بله
خیر
When will those dark clouds all disappear
میشه بس کنید؟؟؟؟ خجالت بکشید واقعا من نه معدل بالام نه معدل پایین و نه هم سهمیه دارم از عصر تا حالا حدود چهل صفحه از این تاپیک رو خوندم جالبه، واقعا جالبه … تنها چیزی که از صحبت اکثرتون معلومه اینه که فقط به فکر خودتونید مهم نیست اون قانون چی باشه، اگه به نفعم بود خوبه اگه به ضررم بود بده شماهایی که معدل پایین هستید و الان خوشحالید، "" خدا وکیلی "" اگه معدلتون بالا بود بازم خوشحال بودید؟؟؟؟ شماهایی که معدلتون بالاس، "" خدا وکیلی "" اگه معدلتون کم بود بازم " اکثرتون"( نه همه) ناراحت بودید ؟؟؟؟در مورد سهمیه جانبازان هم به خودم اجازه نظر دادن و قضاوت بیجا کردن نمیدم فقط وقتی میتپنم اظهار نظر کنم که خونه "همه" جانبازان و ایثارگران وشهیدان کشور رفته باشم واز وضعیت زندگی و خودشون و خانوادشون اگاه باشم گرچه بازم اظهار نظری که خواهم کرد "نسبی " خواهد بود برداشتن تاثیر مدل بده چون حق کسی که تمام سال سوم درس خونده" تاحدودی"( با نادیده گرفتن کنکور) ضایع میشه برداشتن تاثیر معدل خوبه چپن باعث میشه کسایی که واقعا مشکل داشتن ( اعم از مریضی اهل خونه و فوت نزدیکان و… ) لطمه نخورن…منصف باشیم… و زود قضاوت نکنیم …

There is enough light for one who wants to see

ﺧﻼﺻﻪ 50ﺻﻔﺤﻪ
.
.
.ﮐﺴﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺳﻪ ﺳﺎﻝ ﺩﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻥ ﺍﻣﺘﺤﺎﻧﺸﻮﻥ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﮐﻨﮑﻮﺭﺷﻮﻥ 100%ﻫﺴﺖ
.
.
ﯾﻌﻨﯽ ﮐﻨﮑﻮﺭ 95.96.97ﻣﻌﺪﻝ ﭘﺮ
.
ﺑﻌﺪ 97ﻫﻢ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻧﯿﺴﺖ.
.
دوستم راستش اصلا نمیخوام بحث کنم
اینکه شما یه سال بکوب خوندی برا نهایی خوب واقعا تقصیر ندونم کاریه این سیستمه که این قانونا رو در میارن
ولی شما هم حتمن قبول دارید رقابت اصلی تو کنکوره
و اینکه کسی که تو کنکور نتیحه بگیره قطعا تونسته پایشو خوب کنه این که تو سال 4 ام کرده یا قبلش چ اهمیتی داره؟
اگه از کتکور نتیجه بگیره یعنی الان کارش درسته و درسو بلده دیگه چ ربطی ب معدل داره ؟
چ بسا بر هکس کسایی به واسطه معدل بالا الکی میان بالا در صورتی که خیلیم بی سواردن و فقط از پس امتحانای به غایت چرت تشریحی نهایی بر میان
کتکور بهنریت ملاکه که چند مرده حلاجی
run forrest runnn
بازم میگم هیچ چیز معلوم نیست هنوز ...
تا وقتی خود سازمان سنجش و آموزش و پرورش اطلاعیه ندادن الکی خوشحالی نکنین ...

There is enough light for one who wants to see