مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 32
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

Question افت ساعت مطالعه...مشکل من یا همه؟!

اول سلام
      دوم اینکه سعی میکنم روزانه 9:30 تا 10:30 درس بخونم ولی مشکلی که دارم اینکه در هرماه 2 روز پیش میاد که کلا تمرکز ندارم که درس بخونم وشاید تو اون روز حداکثر 4ساعت مطالعه داشته باشم.این مورد برای همه هست یا فقط مشکل منه ؟!واینکه هر راهکاری که میدونستم یا بهم پیشنهاد شده رو انجام دادم ولی تو این دوروز کلا تمرکز ندارم و نمیتونم بخونم.راهکاری دارین ممنون میشم.

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مشکل منم همین بود....بطوریکه نزدیک ب 2 ماه درسو بیخیال شدم..متاسفانه

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نیگا داداش گلم همه مهم نیستن!!! تجربی کلا 500 هزار تا داوطلب داره اک کل ظرفیت پزشکی و دندون دارو سازی به زور به 3 هزار تا 3500 میرسه...
      اینو بدون که رقیبا الان دارن راحت میخونن!
      بله شاید 400 هزار نفر الان نمیخونن اما لطفا تو جز اونا نباش!!!

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouria98 نمایش پست ها
      نیگا داداش گلم همه مهم نیستن!!! تجربی کلا 500 هزار تا داوطلب داره اک کل ظرفیت پزشکی و دندون دارو سازی به زور به 3 هزار تا 3500 میرسه...
      اینو بدون که رقیبا الان دارن راحت میخونن!
      بله شاید 400 هزار نفر الان نمیخونن اما لطفا تو جز اونا نباش!!!
      حرف شما کاملا درست.....منظور من هم داوطلبای پزشکی بودن .خودم دقیقا میدونم ولی تو این دوروز نمیتونم اصلا میرم سر کتاب ولی انگار هرچی یاد داشتم توذهنم نیست مسایل رو نمیتونم حل کنم فقط نگاهشون میکنم همین.مسائلی رو که قبلا حل کردم و درست هم حل کردم.
      یعنی همه داوطلبا بدون حتی یک روز فوت وقت فقط میخونن ؟!مگه داریم؟!

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Catman نمایش پست ها
      حرف شما کاملا درست.....منظور من هم داوطلبای پزشکی بودن .خودم دقیقا میدونم ولی تو این دوروز نمیتونم اصلا میرم سر کتاب ولی انگار هرچی یاد داشتم توذهنم نیست مسایل رو نمیتونم حل کنم فقط نگاهشون میکنم همین.مسائلی رو که قبلا حل کردم و درست هم حل کردم.
      یعنی همه داوطلبا بدون حتی یک روز فوت وقت فقط میخونن ؟!مگه داریم؟!
      یه کار بهت میگم بکن اگه نتیجه نداد بیا پولشو از من پس بگیر ...
      نیگا من نمیدونم شما تو کدوم شهر زندگی میکنی اما هر جا هم که باشی بالاخره یه رستوران مورد علاقه داری تو اون شهر!
      همین فردا از صبح که بیدار شدی تا ساعت دو ، سه درس بخون . بعدش شال و کلاه کن و برو بگرد یکم تو شهر بعد حوالس ساعت 7 برو رستوران مورد علاقت توی راه که داری سوار اتوبوس یا تاکسی میشی سعی کن یه مبحث رو که فک میکنی یادت رفته یا روش مسلطی رو مرور کن تو ذهنت ، مثلا قانون کولن رو...
      بگو قانون کولن چی بود؟ فرمولاش چی بود و ... یا مثلا عربی : تعاریف معلوم و مجهول رو بیار تو ذهنت و برا خودت توضیح بده

نمیگم حتما جواب میده اما وقتی بری بیرون و بهت هوا بخوره باور کن این مطالب میان دوباره تو ذهنت

جان داداش من هروقت میرم نونوایی محلمون همیشه همین کارو میکنم و میبینم که همش فکر میکردم که مطلبی رو که خوندم رو بلد نیستم!!!
      امتحانش ضرری نداره

6. Top | #6
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کاملا طبیعی دوست عزیز پسر عموم رتبه۱۷۰ شد هفته ای یکبار یه روز کلا استراحت میکرد زیاد ناراحت نباش

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      اول سلام
      دوم اینکه سعی میکنم روزانه 9:30 تا 10:30 درس بخونم ولی مشکلی که دارم اینکه در هرماه 2 روز پیش میاد که کلا تمرکز ندارم که درس بخونم وشاید تو اون روز حداکثر 4ساعت مطالعه داشته باشم.این مورد برای همه هست یا فقط مشکل منه ؟!واینکه هر راهکاری که میدونستم یا بهم پیشنهاد شده رو انجام دادم ولی تو این دوروز کلا تمرکز ندارم و نمیتونم بخونم.راهکاری دارین ممنون میشم.
      سلام...درکت میکنم همدردیم......اما
      1)زیادجوش نزن فصل همینه
      2)الان زمان امتحاناته فشار بالاس یاید یه استراحت ببینیم
      3)یه چند مدتی استراحت کن دوباره شروع کن اما طوری نباشه که کلا درسو بذاری کنار
      4)موفق باشی
      خلاف قوانین.

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed96 نمایش پست ها
      کاملا طبیعی دوست عزیز پسر عموم رتبه۱۷۰ شد هفته ای یکبار یه روز کلا استراحت میکرد زیاد ناراحت نباش
      روزانه چند ساعت میخوندن؟!فارغ التحصیل بودن؟

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برای منم این مشکل پیش میاد .یه روز 9یا 10ساعت روز بعد6بامدرسه4
      گیرم که باخته ام
      اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
      یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
      شوخی که نیست من شاه شطرنجم
      تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      من که ی هفته س اصلا درس نخوندم. شاید حدود نبم ساعت در روز.
      فردا سه تا کار باید بکنم.... بعدشم چند روز احتنالا درگیر مسایل جانبیشم.
      فردا اول Samsung Galaxy Gear S میخرم... بعدش یه Samsung Galaxy Note 5 میخرم... و بعدش ی لپتاپ 10 یا حد اکثر 12 اینچ... چند مدل تو زهنم هست واسه لپتاپ ولی نمیدونم همچین لپتاپ خاصی که فقط کاربرهای خاص دارا رو میتونم پیدا کنم تو اهواز یا ن. سخت افزارها رو میدونم ولی باید از طرح صفحه کلید و حس کاربری خوبی القا کنه تا متقاعدم کنه بخرمش... واسه همین تا لپتاپ رو لمس نکنم و فقط از روی سخت افزاش نمیتونم انتخاب کنم. اقلا دو ساله لپتاپ ندارم... در حال یاد گیری ارچ لینوکس بودم که فروختمش. کلی چیز راجبه ش خوندم و الان وقتشه که دیگه کاربری سیستمش رو شرو کنم. اخ که چقت ارچ عالیه. واقعا فلسفه و روش کارش اغوا کننده س و شدیدین با علایقم سازگاره.
      Note 3 هم دارم... فک نکنم دیگه نیازش داشته باشم... باید بفروشمش.
      امیدارم از هفته دیگه باز بشینم سر درس و کتاب. فعلا خمار خریدهای فردامم.
      خریدهای فردا احتمالا بهترین خریدهای عمرن. حالا بکرشو بکن من توی همچین شرایطی میتونم درس بخونم؟

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      طبیعیه
      واسه همه میش میاد
      سخت نگیر

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      هر ماه 2 روز کم خوندن اضطراری نیست. فقط مواظب باش بیشتر نشه

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 500 نمایش پست ها
      تو چاله میدونم اینطوری حرف نمیزنن شما سعی کن به جای کنکور خوندن یه دوره کلاس تربیتی بری مگه خودت 100 صفحه چرت و پرته طوفان به پا کردن گذاشتی کسی اومد فحشت داد ؟ حسودیت میشه یکی داره میخونه؟ مدیریت لطف کنه این اراذلو بریزه بیرون لطفا
      اگر اون تاپیک چرت و پرت بود تا الان بیش از 12 هزار نفر بازدید کننده نداشت..در ضمن
      جواب ابلهان خاموشیست

Não aperte o Beau insignificante ... É de cache Qyaft
      ویرایش توسط Dj.ALI : 26 دی 1394 در ساعت 15:49

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اول سلام
      نگران نباش دوست من
      ساعت مطالعه خوبی داری اون 2 روز هم پیش میاد تاره خوبه که 2 روزه فقط بنظرم

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      رفع مشکل افت ساعات مطالعه 100% تضمینی
      همین مشکل واسه منم پیشم اومده ولی شکر خدا حل شد
      سه تا نکته داره :
      در رسیدن به هدفت کله شق و سمج(
      قصد توهین ندارم خاصیت آدمای موفق همینه ) باش (پا پس بکشی مثل سیاه چاله تنبلی میکشه تو خودش اصلا برو تو فاز درس و مشق و دیوانه وار بخون به تنبلی نشون بده یه مم ماست چقد کره داره)
      برای رسیدن به هدفت هر کاری لازم بود بکن(هر چیزی سد راهت شد نابودش کن مثل تانک واسه خود مشکل آشی بپز که یه وجب روش روغن باشه)
      با بهترین دوستت دوباره شروع کن (من خودم واسه زیست بیشتر از همه وقت گذاشته بودم و دوستش داشتم و دوباره با اون شروع کردم مشکلم حل شد )
      دوستتو پیدا کن...

و گوشی و ماهواره و سریال و اینترنت و کامپیوتر رو همشونو بنداز تو یه اتاق صد تا قفل بزن کلیدشو بنداز جایی که عرب نینداخت (منظورم توی خونه نیستا بری همچیو بهم بزنی توی ذهن خودت همه اینارو انجام بده)

و اگه آخر هفته یکی دو ساعت ورزش کنی و در طول روز نیم ساعت هم پیاده روی کنی دیگه عالی میشه

مطمئن باش تو قویتر از تنبلی هستی وشکست دادن اون لحظه ای بیشتر زمان نمیبره فقط با اراده باش ...

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن