X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آِیا معدل نهایی سوم در کنکور 95 تاثیر گذار خواهد بود؟!

رأی دهندگان
    267. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بله

114 42.70%
    • خیر

153 57.30%
    صفحه 46 از 358 نخستنخست ... 3645464756146 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 676 به 690 از 5359
    1. Top | #676
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biology115 نمایش پست ها
      بابا ول کن تو هم ، با کی بحث میکنی ؟؟؟؟؟
      الان داری از داخل اتیش میگیری که سهمیه نداری ها؟ لابد معدلت هم کمه. اخی نازی

2. Top | #677
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biology115 نمایش پست ها
      آقای عقل کل که همه نظرات رو بی معنی و بی محتوا میدونی ...

کمی عقلانیت به خرج بده ، تا زمانی که سنجش و آموزش پرورش

این خبر رو تایید نکردن این خبرا یه پنی هم نمی ارزه ...
      باز مقایسه بیمعنی؟
      .
      .
      .خبر ترمیم معدل در حد یه شایعه بود
      .
      .چیزی که باعثه تعجبه برای من اینه که شما اون خبر مفت رو جدی گرفتی......حالا اینو یه حرف مفت میشماری

3. Top | #678
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

باورم نمیشه آتشفشان ساکوراجیما رو هم گفت اینو نگفت

واااااای آرههههههه
      من جویییییدم خودمو گفتم هی الان میگه الان میگه. هیچی نگفت!!
      انگار از نظرشون موضوع کوچیکیه:/ آخه میدونی ساکوراجیما از قلبو خون ماست ولی کنکور خودمون که مهم نیس ساکوجی مهمه هیسسس حرف نباشه:/ ساکوجی مهمه

با دلام*_*

4. Top | #679
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi.sniper نمایش پست ها
      ببینید دوستان
      دیوان عدالت اداری با همین استناد به قانون و الغای قانون خرید و فروش سربازی رو هم چن وقت پیش ممنوع اعلام کرد و اجرا هم شد
      اگه خبر راست باشه صددرصد اجرایی میشه

میدونم باید اینطور باشه اما من تا خود اعلام نتایج از تصمیمات مجلس و سازمان سنجش و اموزش و پرورش میترسم.......اینا تا خود اعلام نتایج و حتی بعد ترشم میتونن هر تصمیمی بگیرن........هر تصمیمی........

5. Top | #680
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lord raiden نمایش پست ها
      باز مقایسه بیمعنی؟
      .
      .
      .خبر ترمیم معدل در حد یه شایعه بود
      .
      .چیزی که باعثه تعجبه برای من اینه که شما اون خبر مفت رو جدی گرفتی......حالا اینو یه حرف مفت میشماری
      از کجا معلوم این حرف مفت نباشه ؟؟؟؟؟

6. Top | #681
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط daniad نمایش پست ها
      نه بجاش خوشحال باش که تو یه رقابت واقعی و مردونه از رقیبات جلو میوفتی و وقتی به یه جایی رسیدی میتونی اونوقت واقعا به خودت افتخار کنی + به واسطه یه قانون چرت از رقیبات جلو نیفتادی و یجورایی توی خورده شدت خقشون دخیل نشدی
      دوست عزیز این قانون داره من رو که از اول سال سوم بکوب درس خوندم و حتی از خواب شبمم زدم با کسی که تو کل سال سوم 1 ماه هم رو هم رفته درس نخونده برابر میکنه

چه بسا بسیاری از افراد از تنبلی خودشون نهایی گند زدن و الان دارن گردن اینو و اون و زمین و زمان و.... میندازن

در ضمن اینجوری بسیاری از افراد که پیوسته درس نخوندن و فقط سال چهارم فهمیدن درس چیه میرن دانشگاه و بعدش هم میشن دانشجو و بعدش هم میرن تو جامعه و دکتر و مهندس میشن و بعدش ما میایم10 سال دیگه میگیم اینا سواد ندارن (چون از پایه ضعیف اند )

ایا این واقعا حقه
      هر چی خدا بخواد

7. Top | #682
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تاثیر معدل که آموزش و پرورش یه حرفی زد.
      این خبر رای دیوان عدالت اداریه.با اون از آسمون تا زمین فرق میکنه.

8. Top | #683
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط daniad نمایش پست ها
      اشک چیز نگو سان آف چیز اگه مال من اوکی نشد میرم چلو سنجش بنرین میریزم رو خودم
      *** میگم
      son of *********

بنزین غمت نباشه
      فقط اونجا منتظرتم

9. Top | #684
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فعلا كه سازمان سنجش هيچي ننوشته يني چرته

10. Top | #685
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arash775 نمایش پست ها
      الان داری از داخل اتیش میگیری که سهمیه نداری ها؟ لابد معدلت هم کمه. اخی نازی

سلام دوست عزیز
      سهیمه تون حلال ؛ ول میکنید
      تایپک بحثش یه چیز دیگست و شما هم داری سهمیه تو رخ میکشی

11. Top | #686
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات

چند شبهه ی مهم درباره ی ابطال تاثیر معدل!!!!!

سلام دوستان...تاپیکا خیلی شولوغ پولوغ شده بود گفتم جدا تاپیک بزنم...الان چند تا سوال ذهنمو بدجوری مشغول کرده!!سه روز دیگه دفترچه ها میاد!!ایا ممکنه که دفترچه ها بیاد و توش زده باشن 25 درصد تاثیر قطعی سوم و 5 درصد تاثیر پیش!بعد یک سوالی از این مهم تر این که ایا شورای سنجش و پذیرش دانش جو میتونه این قانونی که الان اشکال داره رو تغییر بده یا اصلاحش کنه مثلا به جای سه سال بزنن سال سوم و پیش اثر داشته باشه !!!!!!خدا کنه تاثیرو بردارن شاید مردم تونستن یک نفس راحت بکشن!

12. Top | #687
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arshia27 نمایش پست ها
      خب بابا روانيمون کردی تو خوشبخت تو خوب تو سهمیه دار ماييدي )))))))

Sent from my HTC One using Tapatalk
      دمت گرم منم میخوام همینو بگم

13. Top | #688
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تو دفترچه لحاظ میشه اگه چیزی باشه دگ ؟

14. Top | #689
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط A M I R نمایش پست ها
      اگه قرار بوده تاثیر معدلُ بردارن، پس چرا ترمیم معدلُ پیشنهاد کردن و انداختن سر زبون ... ؟!

اگه قراره ترمیم معدل اجرایی نشه ، چرا ابطال تاثیر معدلُ اجرا نمی کنن ؟!

اگه قراره تاثیر معدل باشه ، پس چرا ترمیم معدل همه چیزش هنوز مجهوله ؟!

اگه محیط رقابتی سالمه پس چرا تاثیر معدلُ ابطال نمی کنن ؟!

یه محیــط رقابـــتی سالم یا باس همه مدارس و دبیرا در یه سطح باشن یا تاثیر معدلُ بردارن ...

پــ .. نــ: چقد شر و ور گفتمــ ..

دوست عزیز...تموم حرفات درسته ولی...اینو در نظر بگیر...سازمان سنجش براساس حال و هوای خودش رای صادر میکنه الان باهامون چپ میوفتن یه دفعه توی دفترچه تاثیر معدلو 50 درصد میکنن...عکس نیشخند جناب توکلی هم برامون میذارن....که قشنگ حالیمون کنن دیوان عدالت هم نمیتونه جلومونو بگیره.....

15. Top | #690
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

صفحه 46 از 358 نخستنخست ... 3645464756146 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 234 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 234 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

100، baraye، com، home، http، ﭼﻮﻥ، ﮐﻪ، ﯾﮏ، ﺁﺯﻣﻮﻥ، ﺍﯾﻦ، ﺍﺯ، ﺍﻋﻼﻡ، ﺑﺎ، ﺑﻮﺩﻥ، ﺗﺠﺮﺑﯽ، ﺟﻬﺖ، ﺧﺪﺍﯾﯽ، ﺩﺭﺱ، ﺯﺑﺎﻥ، ﺷﺮﻭﻉ، ﻓﻘﻂ، ﻣﺎﻩ، ﻣﻦ، ﻣﻮﺭﺩ، ﻧﺘﺎﯾﺞ، ﻧﻬﺎﯾﯽ، ﻧﻮﻉ، ﻫﺮ، ﻭ، news، page، php، show، فقط، فیزیک، فکر، فایل، فارس، فارغ، فرق، فرصت، فضای، فعلا، فعال، قوانین، قانون، قانونی، قبل، قبول، قرار، قسم، قضاوت، قضایی، قطعی، قطعا، كنكور، كند، كه، كسي، لینک، لیسانس، لازم، لحاظ، لطفا، لغو، مقاومت، مقابل، مقابله، مقطع، ممکنه، من، منکه، منتشر، منتظري، منتظری، منظور، مهم، موفق، مونده، موافقید، موثر، مورد، موضوع، می، میکنید، میگم، میگن، میاد، میبره، میتونن، میتونه، میخواهم، میدم، میدونید، میره، میشه، میشه؟، مگر، ما، ماده، مبنی، متوقف، متوجه، متوسطه، مثل، مثلا، مثبت، مجلس، مجاز، مجازی، محمد، محکوم، مختلف، مدیر، مدتی، مدرك، مربوط، مربوطه، مردم، مسیر، مستقیم، مشکل، مشاوره، مشاوره تحصیلی، مشخص، مشغول، مصوبه، مصوبات، مصاحبه، مطلب، مطابق، معلوم، معمولی، معدل، معدلم، معدلشون، نفر، نفس، نفعمه، نقض، نمونه، نمیکنم، نمیگیره، نمیدونم، نمره، نمرات، چند، چه، نهم، نه؟، نهایی، نوع، چی، نیم، چیه، چیزی، نیست، نکنه، نام، نامش، نتيجه، نتیجه، نتایج، نتایج کنکور، نثار، نحوه، نخواهد، ندادم، ندادن، ندارم، نداره، نذری، چرا، نسبت، نشود، نشد، نظام، نظام وظیفه، نظر، نظر سنجی، نظرم، نظرتون، هم، هممون، همچنین، همه، همین، همیشه، همگی، همان، هنوز، هندسه، هنر، هوا، هيأت، هی، هیچوقت، هیچکس، هیأت، ها، های، هایی، هر، هس، هست، هستم، هستش، وقفه، وقت، ول، ولي، ولی، وي، وی، واقعا، وضع، وظیفه، يكي، يا، یه، یک، یکی، یا، یاد، یعنی، کلیه، کمک، کنم، کنن، کنه، کنیم، کنید، کنکور، کنکور 95، کنکور سراسری، کنکوری، کنکور؛، کند، که، کپی، کامل، کار، کاری، کاربران، کاردانی، کارشناسی، کرد، کردم، کردن، کرده، کسی، کسایی، کسب، کشور، گفت، گفتم، گفته، گوش، گیر، گذار، گذاشتن، گذاشته، گذشته، گرفتم، گرفته، گروه، گردش، گزينه، گزارش، ۱۰، ۹۳، ۹۴، پيام، پی، پیدا، پیروز، پیش، پانزدهم، پایین، پاسخ، پاسخگویی، پخش، پذيرش، پذیرش، پرورش، پرداخت، پرسش، پزشكی، پزشکی، پس، www، آقای، آموزی، آموزان، آموزش، آموزشی، آن، آنلاین، آنچه، آنها، آینده، آیین، آیا، آپلود، آپارات، آب، آبان، آخر، آذر، آذرماه، آرشیو، آزمون، آزاد، اقا، الكترونيكي، الآن، الان، اموزش، امید، امیدوار، امکان، اما، امتحان، امتحان نهایی، امتحانات، امر، امروز، انقد، انتخاب، انجمن، انجام، اند، انساني، انسانی، اهمیت، اول، اولین، اومده، اون، اونی، اوج، اين، اينطور، این، اینم، اینه، اینو، اینکه، اینجا، ایا، ایران، اکثر، اگه، اگر، ابطال، اثر، اجرا، اجرايي، اجرای، اجرایی، اخبار، اخذ، اخر، اخرین، ادامه، اداری، ادبیات، ارسال، از، ازای، اسلامی، اسم، اساس، است، استفاده، است،، اشکال، اشتباهی، اشعار، اصلا، اصول، اطلاع، اعلام، اعلامیه، اعمال، اعتراض، اعتراضات، بلاخره، بمونه، بچه، بند، بنده، به، بهمن، بهتر، بهترین، بهداشت، بود، بودن، بوده، بود؟، بیاد، بیشتر، بک، بکنیم، بگم، با، باقي، بالا، بالای، بالاتر، بالاست، بايد، باید، بار، بارها، باز، بازم، باشم، باشن، باشند، باشه، باشیم، باشگاه، باطل، بتونه، بحث، بخونیم، بخونید، بخونش، بخدا، بد، بدن، بده، بدون، بدونید، بدین، بدید، بدانیم، بداند، بذارید، بر، برنامه، برای، بردارن، برداشته، برداشته شدن سوابق تحصیلی، بزنم، بزنن، بزنه، بزرگی، بسیار، بشم، بشه، بعیده، بعد، بعدا، تلاش، تمام، تنهایی، توکل، توکلی، توانید، توجه، توش، توضيح، توضیح، تک، تأثير، تأثیر، تا، تایید، تاپیک، تابستان، تاثير، تاثیر، تاثیر مثبت، تاثیر معدل، تاثیر سوابق، تاثیری، تاثیرگذاری، تازه، تحصيلي، تحصیل، تحصیلی، تر، ترمیم، ترمیم معدل، تره، تراز، تست، تشکر، تشریحی، تصویب، تصویری، تضمینی، تغییر، جلو، جلوگیری، جمهوری، جمعه، جای، جبران، جدید، جدیدی، جدا، جریان، جزئيات، جعفر، حق، حقوق، حل، حلی، حوزه، حال، حالی، حالا، حجم، حداقل، حداکثر، حذف، حسين، حسابان، حضوری، خلاف، خلاص، خلاصه، خوندن، خواهم، خواهد، خواست، خوب، خوبی، خود، خودم، خیلی، خیلیا، خارج، خبر، خبرنگار، خبرگزاری، خدمت، خدا، خدایی، خستگی، خصوص، دفترچه، دلتون، دو، دوم، دوره، دوست، دوستان، دوستانی، دوستای، ديوان، دیماه، دینی، دیوان، دیگه، دیپلم، دکتر، دانش، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، داوطلبان، داد، دادن، داده، دارم، داره، داریم، دارای، دارد، دارد؟، داشت، داشتن، داشته، داغ، دبيرستان، دبیرستان، در، در کنکور، درود، دروس، درباره، درج، درخواست، درخواستی، درس، درسال، درصد، درصدی، ذهنمو، رقمی، رو، روابط، روز، روش، رياضي، ریاضی، رئیس، را، راه، راهنما، راي، رای، رابطه، راحت، رتبه، رشته، رضا، رعایت، زنده، زندگی، زیاد، زیادی، زیر، زیست، زبان، زحمت، زد، زدن، زده، سنجی، سنجش، سنجش؟، سه، سوم، سومم، سوی، سوال، سوالی، سوابق، سوابق تحصیلی، سوابق،توكلي،كنكور، سیما، سیمای، سال، سال سوم، سال‌های، سايت، سایت، سازمان، سازمان سنجش، سخنرانی، سر، سراسري، سراسری، سربازی، سردرگمی، شما، شهریه، شهریور، شهریورماه، شود، شورای، شیمی، شیوه، شکایت، شکر، شامل، شاید، شبكه، شبهه، شبکه، شخصیت، شد، شدن، شده، شروع، شرایط، شرع، ششم، صفحه، صوتی، صورت، صورتی، صادر، صدور، صدا، صرفا، ضمن، طبق، طرفه، طرح، ظلم، علمی، علوم، علاقه، علت، عمل، عمومي، عمومی، عنوان، عوض، عالی، عادلانه، عبارت، عدم، عدالت، عربی، عزیز، عزیزم، غیر

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن