خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 56
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مخالفم.من تقریبا همه ی دی وی دی های ایشونو دارم!!!درسته از پپایه شروع میکنن به درد دادن ولی تکنیکاشون یه وقتایی ج نمیدهیه وقتایی هم سوالو اشتباه حل میکننانگار ناظر علمی ندارن.این دیگه عمق فاجعه س!!در ضمن اگه قرار باشه برای هر درسی از فیزیک یا ریاضی شما5-6تا تکنیک جداگونه داشته باشید سر کنکور با هزاران تکنیک میرید که اگر کمی استرس داشته باشید همشو فراموش میکنید
      شما هم لطفا به بچه های مردم پیشنهاد نکنید!!!دی وی دی های ایشون بالای 3تومنه(البته همش).دی وی دی خریدن فقط استرس میده به بچه ها که ای وای اگه قبول نشم این همه خرج کردن واسم و ....

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط araaam نمایش پست ها
      ببینید تکنیک ترفند میانبر یا هر اسم دیگه که روش میزاریم راه وروش موثری هس که طبق قوانین معینی طرح میشن که بیشتر پایه ی مفهومی دارن نه حفظی اگه مفهوم یه تکنیکو متوجه بشین با پیچوندن سوال چیزی عوض نمیشه فقط باید سر نخو پیدا کنینو تکنیکو روووش پیاده کنین
      کاش مسعودی بلافاصله بعد کنکور که سوالا رو دادن بیرون یک همایش میذاشت و جلوی بچه ها همه تستا رو با روش خودش تاکید میکنم روش خودش حل میکرد این بهترین تبلیغه ...غیر از اینه؟
      اما هرگز نمیتونه این کار رو کنه چون باید بشینه 3 یا 4 روز تکنیکاش رو با سوالا هماهنگ کنه
      کسایی که سی دی های مسعودی رو میخرن مجبورن تا مدتها از سیدی ها و تکنیکا دفاع کنن چون هزینه زیادی رو دادن باید خودشونو اروم کنن اما کم کم به این واقعیت تلخ پی میبرن که درس خوندن راه میانبری نداره...

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط وحید ی نمایش پست ها
      کاش مسعودی بلافاصله بعد کنکور که سوالا رو دادن بیرون یک همایش میذاشت و جلوی بچه ها همه تستا رو با روش خودش تاکید میکنم روش خودش حل میکرد این بهترین تبلیغه ...غیر از اینه؟
      اما هرگز نمیتونه این کار رو کنه چون باید بشینه 3 یا 4 روز تکنیکاش رو با سوالا هماهنگ کنه
      کسایی که سی دی های مسعودی رو میخرن مجبورن تا مدتها از سیدی ها و تکنیکا دفاع کنن چون هزینه زیادی رو دادن باید خودشونو اروم کنن اما کم کم به این واقعیت تلخ پی میبرن که درس خوندن راه میانبری نداره...
      مگه ساعت ۲ ظهر تو شبکه سه بعد کنکور تجربی و ریاضی ۹۳ همون روز حل نکرد ایا؟ بعدشم من خودم فیزیکشو دارم همه سوالا رو به دو روش تشریحی و تکنیکی حل میکنه دوست عزیز...

Sent from my HUAWEI Y330-U11 using Tapatalk

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط one man army نمایش پست ها
      مگه ساعت ۲ ظهر تو شبکه سه بعد کنکور تجربی و ریاضی ۹۳ همون روز حل نکرد ایا؟ بعدشم من خودم فیزیکشو دارم همه سوالا رو به دو روش تشریحی و تکنیکی حل میکنه دوست عزیز...

