ماه از تفریح و کمی از خوابت میزنی میشی یه پزشک و به آرزوت میرسی هم جواب زحمتای خودت رو میدی هم یه جواب به زخم زبون های بقیس میگی دیدید تونستم!!! واسه استرس هم به خودت بگو چرا نگران باشم من که دارم تلاشمو میکنم 100 درصد هم قبول میشم دیگه چرا نگران باشم...فقط یه سوال چرا میمیری اگر رشته ای جز پزشکی بری؟
      ميترسم كه نتونم كه تلاشم كافي نباشه
      بد جايي ام شكستم يعني خورد شدنم واسه عمرم
      ترجيح ميدم بميرم تا كاري كنم كه دوست ندارم و بعدش تموم عمر حرفاي فاميل و...
      پارسال موقع اعلام نتايج من بستري شدم واسه قلبم امسالو مطمئنم كار به خودكشي نميرسه همونجا سكته رو زدم

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      به علاوه ی خدابودن ینی منهای تمام مشکلات..........
      برای اروم شدنت حتمانمازبخوان....مخصوصانماز صبح اول وقت اصن یه حالی میده ها...

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shima1372 نمایش پست ها
      میبخشین، من شنیدم رتبه زیر ۲۰۰۰ پزشکی قبوله، چطور شما قبول نشدین سراسری؟
      عزيزم من منطقه ٣ هستم
      اون واسه منطقه ٢ يا يك هستش
      تعهدي هم اوردن با رتبه من تو منطقه ٣ اما خب تعهدش خيليي طولاني و شرايط سختي بود من نزدم

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      چرا تعهد نزدی؟این حرفا چیه خودمو میکشم بع نطرت هرکی پزشک شد خوشبخته زن عموی من پزشکه ومامان من معلم زن عموم همیشه به مامانم میگه پشیمونه پزشکی خونده وای کاش دبیر میشد من الان میگم یا دارو یا هیچی کلی باهام حرف میزنه که اشتباه میکنی این رشته اونطور نیستن که نشون میدن

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ببین درکل نمی فهممت ولی ی چیزایی دست ما نیست تو تلاش خودتو بکن ونتیجه با خدا ی دختری مدرسه ما بود ادبیات100زمین 100.1300منطقه دو قبولی پرستاری اهواز به خاطر به انتخاب رشته بد بد شانسی دست ما نی ی چیزایی طفلی سال اولشم بود میگفت تل2شب در س می خونده اگه به اون باشه که دیگه باید بره خودشو پرت کنه پایین گفت رفتم دانشگاه رییس دانشگاه متوجه شرایطم شده گفته تو الان با یکی که14000باید سر ی کلاس باشی بیچاره داده بود بیرون انتخاب رشته کردا بودن

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mariyana نمایش پست ها
      سلام به همه
      ميدونم شايد مشابه تايپيكم زياد باشه ولي واقعا نياز دارم به كمك. كم آوردم بدجور ...
      الانم اگه اينجا پست گذاشتم وقت شماها رو گرفتم واسه اينكه نميدونم به كي بگم شايد ٥٠ دوست تو مخاطب هام هست اما از استرس و فشار رواني كه رومه به هيچكس از نزديكانم نميتونم بگم
      امسال من سال چهارمم بود و كنكور دادم رتبه ام شد ٨٣٦ كه متاسفانه تو منطقه ٣ پزشكي نياوردم. دارو و پزشكي تعهد دار نزدم و خب موندم مجدد
      مسئله اينه كلي حرف زخم زبون شنيدم كه نميتوني و ميبري عين خيالمم نبود به هواي رتبه خوب و درصد هام كم كاري كردم و نخوندم جوري كه الان قلم چي تراز ٥ هزار ميارم و رسما داغونم
      نميدونمم چي كار كنم پارسال وضعم خيلي بهتر بود واقعا نميدونم ميرسم تا كنمور خودمو جمع كنم پزشكي سراسري بشه يا نه؟
      حس تهي بودن دارم الان چند هفته است حتي شبا هم نميتونم بخوابم از كابوس و ...
      به خونواده امم نميتونم چيزي بگم چون تصميم خودم به موندن بود
      من هميشه تو همه حال انرژي مثبت ميدم ولي الان بريدم پزشكي تنها هدفمه اين نشه نابودم و قطعا امسال اخرين كنكوره ولي ترجيح ميدم بميرم كه برم رشته اي جز پزشكي
      ممنون ميشم واقعا كمكم كنيد
      من بهت میگم چیکار کنی اما قول بده ک انجامش بدی : اونم اینه ک بدترین کار ممکنو انجام بدی!!!! منظورم اینه ک بری با تموم اعضای خونوادت درمیون بزاری میدونم سخته و ممکنه اون موقع ازیت شی اما بدون فقط لحظه ای هستش . مثل آمپول قول میدم کلی از مشکلاتت حل شه - دقیقا همین چیزای ک گفتی رو بگو- درمورد ترازت هم بهترین کار اینه ک بری پیش ی مشاور خیلی خوب یا اگه دسترسی نداری یا نمیتونی تو همین انجمن از مهندش افشار کمک بگیر - اگه هم بازم مشکلت حل نشد باز هم تاپیک بزن @afshar
      ویرایش توسط Dr Baq3r : 26 بهمن 1394 در ساعت 16:19

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به خاطرlili96666 ویرایش شد اسامی حذف شد ان کس که لذت یک روز زیستن را تجربه کند‏،گویی که هزار سال زیسته است

و آنکه امروزش را در نمی یابد‏،هزار سال هم به کارش نمی آید.

از هر کی میپرسم واسه شروع از الان دیره؟میگه اره…دیگه باورم شده ک خیییلی دیره…خیلی خیلی…باورم شده…همه میدونن…همه میگن…

خیلی خوشحالم ک همه میگن دیره…اینطوری وقتی ک موفق میشم ارزش کارم بالاتر میره…میخوام شروع کنم…میخوام استارتشو بزنم و بخونم…میخوام به همه ثابت کنم ک کی هستم…میگن پزشکی آوردن سخته…کار هر کسی نیست…چه بهتر…اینطوری وقتی ک قبول بشم خودمو به خودم ثابت کردم…ارادمو…اصلا تو شرایط سخت موفق شدن یه دنیا ارزش داره…وگرنه تو شرایط راحت موفق شدن رو ک همه بلدن…میخوام کبریت بکشم به وجود خودم…میخوام یه طوری بخونم ک خودم انتظار ندارم!و همه حرفای بقیه…اینکه نمیشه نمیتونی دیره…اینا همه بهم انگیزه میده…چون ارزش کارم رو بالا و بالاتر میبره……خیلی حس خوبیه ک از تفریحاتت بزنی واسه کنکور…به ادم اعتماد به نفس میده…میگی ببین…ببین اینا بقیه بچه ها همیشه آنلاینن همیشه بیرونن همیشه خوش گذرونی…اینا ارادشو نداشتن ول کن این سرگرمی هارو…ولی تو تونستی…ایول همینه….هر عملی عکس العملی داره مگه نه؟معلومه ک بالاخره نتیجه تلاش هام رو میبینم…به شاگرد اول مدرسمون گفتم سال دیگه دانشگاه سر کلاس واسش جا میگیرم…البته اگه انقدی رتبش خوب شده باشه ک با من یه دانشگاه باشه…وقتی فکر میکنم مامانم چقدر خوشحال میشه ببینه بچش خانوم دکتر شده….

بابام بهم افتخار میکنه….اینا خیلی خوبن…میخوام وقتی ازتون سال دیگه میپرسن واسه شروع دیر نیست؟
      بگین نه نیست…بعدم منو مثال بزنین و بگین مگه فلانی نتونست از نیمه دوم سال قبول بشه؟

اصلا من و خدام یه تیم دو نفره ایم ک باعث میشه به همه چی برسم…به همه نشون میدم…نشون میدم چقدر نیرو و توانایی هام زیاده…میگن از الان خوندن و موفق شدن معجزه میخواد….میخوام معجزه باشم….من قبول میشم موفق میشم چون باید بشم…چون حقمه…چون لیاقتشو دارم…والا بلا ب خدا رتبه های خوب کنکور شاخ و دم نداشتن….فقط باید اجازه بدم جرقه های انگیزه وجودمو به آتش بکشه….کسایی ک میگن نمیتونی و انرژی منفی میدن رو خیلی دوست دارم…اینا میدونن…میدونن من میتونم کولاک کنم…میترسن بزنم رو دست همه میخوان ناامیدم کنن….ف

” عشق در هیچ قالبی نمی گنجد”
      مگرمیشود چیزی جز عشق این چنین خواسته هایم را در برابرت به تعظیم در آورد?
      بجز عاشق چه اسمی شایسته ی این حال من است که حتی در خواب هم ثانیه ای از تو غافل نمیشوم? خواب برای من فرصتی است تا تورا زیباتر تصویر کنم!!
      به راستی انتظار اگر میدانست که روزی مانعی میشود میان من وتو در لحظه جان میداد واین وصال را واسطه میشد.

هدف من!

مگر پروردگار تورا نیز اراده ای انسان گونه بخشیده که توانسته ای اینچنین مرا پایبند خود کنی?! یک پایبندی چند ساله!! چرا از تو دست نمیکشم! چرا رهایت نمیکنم?! چرا همچون دیگر جذابیتهای دنیا برایم تکراری نمیشوی? چرا نمیتوانم برزبان بیاورم اگر نشد ….?? چرا این عشق یکطرفه مرا خسته نمیکند?چرا این همه ناز تورا خریدارم من?!

” خب معلوم است دیگر، چرا که من در تو معنا میشوم، تو پیوند دهنده ی من با قدرت اراده ام هستی، تو مسلخگاه تمامی خواهشهای نفسانی منی! روز رسیدن به تو روز به تصویر کشیدن خود واقعیه من و قدرت درونیم است وثابت کردن خودم به همه آنهایی است که میگفتند نمیتوانی!!”
      زیبایی عشق های جهان به ارزشمندی معشوقه هایشان است ، حقا که اینهمه ناز بی دلیل نیست!

هدفم!
      به یاد داری روزی که دستهایمان را در هم گره کردیم و پیمان بستیم! من که خوب به خاطر دارم!
      من به تو قول دادم تا روز وصال خستگی را تحویل نمیگیرم! هر ثانیه را با مفهوم عشق آغشته میکنم! همه را کنار میزنم تا مسیر رسیدن به تورا با پای دل بیایم تا این انتظار را برای تو شیرین کنم…

وچه زیبا به قرارهای من گوش میکردی و به من لبخند میزدی خدای من

یک عده ای هستن که از الان شروع میکنن و چیزی برای از دست دادن ندارن و بدجوری سیم ترمز بریدن ؛ خیلی هاشون جو زدههستند و وسط ها فیتیله می کشن پایین ولی همیشه چندتایی ثابت قدم بین شون پیدا میشه که حتی برای شما هم تهدید به حساب میان … اینها همون بچه هایی هستن که از رنج وحسرت خیلی از اشتباهات الان خیلی دلشون برای قدرت نمایی تنگه و توفانی کار می کنن؛ اگرچه دیر شروع کردن ولی خیلی با دل می خونند و در نهایت در این 5ماه با کمترین میزان فراموشی و افت بکوب و ی کله تلاش می کنن که برسن به شماها.

نیمه مربی ها شروع شده _ شاید 0_2 عقب باشی . اما مربی یک تعویض حیاتی انجام داده . تو الان تو زمین هستی و 45 دقیقه فرصت داری تا نتیجه برگردونی
      ویرایش توسط hassanhg : 26 بهمن 1394 در ساعت 17:35

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام این دو تا فایل انگیزشی رو حتما گوش کن و ببین تورخدا راحت از کناش رد نشو
      کلیپ انگیزشی
      http://www.aparat.com/v/96WHy
      ویرایش توسط hassanhg : 26 بهمن 1394 در ساعت 17:29

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      واقعا اینا چیه؟؟؟فقط توجیح به نظرم همین وتبلیغ

13. Top | #13
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اولا که اسید باز ربط انچنانی نداره بعضی قسمتاش اون واقعا اونطور نیست که کسی که اونا نخونده نتونه اسید بازو یاد بگیره من تابستون اسید بازو از رو خیلی سبز خوندم بدون هیچ پیش نیازی از پایه یا پیش 1یکم باشیمی الی ترکیب داره که اونم حلع فقط اگه یه نگاهی به اون قسمتش بندازه ریاضی که نی فقط تبلیغ

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      این هم برنامه شرو ع کنکور از صفر
      مطمین باشه اگر تلاش کنی موفق میشی تو این پتانسیل رو داری اون کلیپ رو هم که لینک بهت دادم حتما ببین دقیقا حس و حال الان تو رو داره بررسی میکنه دیه سفار نمیکنم حتما ببین
      شروع از صفر برای کنکور 95

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلم خوب خودتون دارین میگین تابستون میشه سوال کنم چقدر طوت کسید تا تمومش کنید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)