دللت خوشه واقعا
معدل تاثیر قطعی باشه برا ما بهتره اگه هم نباشه مهم نیست بازهم
شما تماس بگیر فعلا
بله
خیر
خوشا دیدار ما در خواب ...
یعنی خدا نمیشه یه حالی به این جوونا بدی این تاثیر کلا ابطال شه ؟
ریخت این خدایی هم دیگ نبینیم؟
خوشا دیدار ما در خواب ...
بیگ بنگ و بیگ کرانچ در یک کلام
أَوَلَمْ یَرَ الَّذِینَ کَفَرُوا أَنَّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ کَانَتَا رَتْقًا فَفَتَقْنَاهُمَا
آیا کافران ندیدند که آسمانها و زمین به هم پیوسته بودند و ما آنها را از یکدیگر باز کردیم ؟
یَوْمَ نَطْوِی السَّمَاء کَطَیِّ السِّجِلِّ لِلْکُتُبِ کَمَا بَدَأْنَا أَوَّلَ خَلْقٍ نُّعِیدُهُ
روزى که آسمان را همچون در پیچیدن صفحه نامهها در مىپیچیم همان گونه که بار نخست آفرینش را آغاز کردیم دوباره آن را بازمىگردانیم
من با اینکه کنکوری نیستم با چندتا از نماینده ها صحبت کردم و به بعضی ها هم پیام دادم چون میدونم تاثیر معدل عادلانه نیست .از همه اونایی که تا حالا اقدامی نکردن میخوام با نماینده ها به ویژه اعضای کمیسیون تماس بگیرن یا بهشون نامه بفرستن ....بچه ها نباید سکوت کنید ، هر جوری شده حرفتون رو بیان کنید و حقّتون رو بگیرید ، این قانون از پایه و اساس ایراد داشته و داره
یک سوال
حالا که به کمیسیون آموزش ارجاع داده شده فقط اعضای کمیسیون دخیل هستن و نماینده ها کاری نمی تونند بکنند درسته؟
دوستان اقای شکر خدا موسوی هم راضیه توروخدات بیاید صحفه اینستا گرامسش...بیاید من تنها دارم تو دایرکت مخ میزنم....بخدا راضیه فقط بریزید اه ناله کنید...shokre_hkoda
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 15 مهمان)