خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 39 از 39
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T!G3R نمایش پست ها

سلام دوست عزیز
      بله برای نهایی بخونید
      ببینیدمعلوم نیست شما امسال نهایی داشته باشید یا نه چون اینجور که معلومه میگن تاثیر معدل برداشته شده
      حالا شما بخونید اگر تصویب شد اون خوندنتون میشه یه امتیاز برای امتحانات ترم دوم که داخلیه
      اگر هم تصویب نشد بازم شما خوندین و برد کردین
      سوال داشتید بپرسید در خدمتم
      موفق باشید عزیز...
      یه چیزایی شنیدم که میگن تاثیر قطعی برداشته شده ( یا میخواد برداشته بشه ) و تاثیر مثبت قراره جاش رو بگیره ... اول این درسته ؟
      یه چیزی : چه فرقی کرد الآن ؟ با یه مثال اگه یه توضیح کوچولو بدین ممنون میشم ... چون اگه اونطور که فکر میکنم اگه تاثیر مثبت هم باشه فقط برای معدلای بالا خوبه که بازم برای معدل های پایین ضرر محسوب میشه چون یکی بالا میره یکی هم سر جاش میمونه یه پایین میره .......

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط S.mj Nabavi نمایش پست ها
      سلام دوستان

الآن من گیج ترین آدم توی ایران به حساب میام

من سال سوم تجربی ام . چند تا سوال دارم :

1- اینطور که بوش میاد 25 درصد تاثیر امتحان نهایی برای کنکور های 95 - 96 ( که خودم هستم ) و 97 دیگه وجود نداره ... درسته ؟

2- حالا اومدیم و به طور 100 % قطعی شد ... هیچ تضمینی هم هست 4 روز دیگه نیان یه قانون بذارن که فقط میخوایم معدل سال سوم و چهارم رو تاثیر بذاریم ؟

3- خوب من الآن دقیقا چیکار کنم ؟!!! دیگه به معلم و مدرسه کاری نداشته باشم و فقط از همین امسال بشینم برای کنکور بخونم ؟! ( البته میشه مثل بعضی های دیگه بخوابم و برای کنکور سال بعدم از سال بعد شروع کنم بخونم ) .........> کلا منظورم اینه که امسال هم مثل سال دومم در نظر بگیرم و عشقی سپری کنم تا سال چهارم ؟
      شما برا نهایی هم خوب بخون
      تو مملکت ما هیچ چی معلوم نمیشه
      شب میخوابن خواب میبینن صبح قانونش میکنن

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببین اینجا ایران است
      خودتو باید برا بدترین اتفاقاته ممکن اماده کنی حتی تاثیر 100درصدی معدل با تمام انرزی بخون

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      جرا 97 وجود داره ولی 98 دیگ وجود نداره...

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      یه چیزایی شنیدم که میگن تاثیر قطعی برداشته شده ( یا میخواد برداشته بشه ) و تاثیر مثبت قراره جاش رو بگیره ... اول این درسته ؟
      یه چیزی : چه فرقی کرد الآن ؟ با یه مثال اگه یه توضیح کوچولو بدین ممنون میشم ... چون اگه اونطور که فکر میکنم اگه تاثیر مثبت هم باشه فقط برای معدلای بالا خوبه که بازم برای معدل های پایین ضرر محسوب میشه چون یکی بالا میره یکی هم سر جاش میمونه یه پایین میره .......

نخیر اگه تاثیر مثبت داشته باشه کسی که نهایی رو خراب کرد میتونه درستش کنه تو کنکور ولی اگه مستقیم باشه دیگ قابل درست شدن نیست و اون طرف خیلی ضرر میکنه مثلا زبان 100 زدی تو کنکور ولی بخاطر معدلت میشه 80 ولی اگه مثبت بشاه تو تو برگه 10 هم بگیری ولی اگه تو کنکور 100 بزنی اون 100 وارد میشه متوجه شدی ؟

6. Top | #36
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      شما بخون معدلت بالا باشه تا قصه نخوری
      به احتمال 99 درصد در کنکور 96 برداشته میشه
      خلاف قوانین.

7. Top | #37
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوست عزیز
      کسی که بخواد درس بخونه اینقدر بهانه نمیگیره که
      خودت داره میگی میخواد تایید بشه یه همچین قانونی
      اولا که هنوز منبعی نداریم که خبر از تایید این خبر بده
      دوما شما حتی 1% هم احتمال نمیدی که این خبر تایید نشه؟؟؟؟
      پس درستو بخون
      موفق باشی
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      این مسخره بازیا رو تموم کنید بشینید درستون رو بخونید

ملت سه چهار ماه دیگه کنکور داره دو سه روز دیگه باید ثبت نام کنه هنوز خودش نمی دونه معدلش تاثیر میدن یا نمیدن یا اگه میدن مثبت هست یا مستقیم و قطعی

بعد تاپیک زدین من کلاس سوم هستم به نظرتون بخونم واسه نهایی یا نخونم به نظر من نخون اصلا سر کتاب هم باز نکن تا آیندت مثل من و خیلی های دیگه که الان اینجا هستن دارن

میزنن تو سر واسه معدل بشه !

بس کنید این حرفای مفت این وقت رو خراب نکنید

از صبح تا حالا ۱۰۰۰ تا تاپیک زدن فلانی گفت ابطال شد فلانی گفت نشد فلانی گفت مثل سال قبله فلانی گفت کنکور ها فلان بودن اگه حرف ما گوش ندید فلان می کنیم و...

مگه اصلا برای تصمیمشون از من و شما نظر میخان ؟ هر کاری بخان میکنن شما ها هم به جا اینکه وقتتون تلف کنید بی خود و بی جهت اینجا بشینین بخونین چون چه معدل باشه

چه معدل نباشه بالاخره کنکور که سر جاش هست ؟؟؟؟ حداقل امتحان نهایی رو گند زدی به این وقت کم باقی مونده گند نزن بشین بخون چون ۷۵ درصدش حداقل مونده

۲۵ درصدی رو که مربوط به گذشته بود و از دست دادی محکم بهش چسبیدی ۷۵ درصد آینده که اصل کار هست رو بیخیال شدی ؟

آدم کفری میشه بخدا

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دادا مثل اینکه نمیشه از زیرش در رفت
      بشینیم بخونیم

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)