بله
خیر
الهی آنگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم...
و آنگونه ام بمیران که به وجد نیاید کسی از نبودنم
بابا چی میگین شماها؟ کجا درستش این بوده من سال ۸۹ دیپلم کرفتم اون موقع ازین خبرا نبود که تو معدلت بالاست دلت خوشه دیگه درستش این نیست باید عدالت باشه باید فرصت برابر به همه داده بشه نه اینکه ریاضی ۸۰ من با ۳۰ شما برابری کنه این انصافه؟ حتی فرصت جبران هم نمیدن بعدش کی میخواد با دیوان و اینا بیاد دانشگاه ما میگیم یا ترمیم یا تاثیر مثبت حالا که بحثش پیش اومده چرا تا عمر داریم باید بسوزیم
جالبه که فردا قراره دفترچه ثبت نام بیاد اما هنوز معلوم نیس که تاثیر قطعیه یا مثبت!!!!!!
قطعا تو دفترچه زده تاثیر قطعی سوم و مثبت چهارم چون دفترچه از قبل تدوین شده.
خداییش تا یک ماه دیگه که مجلس تایین کنه مثبته یا قطعی شما میخواین وقت گران بهاتونو توی این تاپیک هدر بدین؟
ببینید چه جوری ذهنو فکر یه جوونو درگیر می کنن.
عجب مملکتی داریم!!!!!!!!

There is enough light for one who wants to see

There is enough light for one who wants to see
خبرگزاری صدا و سیما - رییس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: برای تأثیر قطعی سوابق تحصیلی در کنکور ۹۵ منتظر پاسخ مجلس هستیم. دکتر ابراهیم خدایی در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان افزود: بنا به نظر شورای اسلامی اگر قانون ۲۵درصدی تأثیر قطعی مورد تأیید مجلس شورای اسلامی قرار گیرد این تغییر را اعمال می کنیم. اما اگر نظر مجلس خلاف این بود همچنان پیرو قانون سال ۸۶ خواهیم بود و تاثیر مثبت خواهد بود .
توضیحات کامل تر در سایت خبرگزاری صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران :
عاقبت تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور سال آینده چه می شود؟
اخبار مربوطه آپلود شده در سایت آپارات :
واکنش سازمان سنجش به رای دیوان - اعمال تاثیر مثبت سوابق
در حال حاضر 194 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 194 مهمان)