مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

به نظرم کنکور سخت تراز قلم چی:((

بچه ها من امروز سوالا فیزیک /ادبیات /شیمی94دیدم کلا نآمید شدم اصلا سوالا فیزیکش به گاج نقره ای نمی خوره

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من منابع کنکور اکثر رتبه های خوب حتی تک رقمی دیدم فیزیک گاج بوده شیمی مبتکران ولی به نظرم واقعا جوابگوی سوالا کنکور نیست شاید جوابگوی قلم چی باشه تازه اونم خیلی نی من خودم مبتکران تست میزدم کل تستاشو میزدم ی فصلو50میشد درصدمداصلا بلا 50%نمیومدم تازع قلم چی از کنکور ساده تره بعد اینا چطوربا این منابع موفق شدن؟؟!!

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lili96666 نمایش پست ها
      من منابع کنکور اکثر رتبه های خوب حتی تک رقمی دیدم فیزیک گاج بوده شیمی مبتکران ولی به نظرم واقعا جوابگوی سوالا کنکور نیست شاید جوابگوی قلم چی باشه تازه اونم خیلی نی من خودم مبتکران تست میزدم کل تستاشو میزدم ی فصلو50میشد درصدمداصلا بلا 50%نمیومدم تازع قلم چی از کنکور ساده تره بعد اینا چطوربا این منابع موفق شدن؟؟!!
      منم از مبتکران استفاده می کنم همه آزمونا ترازم بالای 6500 میشه
      تازه بهتر از منم تو مدرسه هست ، شما درست استفاده نمی کنی مشکل از منبع نیس
      پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
      چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
      وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      خب اگه قرار بود همه چیز مثه کتب کمک اموزشی باشه که اصلا معیار خوبی برای سنجش نبود ، رمز موفقیت رتبه هاس برتز ی ذهن خلاق و ایده زنه ، همه سوالا قرار نیست روتین باشن ، اونی موفق تره مه متفاوت تر نگاه کنه

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من که همیشه گفتم کنکور n بار سختتره قلم که سوسکه در برابرش...

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سخت تر از قلم چی نیست سخت به نظر میاد.
      سوالات به نوعی مفهومی طرح شده یعنی برای فهمیدن منظور سوال باید کمی تامل کرد یا کمی بعضی سوالات ترسناک و محاسباتی سخت به نظر میان که اینطور نیست وقتی حلش رو ببینید می فهمید اسون بوده و طرف خواسته با متغیر بازی کنه.
      بعضی سوالات هم تو صورت مسئله یا شکل اطلاعاتی دادن که دانش اموز رو گمراه کنن.
      این تیپ سوال، تیپی نیست که طراح های قلمچی بتونن طراحی کنن چون هر طراح سوالات کنکور به اون فصلی که مسلط هست سوال مفهومی طرح کرده. نه مثل این طراح های قلمچی ...!
      و من به شما در نهایت امتحان کردن سیستم تخمین رتبه گزینه دو رو پیشنهاد می کنم. در سایت ثبت نام کنید و اطلاعات کارنامتون رو دقیق وارد کنید تا براتون درست تخمین بزنه. بعد خواهید دید که اگر کسی اختصاصی ها رو ۵۰ بزنه عمومی ها حدودا ۷۰، راحت رتبه اش زیر ۱۰۰۰ میشه.
      بقیه اش به این بستگی داره که یک یا دو درس را بالای ۶۰ بزنید.

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من اینطور فک نمی کنم تراز این ازمون7300بود ومنبع واسه شیمی عوض کردم خیلی بهتر بود درمورد ذهن خلاق رتبه های برترم....که اینطور نیست اگه من دختر خالم 63شده میدونم همش به خاطر تکرار تعدد تست .نه خلاقیت

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lili96666 نمایش پست ها
      بچه ها من امروز سوالا فیزیک /ادبیات /شیمی94دیدم کلا نآمید شدم اصلا سوالا فیزیکش به گاج نقره ای نمی خوره
      بله دقیقا جملتون برای آزمون های گاج و قلمچی+کتاباشون صادقه
      استفاده کردم که میگم
      توصیه میکنم یا سنجش ثت نام کنی یا گزینه 2
      بعدشم کتابای گاج و قلم چی زیاد نخر(جاش خیلی سبط-مهروماه-مبتکران-تخته سیاه.....)
      خلاف قوانین.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن