هرگاه رد پای کسی که ارامشم را گرفته بود دنبال کردم به خودم رسیدم
کلا پایین اومدن ساعت مطالعه واسه همه هست و کسایی ام که اولش باشدت بیشتری شروع میکنن زودتر این اتفاق واسشون میوفته
بعد از امتحان های نوبت اول تقریبا همه یه حس تنبلی بهشون دست میده واسه همین میگن نوبت دوم خیلی مهمتره!
راهش واسه من که این بود،یکی دو روز واسه خودت باش به درس فکر نکن بذار مغزت استراحت کنه
مشکل ماها اینه که هیچ کاریمون درست نیست نه تفریح میکنیم نه کار میکنیم موقع تفریح هی به درس فکر میکنیم و موقع درس به تفریح واسه همین هیچ وقت به هیچ کدوم نمیرسیم
سلام دوستان
برای برای منم الان پیش اومده
منی که در روز 9 ساعت مفید میخوندم ولی الان 5 ساعت بیشتر نمیتونم بخونم
چون امتحانات دی ماه هم سخت بود و هم توان ما رو برای خوندن کنکور گرفت
ولی سعیم رو میکنم که ساعت مطالعم رو بالا ببرم
من اینا رو گفتم که فکر نکنی فقط خودت هستی که افت ساعت مطالعه داری .. نه .. کسایی هم هستن که حتی از منو تو هم افتضاح تر هستن
موفق باشید همگی
بای
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88
دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95
موفقیت اتفاقی نیست
من یه شکل دیگه ای از این مشکل مطالعه رو دارم...درسها رو خیلی زود یاد میگیرم و سریع هم تست میزنم شاید در حدود 4 ساعت اندازه 12 ساعت افراد عادی مطالعه میکنم...ولی بعد از اینکه اون 4 ساعت تموم شد مشغول خیال پردازی میشم و خودم رو به کارای دیگه سرگرم میکنم درحالی که میتونم حداقل 4 ساعت دیگه هم بخونم
احساس نارضایتی دارم
موفقیت اتفاقی نیست
بخدا همین الان اومدم خونه... تو بگو کدومشون رو خریدم؟اشتباه گفتی... هیچکدومو. به هرکی میگفتم Gear S میخام یا میگفت ندارم... اون یکی دو فروشگاهی هم که داشتن میگفتن بیا Gear S2 بگیر من Gear S ندارم. اول که حجم دانشش نسبت که دستگاه ها در حد گوسفند بود، بعدشم ایا ب تو چه اسن؟ من Gear S میخام ن Gear S2. چون اسمات واچ مهمترین خریدم بود... همه خریدها رو گزاشتم بودم واسه بعدش. خلاصه له له شدم ولی Gear s رو پیدا نکردم. اخرش مجبور شدم از دیجی کالا بخرمش. دوست داشتم قبل از خرید لمسش کنم. هیچی لمس کردن نیست. قلب هم بدون حس لامسه قادر به درک لطافت ها نیست.وقتی Gear s پیدا نشه وای ب حال Laptap 12 اینچم. چند جا رفتم.واچ رو امشب از دیجیکالا میگیرم بقیه باشه واسه بعد از کنکور میرم تهران میخرم. تا اون موقه نوت 6 هم اومده.تو چیزی نمیخای واست بخرم؟ ی اسمارت واچ دیدم 249 تومن بود... یادم نیست مارکش چی بود. ساده و بینهایت خشکل بود. خیلی به دستت تو هم میومد. اها یادم اومد...MyKronoz ZeWatch 2
ویرایش توسط Phenotype_2 : 26 دی 1394 در ساعت 23:03
من moto360 داشتم یکمی پول گذاشتم سرش g s2 گرفتم خیلی فرقی باهم دیگه ندارن ... البته g s2 رو به moto ترجیح میدم بخاطر هماهنگی بهتری که note 5 داره...
moto توی بعضی notfication ها مشکل داشت ... مثلا نوتیفیکشن آب و هوا که میومد فقط یه قسمتی از کل نوتیفیکشن رو نشون میداد ولی g s2 این مشکلو نداره
اونی که میگی احتمالا sw بوده اون فقط نوتیفیکشن ها رو نشون میده کار دیگه ای نمیکنه
قبلش گفته بودی که میخوای نوت 5 بگیری!! قبول دارم که سری نوت بهتر از سری اس کار کرده ولی اگه هنوز پول ندادی به iphone 6 قناعت کن... یه apple watch هم بزن تنگش
موفقیت اتفاقی نیست
سلام برای همه پیش میاد
بایکم استراحت درست میشه
من خودم ترم یک هرروزوالیبال میرفتم دوساعت وخیلی کم پیش میومدکه خستگی داشته باشم
ساعت مطالعمم بین10تااوج خرخونیم13
اماسه شنبه هاکوه نوردی میرفتم
سعی کن باخودت حال کنی!!اگه باخودت حال کنی،کم خسته میشی!
درضمن حرف پوریا98هم درسته...من پنجشنبه هاصبح س6دم درکله پزی ام!
سیستم عامل مورد علاقم ArchLinux ه. و اندروید هم از خانواده لینوکسه. کلا ن تتها اعتقادی به سیستم عامل انحصاری ندارم، بلکه ازش خوششمم نمیاد. نمیگم بد هستن، شاید واسه دیگران خوب و مناسب باشن، و قطعا هم همینطوره، ولی فلسفه و سیاستهای ماکروسافت و اپل رو قبول ندارم.
فلسفه ارچ رو از Archlinux.org بخون. من وقتی خوندمش، چن ماه بعدش تمام زیر بم لینوکس و به ویژه ارچ رو در اورده و واسه همیشه با ویندوز خدافزی کردم.
موتو خیلی خشکله ... ولی من Gear S میخام. S2 هم ن...S. ی مدل S2 است اسلت e-Sim داره... ولی e-SIM تو ایران نداریم. من ی جیزی میخام ب گوشی وابسته نباشه.موتو واسه دخترا خیلی خشکله... خیلی. ظریف و زیباس. ولی منو ارزا نمیکنه.
به نظر شما ماهیچه های من و شما قدرت بلند کردن یک وزنه 200 کیلویی رو داره؟؟ نه چون تا حالا در اون حد از ماهیچه ها کار نکشیدیم و ورزش نکردیم
ذهن ( به قول شما مخ ) مثل ماهیچه میمونه هرچقدر بیشتر باهاش کار کنی قوی تر میشه. شما هم سنت رسیده که بتونی 3 برابر زمان مطالعه بازدهی داشته باشی ولی قبل از شروع باید ذهنتو گرم کنی ... باید مدتی تنبلی رو کنار بذاری و مطالعه خودت رو قطع نکنی اینجوری قول میدم در کمتر از یکماه به این بازدهی برسی
موفقیت اتفاقی نیست
موفقیت اتفاقی نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)