خدا کنه اینطور باشه اما مطمن باشین اینطور نیست ...
      من تا حالا سی دی از این موسسات نگرفتم اما توی تلویزیون دیدم با سرنوشت بچه ها چطور بازی میکنن
      من کتابای فرید شهریاری رو میخونم و پایه خیلی سبز رو تا حالا کمتر از 70 تو ازمونا نزدم
      تکنیکا فقط جیبتونو خالی میکنه و اعصابتونو بر باد میده...
      دارو دسته مسعودی یک گروه هستن که بلافاصله روی سوالا تمرکز میکنن که تکنیکا رو در بیارن بعضی وقتا میتونن بعضی وقتا نمیتونن
      شما یک رتبه برتر پیدا نمیکنین که از سی دی های مسعودی استفاده کرده باشه
      برای رتبه برتر خنده دار ه این سی دی ها
      با این حال همه مختارن که پولشونو به هر صورتی که بخوان خرج کنن و نمیشه جلوشونو گرفت امیدوارم بعد از کنکور هم نظرشون همین باشه

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      خدا کنه اینطور باشه اما مطمن باشین اینطور نیست ...
      من تا حالا سی دی از این موسسات نگرفتم اما توی تلویزیون دیدم با سرنوشت بچه ها چطور بازی میکنن
      من کتابای فرید شهریاری رو میخونم و پایه خیلی سبز رو تا حالا کمتر از 70 تو ازمونا نزدم
      تکنیکا فقط جیبتونو خالی میکنه و اعصابتونو بر باد میده...
      دارو دسته مسعودی یک گروه هستن که بلافاصله روی سوالا تمرکز میکنن که تکنیکا رو در بیارن بعضی وقتا میتونن بعضی وقتا نمیتونن
      شما یک رتبه برتر پیدا نمیکنین که از سی دی های مسعودی استفاده کرده باشه
      برای رتبه برتر خنده دار ه این سی دی ها
      با این حال همه مختارن که پولشونو به هر صورتی که بخوان خرج کنن و نمیشه جلوشونو گرفت امیدوارم بعد از کنکور هم نظرشون همین باشه

من خودم اون برنامه رو دیدم چون خودم ۹۳ کنکور دادم... از بچه های همین فروم دو سه نفر که رتبه زیر ۱۰۰۰ داشتن فیزیک رو با مسعودی خوندن... مصاحبه ها هست خدا رو شکر ... منم یک ریال بابت این موسسه پول ندادم مجانی گیرم اومده... تا الانم هر چی دیدم راضی بودم ...

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      کنکور اسان است که فقط یه دکس
      خوب پارسال امتحانشون کردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط one man army نمایش پست ها
      من خودم اون برنامه رو دیدم چون خودم ۹۳ کنکور دادم... از بچه های همین فروم دو سه نفر که رتبه زیر ۱۰۰۰ داشتن فیزیک رو با مسعودی خوندن... مصاحبه ها هست خدا رو شکر ... منم یک ریال بابت این موسسه پول ندادم مجانی گیرم اومده... تا الانم هر چی دیدم راضی بودم ...

خوب شما حتما استثنا هستین...باز خدا رو شکر که پول ندادین
      در کل امیدوارم بعد کنکور هم با همین تکنیکا در خدمتتون باشیم ...
      حتما برای شما خوب افتاده دیگه نمیشه شما رو منصرف یا ترغیب کرد به کاری
      توی کتابای فرید شهریاری مثالای نقص این تکنیکا رو تو بعضی موارد اورده و من امیدوارم سر جلسه کنکور شما گرفتار این مثالا و تستا نشین
      با این حال امیدوارم هر جور که میخونین نتیجه بگیرین

8. Top | #23
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ببینید بگذارین بگم که تکنیک چیست و چطور میشه اگه حتی سوالو پیچوندن از تکنیک استفاده کرد....

تکنیک ها از دل مفاهیم بدست میان...اگر شما مفاهیم رو خوب بخونید و با دلیل و منطق اثباتشون کنید میبینید که خیلی راحت تکنیک هایی رو بدست میارین که شاید توی هیچ یک از این دی وی دیا وجود نداره....

بنده تاپیکی تحت عنوان فیزیک مفهومی زده بودم...اونجا تکنیکی رو با کشیدن چند تا شکل اثبات کرده بودم...همون تکنیکی که مسعودی در مورد پرد ها و عقب و جلو کردن پرده ها در بحث سایه و نیمسایه میگه...خیلی کامل تر بهتر و

عالیتر و فوق العاده کامل تر هم شده بود....
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      ببینید بگذارین بگم که تکنیک چیست و چطور میشه اگه حتی سوالو پیچوندن از تکنیک استفاده کرد....

تکنیک ها از دل مفاهیم بدست میان...اگر شما مفاهیم رو خوب بخونید و با دلیل و منطق اثباتشون کنید میبینید که خیلی راحت تکنیک هایی رو بدست میارین که شاید توی هیچ یک از این دی وی دیا وجود نداره....

بنده تاپیکی تحت عنوان فیزیک مفهومی زده بودم...اونجا تکنیکی رو با کشیدن چند تا شکل اثبات کرده بودم...همون تکنیکی که مسعودی در مورد پرد ها و عقب و جلو کردن پرده ها در بحث سایه و نیمسایه میگه...خیلی کامل تر بهتر و

عالیتر و فوق العاده کامل تر هم شده بود....
      جلو و عقب کردن پرده ها سالها هست تو بقیه کتابا از جمله خیلی سبز و... هست
      مسعودی میاد روشایی که بصورت قانون در اومده با حرفاش کادو پیچ میکنه میگن نزدیک به 3 ملیون میفروشه
      یک کتاب کنکور با تکنیکای علمی 30 هزار تومنه چرا باید 3 ملیون پولتونو بخاطر حرف بر باد بدین..
      خیلی از تکنیکای مسعودی مهندسی معکوسه یعنی جوابو میدونه بر اساس اون جواب تکنیک میچینه

ویرایش توسط وحید ی : 28 دی 1394 در ساعت 17:10

10. Top | #25
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      جلو و عقب کردن پرده ها سال هست تو بقیه کتابا از جمله خیلی سبز و... هست
      مسعودی میاد روشایی که بصورت قانون در اومده با حرفاش کادو پیچ میکنه میگن نزدیک به 3 ملیون میفروشه
      یک کتاب کنکور با تکنیکای علمی 30 هزار تومنه چرا باید 3 ملیون پولتونو بخاطر حرف بر باد بدین..
      خیلی از تکنیکای مسعودی مهندسی معکوسه یعنی جوابو میدونه بر اساس اون جواب تکنیک میچینه

دقیقا....تکنیک های دیگرم قشنگ میشه اثبات کرد و یا از تو کتابها با اثبات علمیش خوند
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

11. Top | #26
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      واسه هزینه ی گزاف سی دی ها باهاتون موافقم

12. Top | #27
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      جلو و عقب کردن پرده ها سال هست تو بقیه کتابا از جمله خیلی سبز و... هست

البته راجب مهندسی معکوس درست میگین چون واسه ریاضی قبلا این کارو کردم

13. Top | #28
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام به دوستان گل در مورد مسعودی بگم واقعا گرونه ولی خوبه از یه طرف کپیشم حرومه

14. Top | #29
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بابا بس کتید دیکه هروز یک تابپیک مسعودی خوبه اون خوبه ابنه بعده ایتا همش بهونس برید درس بخونید بابا. به قران طرف فقط با خوندن کتاب درسی و تست 7 سال قبل داره علوم پزشکی تهران- پزشکی میخونه شما دنبال چی هستین
      قدر لحظه های “زندگی” را بدان
      زندگی یعنی “لبخند” به گذشته و امید به آینده
      لبخند “امروز” را با غم های گذشته تلخ مکن

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شما از مسعودی ایراد گرفتی؟یشون تو کنفرانس های جهانی که امسال برگزار شد شرکت کردن ورتبه علمی حل سوالات فیزیک با روش های ابتکاری رو کسب کردن...بعد کی باید رو ایشون نظارت کنه؟درضمن همه پکیجش جدید شده سعی کن از جدیدا استفاده کنی...بعدشم اینکه میگی واسه هر در6تا تکنیک میگه حتما ندیدی ...

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن