خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 56 از 56
    1. Top | #46
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حامدیگانه نمایش پست ها
      ز قدیم گفتن هرچقدر پول بدی همونقدر اش میخوری...فیلیمای شریف رو امروز دیدم یاد معلمای الاغ وبی سواد اموزش پرورش افتادم...درضمن مسعودی پول از بیت المال نمیگیره هرکس دوسداره میخره دوسنداره نمیخره...بله قبول دارم مشاوران عوضی دارن وتو درسای دیگه بیخودن خود من 700تومن کلاه سرم رفت پارسال اما مسعودی ربطی به اونا نداره ...
      اولا دبیرستان صنعتی شریف غیر انتفاعیه نه دولتی . ثانیا شما تدریس کیو دیدی ؟ برو تدریس مهندس شهریان رو ببین بعد نظر بده . در ضمن شما فک کنم به جینگولک بازی های این دلغک ها عادت کردی که اینقد سنگشون رو به سینه میزنی ! شما بذار هرکی میخواد بخره هرکی نمیخواد نخره چرا میای تاپیک میزنی تبلیغشون رو میکنی ؟

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try
      ویرایش توسط 0M0HamMad0 : 03 بهمن 1394 در ساعت 18:00

2. Top | #47
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      @Araz

There is enough light
      for one who wants to see

3. Top | #48
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من تنها کاری که میتونم واسه استادم گسترش فرهنگ تست زنی به روش ایشونه...میتونید الان بزنید شبکه البرز تستای 94 رو با همون تکنیکا باز حل کردن..

4. Top | #49
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      برو بابا تو سوپر مارکت اینو تبلیغ کن،تو مدرسمون از پزشکی تبریز قبول شده بود اومد گفت این فیزیک کنکور اسان است جواب نداد،وختشم تلف کرده این روشا....بچه ها قول نخورین...این شخص چند وقت پیش اومده بود مسعودیو تبلیغ میکرد...بازارش کساد شد رفت...
      مردم قول نخورین😯

5. Top | #50
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ز قدیم گفتن هرچقدر پول بدی همونقدر اش میخوری...فیلیمای شریف رو امروز دیدم یاد معلمای الاغ وبی سواد اموزش پرورش افتادم...درضمن مسعودی پول از بیت المال نمیگیره هرکس دوسداره میخره دوسنداره نمیخره...بله قبول دارم مشاوران عوضی دارن وتو درسای دیگه بیخودن خود من 700تومن کلاه سرم رفت پارسال اما مسعودی ربطی به اونا نداره ...
      الاغ خودتی بی ....
      تو استاد شهریان و با این یکی میگیری؟(ببخشید استاد دارم اسم شمارو با مسعودی کنار هم مینویسم!!!!!)

6. Top | #51
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها من سی دی های موسسه کنکور اسان است رو دیدم جز فیزیک و ریاضی مسعودی بقیه اش اشغالن ولی یه چیزی بگم این تکنیک های که میگه ماله خودمن تو گاجم هستن

7. Top | #52
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi.78 نمایش پست ها
      الاغ خودتی بی ....
      تو استاد شهریان و با این یکی میگیری؟(ببخشید استاد دارم اسم شمارو با مسعودی کنار هم مینویسم!!!!!)
      یکی از کاربرای همین انجمن میگفت مهندس شهریان معلم حسابانشون بوده میانگین نمره نهایی کلاسشون تو حسابان شده 19.11 !
      http://forum.konkur.in/thread25966.html#post469837
      ول کن داداش بعضیا لیاقتشون همین دلقک هاست !

There is enough light
      for one who wants to see

8. Top | #53
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شما با همن استاد شهربان پیش برو ...درضمن عزیزم من بهت توهین نکردم اما خب شما بس حقیری که ازت انتظاری جز این نیست همون صنتعتیه غریب خیلی خوبه.../

9. Top | #54
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      و گاج ناقص هست من همه راه هارو رفتم رسیدم به مسعودی درضمن دوست عزیز با پیکانم میشه رفت سفر با پورشه هم میشه رفت امیدوارم متوجه عرض بنده بشی...درضمن پکیج استاد عوض شده اگه کپی داری یا قدیمیه عوض کن

10. Top | #55
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      شما با همن استاد شهربان پیش برو ...درضمن عزیزم من بهت توهین نکردم اما خب شما بس حقیری که ازت انتظاری جز این نیست همون صنتعتیه غریب خیلی خوبه.../
      و گاج ناقص هست من همه راه هارو رفتم رسیدم به مسعودی درضمن دوست عزیز با پیکانم میشه رفت سفر با پورشه هم میشه رفت امیدوارم متوجه عرض بنده بشی...درضمن پکیج استاد عوض شده اگه کپی داری یا قدیمیه عوض کن
      گاج ناقصه ! این دیگه ته جوک بود ! در ضمن همین @mamad.hny خودمون با فیلمای فدایی فرد فیزیک رو 83 درصد زد . شما به استادت بگو اینقد این و اون رو نفرسته براش تبلیغ کنن

There is enough light
      for one who wants to see

11. Top | #56
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اره شما با روش مسعودی برو تا ۱۵دقه وختتو یک سوال فیزیک بگیره (یکی از بچه های مدرسمون)
      تازه با اون روش نتونس حل کنه ، بعد با روش نهایی رفت و تمومش کرد...من هرچه بگم جوابمو خواهی داد...
      ب قول امام علی که میگه با بعضیا اصلا بحث نکن که باسه هر چیزی که میگه از خودش ی ایه از قران برات میگه...برو بقالیتو تو سر کوچه ی محله دیگه بنداز ، در ضمن مواظب باش نیروی انتظامی ادمایی که دی وی دی تو کارتون میفروشن رو میگیرن😁😁😁😁😁

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن