باسلام
دوستان دیگه واقعا دارن زیاده روی میکنن و ماهم داریم سکوت میکنیم ...
باد یه فکری کردویه اعتراضی چیزی کرد که صی ما به گوشون برسه،من واقعا برادیپلم مجدد تمام زندگی مو گذاشتم،کسی راه حلی داره؟؟؟؟
باسلام
دوستان دیگه واقعا دارن زیاده روی میکنن و ماهم داریم سکوت میکنیم ...
باد یه فکری کردویه اعتراضی چیزی کرد که صی ما به گوشون برسه،من واقعا برادیپلم مجدد تمام زندگی مو گذاشتم،کسی راه حلی داره؟؟؟؟
تکلیف چیه دوستان،باید صدامونو به گوش مسولان برسونیم
من خودم مهرماه از سازمان سنجش پرسیدم و گفتن بلامانع است ومیشه شرکت کنید با هر دیپپلمی و من رفتم فرش زیر پامو فروختم وهمین دیروز نمراتم اومد
مملکتی که نام جمهوری اسلامی رو یدک میکشه نباید به این راحتی از ین مسایل بگذره
بچه ها دیگه کاریش نمیشه کرد
حداقل دعا کنید رای دیوان به کرسی بشینه و تاثیرشو بردارن یا حداقل مثبت بشه ...
اینا میخوان افرادی که روزانه خوندن دیگه نتونن تو کنکور شرکت کنن
چون اگه تاثیر رو بردارن همینایی که روزانه خوندن میان اعتراض میکنن و دوباره کنکور میدن
اینا هم واسه اینکه راه اعتراضشونو ببندن گفتن دیگه نمیتونین شرکت کنین ...
به نظر من اینطوریه ....
نظر شما چیه دوستان ؟؟؟؟؟
سلام.
من رشته ی دیپلم و پیش دانشگاهیم ریاضی بوده با معدل کتبی 17.04.سال 90 فارغ التحصیل شدم و مشمول سابقه ی پیش دانشگاهی نمیشم.
الان برای دیپلم مجدد اقدام کردم.همه ی درسای سال سوم تجربی رو برام زدن که امتحان بدم.می خوام معدلم رو برای کنکور 96 بیارم بالای 19.الان برام سوال پیش اومده اگر دیپلم تجربی بگیرم آیا برای دانشگاه باید پیش دانشگاهیم هم برم دوباره تجربی بگیرم؟
این نماینده مجلس با اشاره به اینکه مجلس ابهام موجود در قانون سنجش و پذیرش دانشجو را که در قالب استفساریه از سوی سازمان سنجش مطرح شده است،پاسخ خواهد داد، گفت: تأکید داریم که سهم سوابق تحصیلی در کنکور به صورت قطعی اعمال شود نه به صورت مثبت چرا که قانون سنجش و پذیرش دانشجو به تأثیر قطعی سوابق تحصیلی تاکید دارد و وزارت آموزش و پرورش نیز در جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو متعهد شد تا سوابق تحصیلی دانشآموزان را در اختیار سازمان سنجش قرار دهد.
توکلی:وی با تاکید بر اینکه سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال 95 موثر خواهد بود، ادامه داد: میزان و نحوه اعمال سوابق تحصیلی بر اساس قوانین الزام آوری است که به سازمان سنجش ابلاغ خواهد شد و بعد از ابلاغ به سازمان قبل از توزیع کارت به داوطلبان اطلاع داده میشود.
قبل از توزیع کارت؟؟؟؟؟؟!!!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)