من خودم دیپلم ریاضی دارم و دی ماه دیپلم مجدد تجربی گرفتم و میخوام کنکور تجربی بدم.
اما نمیتونم با دیپلم مجدد تجربی کنکور ریاضی بدم.
من خودم دیپلم ریاضی دارم و دی ماه دیپلم مجدد تجربی گرفتم و میخوام کنکور تجربی بدم.
اما نمیتونم با دیپلم مجدد تجربی کنکور ریاضی بدم.
یعنی چی؟؟؟!!! به همین راحتی؟؟؟!!!!این همه وقت گذاشتیم براش...این همه دویدیم که دیپ مجدد بگیریم یعنی همه زحمتامون هدر رفت؟؟!!!...این چه قانون مضخرفیه؟؟!!!...اینا یه ذره انسانیت ندارن...خدا ازشون نگذره که با آینده ما بازی میکنن...اینم امسال از شانس گند ما اینطوری شد...امیدمون به دیپ مجدد بود که....من حالا چه غلطی بکنم....😦
Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk
مردم شهری که همه در آن می لنگند ,
به کسی که در آن راه می رود می خندند .
خدا میدونه چه قدر وقت و هزینه گذاشتم واسه این
تمام امیدم این بود
به دریا هم ک برم ، خشک میشه
واقعا احمق و سهل انگارند کسایی که مسئول این کار هستند
چیز دیگه به ذهنم نمیرسه
به راحتی تمام با اینده مردم بازی میکنن
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
دوستان در ردیف 34 من میخواهم در رشته ریاضی و زبان های تخصصی شرکت کنم ، چجوری باید دوتاشو بزنم؟
فقط یکی رو میشه زد که ...
اگه فقط ریاضی یا زبان تخصصی رو بزنم چی میشه؟
چیکار کنم تا در هردوش شرکت کنم ؟
باید دوبار ثبت نام کنم؟ یکی با ریاضی و یکی با زبان های تخصصی ؟
خیلی ممنون
این یکی دیگه واقعا نهایت نامردیه!
واقعا اینایی که این تصمیمو میگیرن یه کم فکر نمیکنن؟ خب از اول تکلیف همه رو مشخص کنن دیگه کلا همه چی ......
من پدرم در اومد دیماه چقدر بدبختی چقدر استرس چقدر هزینه چقدر وقت؟؟ چقد نااااااااااااااااااامردیی ی!!!!
الآن تکلیف کسایی که 2 تا دیپلم دارن و هیچکدومشون با گروهی که میخوان شرکت کنن یکی نیست چیه ؟؟
نمیتونن توی اون گروه ثبت نام کنن ؟؟
مردم شهری که همه در آن می لنگند ,
به کسی که در آن راه می رود می خندند .
شانس منه بدبختو ببین اخه چرا فرزند جانباز 20% امسال جزو ایثارگران نمیشه ؟ ولی من تیکشو می زنم امیدوارم شاملم شه
با این مسئولای اموزش پرورش که مثل گوش دراز نفهمن فقط 2 ماه طول کشید تا ثبت نامم کنن.اون هزینه ای هم که کردم پول دوا و دکترشون بشه ایشالا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)