دوستان! این همه نامه ی بنده به آقای مطهری (نماینده ی تهران) :
سلام علیکم آقای مطهری بزرگوار و مرد عادل. توجه به اینکه در ذات شما انسان واراسته موارد زیادی از بیان حقایق و دفاع از عدالت در صحن علنی مجلس از تریبون ها و تلویزون دیده و شنیده ام، مرا به آن وا داشت که به عنوان یک جوان این مملکت و مظلوم واقع شده در عرصه ی آموزش مورد مهمی را از شما درخواست کنم و شما را از بی عدالتی آن مطلع نمایم اما از انجا که اساتید بزگواری چون دکتر هامون سبطی (مسئول نشر دریافت) و آقای سجاد حجای (وکیل پایه یک دادگستری) زحمت شفاف سازی تصمیمگیرندگان مجلس را بر عهده گرفتهاند، من بدان اکتفا مینمایم و این نوشته را در پایین در اختیار شما بزرگوار قرار می دهم. از شما آقای مطهری عزیز عاجزانه خواستارم که به طرح "تاثیر قطعی (مستقیم) معدل سال سوم در کنکور سراسری" که پیش از این توسط دیوان عدالت اداری رای ابطالش صادر شد ولی اکنون در هاله ای از ابهام است و نتیجه نهایی توسط مجلس تعیین می شود، به آن "رای منفی" بدهید که عده ی کثیری از دانش آموزان از این قانون ناعادلانه رنج می برند. این نامه را با دلی مملو ازامید و انتظار زیادی که از شما دارم برای شما فرستادم باشد که به یاری حق تعالی مورد توجه قرار بگیرد. امید به آن دارم که امثال شما در جامعه ی ما بیشتر از قبل گردد.+
«نامه ی دوّم دکتر سبطی به برخی مجلسی ها»
ان شاء الله که خداوندگار حق تعالی خیرش را نصیب ما بکند.

LinkBack URL
About LinkBacks