فیزیکم افتضاحه به زور برسونم 15 تا20
سلام راستش دلم گرفت اینا رو گفتی
من خودمم مشاور ندارم یعنی میدونی نمیگم به خونوادم مشاور میخام درصورتی مه این روزا ی مشاور خیلی کمکم میتونه کنه ی پسر وقتی شد هجده سالش دیگه رویی نداره از پدرش پول بخاد من خودم با سایت دکتر افشار راه میام به قول دکتر افشار کنکور اونقد سادست که پیش منم نیاااااااا :-)
حرف اطرافیان روت اثر نذاره رفیق
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
به نظرم شما فقط بخون... میتونی فایلای مشاوره ای رایگان افشار رو دانلود کنی و خودت برنامه بریزی.. اگه من جای شما بودم فقط میخوندم و دانشگاه یه شهر دیگه قبول میشدم .
I Never give up ∞
سلام بچه ها...دوستانی که ب پروف من سر میزنن حتما این 7 تا لینکی که میدمو کامل و به تریبی که گذاشتم بخونن....ممنون
...:::برنامه ریزی برای کنکور...آشنایی با کنکور تجربی و تشریح دروس:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور....مراحل خواندن یک درس:::...
...:::برنامه ریزی کنکور... مرورهای مهم:::...
...:::برنامه ریزی کنکور...نکات مربوط به تست زنی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...دفتربرنامه ریزی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور 95...مشاوره نیازنیست:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...نحوه ی مطالعه ی دروس مختلف:::...
اینارو بخون تا درس خوندن بیاد دستت و بفهمی که باید چیکار کنی؟
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
البته اینم بگم که داشتن یه مشاور خوب و دلسوز و قدرتمند خالی از لطف نیست...و میتونه باعث پیشرفتت بشه...ولی خب قبل از هر چیزی خودتی....بی مشاورم میشه موفق شد...این اجبار نیست که برای موفقیت حتما باید یه مشاور داشت....
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.

خلاف قوانین.
داداش میخوام برنامه روزانه بریزم
حفظیاتم قویه گفتم زیست و ادبیات و دینی رو هر روز بخونم
زیست روزی 2 فصل خوبه؟؟؟
ادبیات از روی جامع مهروماه و لقمه لغت و تاریخ ادبیات
و دینی هم در نظر دارم روزی 3 تا درس بخونم از رو گاج نفره ایی
حالا چندتا سوال برام پیش اومده
1.برنامه هر روزم هفت قسمت باشه یا هشت )برنامه مشاوره هفت قسمت بود هر روزش)
2.خودم دوس دارم شیمی ام هر روز بخونم بنظرت کارخوبیه شیمی هم مثل ادبیات و زیست و دین و زندگی هر روز بخونم؟؟؟؟
اگه آره چقدر وقت بزارم براش؟؟؟
و 3 اینکه نمیدونم ریاضی و عربی و فیزیک و زبان رو چجوری بخونم یک روز در میون بخونم یک روز زبان وریاضی و روز دیگر فیزیک و عربی اینجور خوبه؟؟؟
4واینکه تو برنامه مشاور زیست یه تکرار هم داشت بنظرتون بهترنیست روزی دو فصل بخونم با کیفیت بدون تکرار؟؟؟
هدفم تو چهاردرس شیمی وادبیات وزیست ودینی درصدبالای 50 هست
فیزیک بتونم 10یا15بزنم و ریاضی هم 25تا30
زبان وعربی هم 30تا40درصد
داداش با چیزای که تو گفتی فک نکنم جو خونه اصلا مناسب درس خوندن باشه بهتره بری کتاب خونه اونجا درس بخونی این یک... دومم هیچ مشاوری برات برنامه ریزی یه سری نکات میگن که بهت کمک میکنه چجوری برنامه ریزی کنی
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 13 مهمان)