خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 12 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 174
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      نه مال مکتبستان نبود
      نميتونم جواب پ خ رو بدم بستي پياماتو؟

Sent from my apple iphone using tapatalk2

2. Top | #17
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      نميتونم جواب پ خ رو بدم بستي پياماتو؟

بازه . بذار چک کنم ببینم

3. Top | #18
      500
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط neginsotude نمایش پست ها
      در یک کلمه میگم... اینا آشغالن.... چرا فکر میکنید کسی که رتبه منطقه سه اش 430 بوده یعنی کشوریش حدود 6000 بوده یا بهتر از اون میانگین درصداش 35 تا 40 درصد بوده ( علی کاویانی ) میتونی بهت برنامه ای بده که تو درصد خوبی بزنی
      والله در عجبم که هنوز خیلی ها گول میخورن ، نمیخواهید از اینکه جزوه های رایگان رو پولی میفروختند درس بگیرید؟
      باز تو اومدی زیر آب زنی بسه دیگه یعنی تو این همه کنکوری 2 تا شاگرد نتونستی گیر بیاری که داری زیر آب همکاراتو میزنی ؟!!!!!!!برو دام خویش جای دیگر بیفکن بچه های این فروم خر نخواهند شد

4. Top | #19
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      در یک کلمه میگم... اینا آشغالن.... چرا فکر میکنید کسی که رتبه منطقه سه اش 430 بوده یعنی کشوریش حدود 6000 بوده یا بهتر از اون میانگین درصداش 35 تا 40 درصد بوده ( علی کاویانی ) میتونی بهت برنامه ای بده که تو درصد خوبی بزنی
      والله در عجبم که هنوز خیلی ها گول میخورن ، نمیخواهید از اینکه جزوه های رایگان رو پولی میفروختند درس بگیرید؟
      دقیییقا ! تازه با این قیمت های فضاییشون ، 200 هزار تومن برای یه برنامه ریزی که 1 ساعت وقت میگیره و اضافه کردن یه سری جزوه آشغال؟
      مشکل اینجاست که بچه ها لقمه اماده میخان ، ینی یکی بهشون بگه این کارو بکن اون کارو نکن
      هر کسی که با یه سری اصول کلی اشنا باشه که اکثر بچه های انجمن اشنا هستن ، میتونه برای خودش یه برنامه عالی و شخصی سازی شده بنویسه. کافیه لیست کنین که چقد وقت دارین ، چیا رو باید بخونین ، بعد بیاین محتوایی که باید بخونین رو متعادل تقسیم کنین تو زمانی که براتون موجوده.

پ.ن : همین الان فایل صوتیشو دانلود کردم خندم گرفت سلاام به تویی که داری کتاباتو ورق میزنی ، سلاااام به تویی که زانوی غم بغل گرفتی
      ویرایش توسط idealist : 03 بهمن 1394 در ساعت 16:58

5. Top | #20
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      مشکل برنامه نیس
      همه بلدن برنامه بریزن ولی تعداد کمی اراده دارن برنامه رو اجرا کنن
      وگرنه بعد یه بار برنامه غلط ریختن میتونی بفهمی درستش چطوریه

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 500 نمایش پست ها

باز تو اومدی زیر آب زنی بسه دیگه یعنی تو این همه کنکوری 2 تا شاگرد نتونستی گیر بیاری که داری زیر آب همکاراتو میزنی ؟!!!!!!!برو دام خویش جای دیگر بیفکن بچه های این فروم خر نخواهند شد
      حرفی ندارم بهت بزنم. ولی بعضی از حرفات درسته بعضی هاشم اشتباه هست. همه به خوبیه که شنون میدن نیستن، ولی به اون بدی هم که تو میگفتی نیستن. بخث فقط اینکه ارزششو داره یا نداره. اونی که تو باهاش مشکل داشتیو من دوسش داشتم خوب بود ولی یه مدته که دیگه خیلی وقت نمیزاره... بنابرین دفاعیم ندارم ازش بکنم.

7. Top | #22
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      اره من پارسال ٤ ماه اخرو با همين پيش رفتم منظمه ولي نياز به شخصي سازي شدن داره

شخصی سازی ؟؟ یعنی چیکارش کنیم ؟ خیلی باید تغییر کنه ؟؟ مثلا شما چیکارش کردین ؟

8. Top | #23
      500
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      حرفی ندارم بهت بزنم. ولی بعضی از حرفات درسته بعضی هاشم اشتباه هست. همه به خوبیه که شنون میدن نیستن، ولی به اون بدی هم که تو میگفتی نیستن. بخث فقط اینکه ارزششو داره یا نداره. اونی که تو باهاش مشکل داشتیو من دوسش داشتم خوب بود ولی یه مدته که دیگه خیلی وقت نمیزاره... بنابرین دفاعیم ندارم ازش بکنم.
      پس دیدی مشاورا همه سر تا پا یه کرباسن

