سلام دوستان
من سال سوم تجربیم و میخوام امسال کنکورربدم
بنظرتون اصلا میشه؟
خیلیا گفتن سوابق تحصیلی میخواد و ..
شما راهنماییم کنید [emoji8]
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
سلام دوستان
من سال سوم تجربیم و میخوام امسال کنکورربدم
بنظرتون اصلا میشه؟
خیلیا گفتن سوابق تحصیلی میخواد و ..
شما راهنماییم کنید [emoji8]
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
دوستان میشه اطلاعات اشتباه ندید؟
کی گفته دو سال محروم می شوید؟
در بهترین حالت تخلف دو سال هست. ممکنه اصلا متوجه تخلف نشن و به صورت خودکار از سیستم ثبت نام حذف بشید.
تخلف تو کلیه ازمون های سنجش نه فقط کنکور، دو تا ده سال محرومیت داره. و ازمون های دیگه هم مهمه شما فرض کنید نتونید کنکور بدید، برید سربازی برگردید هنوز هم نتونید کنکور بدید در این صورت غیر از اینکه عمرتون تلف شده نمی تونید برای دانشگاه های خارج در داخل ایران ازمون ایلتس و تافل بدید چون متولی اش سازمان سنجش هست.
بعد اصلا شما نمیتونید تو کنکور شرکت کنید چون هنوز مدرک دیپلم ندارید چه برسه به پیش! بعد هم سازمان سنجش از جاهای دیگه استعلام می گیره مطمئن باشید متوجه میشن.
دلیل اینکه نمیذارن سوم ها شرکت کنن چون سومی که شرکت کنه اولا مدرک دیپلم نداره دوما مدرک پیش نداره که نمیتونه دانشگاه پذیرش بشه سوما اگر شرکت کنن هردرصدی که بزنن رو تراز بقیه کسانی که ازمون میدن هم تاثیر میذارن.
امن فکر نمیکنم تخلف محسوب بشه... به شرطی که انتخاب رشته نکنی و همه چی به خوبی و خوشی تموم بشه.
ولی اگه انتخاب رشته کنی سنجش بررسی میکنه و میفتی تو دردسر.
ولی از اون مهمتر اینکه شما وقتی کد دیپلم و .. نداری اصن میتونی ثبنت نام کنی؟
البته این تصور منه. نری ثبت نام کنی محرومت کنن بعد از چشم من ببینی
نمیشه...تا2سال پیش میشد ولی ازپارسال نمیشه دیگه...قبلاهم که میشدازاد سوم هامیتونستن شرکت کنن وسراسری نمیتونستن............الان چون سراسری وازادیکی شدن کلا نمیشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)