سلام. قبل از هرچیزی این نکته رو عرض کنم که این تاپیک از اون تاپیک های فله ای که این روزها زده میشه نیست. تعداد پست های این تاپیک کم خواهد بود و اسپم و پست بیخودی و نظر بی ارزش هم توش نخواهد بود (البته به یاری شما عزیزان) یه تاپیک کاملا حیاتی هست میتونم بگم مهمترین تاپیکی که در کل تاریخ راجع به کنکور زده شده همین هست لطفا مدیران عزیز توجه لازم جهت به انحراف کشیده نشدن تاپیک رو عنایت بفرمایند. یا اگه لازم دونستین تاپیک مهم بشه و قفلش کنین تا توش پست ارسال نشه.
همینطور که در تاپیک قبلی دیدین، با انتشار حکم دیوان عدالت اداری در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران، این حکم التزام آور و رسمی شده. همچنین میدونین که احتمالش زیاده که سازمان سنجش از تمکین به رای دیوان عدالت اداری خودداری کنه و همون تاثیر قطعی رو انجام بده. از همین الان بگم که در این تاپیک قرار یست در مورد این که حکم دیوان عدالت اداری اجرا میشه یا نه بحث کنیم اگر در این مورد حدس و گمان و نظری دارین در تاپیک های دیگه بیان کنین. هدف اصلی این تاپیک یه موضوع خیلی مهم و حیاتی هست.
فرض رو بر این میزاریم که که سازمان سنجش حکم دیوان رو نادیده گرفته ( که با توجه به رفتار فعلی مسئولینشون خیلی محتمل به نظر میرسه) و از الان برای احیای حقمون و بر باد نرفتن زحمات خانم کریمی و قضات عادل دیوان عدالت اداری همفکری میکنیم.
لطفا هرکسی هر راهکاری در مورد جلوگیری از پایمال شدن حق ما کنکوری ها به ذهنش میرسه در این تاپیک بیان کنه. من خودم با مشورت یکی از آشنایان که وکیل پایه یک دادگستری هست به این نتیجه رسیدیم که در صورت نادیده گرفته شدن حکم دیوان عدالت اداری، این وکیل عزیزمون یه دادخواست بنویسن و بنده متنش رو در اختیار بقیه قرار بدم تا همگی فرم دادخواست رو پرینت کنیم و این متن رو توش بنویسیم و امضا کرده و به دادگستری شهرمون تحویل بدیم ( فقط قراره دادخواست رو تحویل بدیم و هیچ نیازی به پیگیری و وقت گذاشتن و دنبال پرونده رفتن و ... نیست) هدف فقط تجمع تعداد زیادی شکایت از سازمان سنجش هست. کاری هم که میکنیم عین قانون هست در شکایت هم هیچ حرفی از بی عدالتی و چه میدونم تقلب در امتحان نهایی و ... نخواهد بود و محتوای دادخواست یک سطر بیشتر نخواهد بود :
خواهان : (اسم خودتون) (در صورتی که 18 ساله نشدین اسم یکی از والدینتون)
خوانده: سازمان سنجش آموزش کشور وابسته به وزارت علوم دولت جمهوری اسلامی ایران
شرح دادخواست:
دیوان عدالت اداری در تاریخ 15-دی-1394 رای شماره 1183 مبنی بر ابطال بند 2 مصوبه مورخ 1392/9/6 شورای سنجش و پذیرش دانشجو را صادر نموده و علیرغم انتشار حکم در روزنامه رسمی کشور به تاریخ 13 بهمن 1394 و اتمام سیر قانونی آن، سازمان نامبرده از تمکین به آن خودداری نموده است.
خواسته:
پیگیری لازم جهت تمکین سازمان مربوطه به حکم التزام آور قوه قضاییه.
البته من در زمانش یه نمونه فرم دادخواست قرار خواهم داد و همگی اون رو پرینت خواهیم کرد و این محتوا رو داخلش خواهیم نوشت.
چون حکم و مستندات مربوطه در روزنامه رسمی کشور منتشر شده و آدرسش رو توی دادخواست نوشتیم نیازی به ضمیمه کردن کپی حکم و ... نیست.
یه بار دیگه یادآوری میکنم که قرار نیست وقتمون رو تلف کنیم و دنبال شکایت و پرونده سازی و ... بریم. فقط قراره سوار تاکسی بشین و بگین که منو ببر دادگستری. اونم شما رو جلوی در دادگستری پیاده خواهد کرد و وقتی رسیدین اونجا موبایلتون رو تحویل خواهید داد ( لطفا چاقو و اسلحه هم همراه نداشته باشین) بعد وارد سالن که شدین میپرسین که دایره ارجاع کجاست؟ بهتون نشون میدن ( معمولا مثل همین فیلماست که میگن انتهای راهرو دست چپ) شما میرین اونجا و میگین که برای تحویل دادخواست اومدین. اونم ازتون میگیره و اسم و شمارتون رو یادداشت میکنه و میگه به سلامت.
دیدین؟ همش نمی ساعت هم نشد.
البته شکایت کیفری انقدرا هم ساده نیست و پیگیری زیاد میخواد ولی ما نیازی بهش نداریم همین که تعداد افراد زیادی این کار رو بکنن و سازمان سنجش مطلع بشه برای ما کافی هست.