بابا ول کنید اینا یه برنامه بریزد به خونید من دیدم از اول تابستون تا اخر خرداد اینا هی تبلیغ می کن
بابا ول کنید اینا یه برنامه بریزد به خونید من دیدم از اول تابستون تا اخر خرداد اینا هی تبلیغ می کن
در مسیر دستیابی به اهدافتان زندگی شما را حتما می ازماید
یکی از اولین ازمون ها این است که شما را با درد و رنج مواجه می کند .
به قدری سخت خواهد بود که گریه خواهید کرد این بخشی از مسیر موفقیت است
اگر نمی توانید درد و رنج را تحمل کنتید همین الان کنار بکشید .....
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
بابا ول کنید اینا رو
فردا میان برنامه سه ماهه و بعدش دو ماهه بعدش یک ماهه خب یعنی چی آخرشم یک روزه ؟؟؟
تازه میخوای پوووووووووول هم پاش بدی؟؟؟
برو برنامه افشار رو اجرا کن رایگـــــــــــــــــــــ ــــــان هست و همه چیز رو هم توضیح داده خودمم دارم استفاده میکنم و راضی ام اینملینکــــــــــش
اینقدر هم امروز فردا نکنین و دنبال برنامه نباشید آخرشم هیچی نمیخونید صرفا وقت کشی میشه فقط ...
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردن
حالا این برنامه دکتر افشار چطور هست ؟؟ خوبه ؟ اینم ۴ ماهه تموم میکنه درسا رو ... من هنوز فایلای صوتی رو گوش نکردم ... ممکنه یه توضیح مختصری بدین که روش ایشون چجوریه ؟؟ به درد همه میخوره این مشاوره ها یا فقط مخصوص یه عده با شرایط خاصه ؟؟
مرسی
من گوششون کردم وسه ی دوستم نیاز داشتم . جز باکس بندی ریاضی و فیزیکش که اونم باز خودم یه خورده تغیرش دادم دیگه به درد نمیخوردن .
بخش قرابتش هم خوب بود . زبانشم فقط زمان بندیش خوب بود .
خودت وسه خودت برنامه بریز مطمئن باش بهتره یا با یکی که بلده با کمک اون برنامتو درست کن .
البته فایل سومشو حتما گوش کن .
شفاف سازی آفت های کنکور در نیمسال دوم
جلسه ای با حضور مدیران، مشاوران، اولیا و کنکوریها
استاد افشار _ تهران _ بهمن 94
http://s7.picofile.com/file/8234998900/Kargah_Ostad_Afshar.mp3.html
مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
مگه ايدي اراز عوض شده؟
بايد فورا يه مسيج ب مديريت بدم ولي ايديشون اصلا تو مسيج ها بالا نمياد يكي ايدي جناب اراز رو ب من بده
Sent from my apple iphone using tapatalk2
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
سلام اگه کسی هست که این پکیج رو خریداری کرده میشه بگید هزینه تهیه این برنامه چهارماهه چقدر هستش و آیا برنامه ی مفیدی هست؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)