9. Top | #24
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مکتبستان تا یه هفته قبل کنکورم برنامه یه هفته ای میفروشه
      اگه میخاین شروع کنید یا علی بگید و رو درسای با ضریب بیشتر سرمایه گذاری کنید

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 500 نمایش پست ها

پس دیدی مشاورا همه سر تا پا یه کرباسن
      میدونی 500 اگر حرفتو تایید نکنم منو متهم میکنی به تبلیغ اگرم تایید بکنم بی انصافی کردم. وقتی خوب کار میکرد واقعا ارزش داشت خیلی رشد کردم ترازم خوب کشید بالا، اصلا مشکلش توی زمینه سواد یا روانشناسی مشاوره نیست. توی اینا خیلی خوبه. مشکل اینه که دانش آموز براش مهم نیست... یهو میره مسافرت ده روز ترکیه، این ماهم ده روز رفت عراق... این چیزاش خیلی ناراحت کننده است.

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      این دلالیای کنکورو ول کنین
      برنامه نود روزه دکتر افشارو گوش بدین و اجرا کنین
      چ بازار داغی شده این کنکور اگه برنامه ای پولی باشه بهترین برنامه میشه
      ولی اگه رایگان باشه ...

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eshghe dandon نمایش پست ها
      شخصی سازی ؟؟ یعنی چیکارش کنیم ؟ خیلی باید تغییر کنه ؟؟ مثلا شما چیکارش کردین ؟
      يعني اينكه يا خودت بشين بريز و واقعا اجرا كن
      يا از رو همون كار كن
      مثلا اون اگه برا حركت يه هفته وقت گذاشته و شما كمتر نياز داشتي مياي كمترش ميكني ميدي به نوسان كه وقت بيشتري براش نياز داري
      يعني در واقع ميتوني ازش ايده بگيري كه چجوري جلو بري
      منم مو ب مو اونو اجرا نكردم كاملا برا خودم شخصي سازيش كردم يعني من ديدم هزينه مشاور تا چهارماه خيلي بيشتر از اين دويست ميشه واس همين مشاورمو قطع كردم و اينو خريدم و شخصي كردم
      بلد نبودم خودم درست و اصولي برنامه بريزم همش وابسته اينو اون بودم كه بهم برنامه بدن اما الان يه برنامه ريز خيلي خوب شدم و استارتش از همين برنامه بود
      ولي اين برنامه هم يجورايي مثل قلمچي برا همس بايد خودت شخصي سازيش كني تا نتيجه بگيري

ضمنا هيچ برنامه اي بدون عمل كردن نتيجه نميده چه رايگان برات بريزن چه ان ميليون خرج كرده باشي

13. Top | #28
      HEH
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کاری به رایگان بودن یا مبلغ برنامه نداشته باشین

آخه به نظر خودتون همه مثل هم هستن که یک برنامه قابل اجرا واسه همه باشه و به همه جواب بده :/

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pourya.sh نمایش پست ها
      این دلالیای کنکورو ول کنین
      برنامه نود روزه دکتر افشارو گوش بدین و اجرا کنین
      چ بازار داغی شده این کنکور اگه برنامه ای پولی باشه بهترین برنامه میشه
      ولی اگه رایگان باشه ...
      سلام داداش این برنامه 90 روزه هر چی گشتم پیدا نکردم داری لینکشو واسم بفرستی؟؟؟اگه بفرستی عالی میشه ممنون
      در مسیر دستیابی به اهدافتان زندگی شما را حتما می ازماید
      یکی از اولین ازمون ها این است که شما را با درد و رنج مواجه می کند .
      به قدری سخت خواهد بود که گریه خواهید کرد این بخشی از مسیر موفقیت است

اگر نمی توانید درد و رنج را تحمل کنتید همین الان کنار بکشید .....

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام ممنون از دوستان بابت زدن این تاپیک راستش منم در این مورد خیلی جستجو کردم خواستم برنامه چهار ماهه شو بگیرم اما یهو نمی دونم چی شد منصرف شدم الان واسه خودم برنامه ریختم با برنامه ی خودم پیش می رم باور کنین ساعت مطالعم خیلی زیاد شده اما می ترسم اخه صحبتای دکتر کاویانی رو گوش دادم تو فایل صوتی شروع بهمن گفته بود اگه تو نیمه ی دوم با یه مربیه خوب پیش برین موفق میشین الان مربیم خودمم به نظرتون موفق میشم ؟؟؟با معدل گندی که دارم ؟؟خدا کنه ترمیم بشه ای خدااااااا برسان صدای مارا به مسولین ..خدااااااا
      در مسیر دستیابی به اهدافتان زندگی شما را حتما می ازماید
      یکی از اولین ازمون ها این است که شما را با درد و رنج مواجه می کند .
      به قدری سخت خواهد بود که گریه خواهید کرد این بخشی از مسیر موفقیت است

اگر نمی توانید درد و رنج را تحمل کنتید همین الان کنار بکشید .....

صفحه 2 از 12 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن