خب بنابر گفته هاتون یا باید ازمون رو ول کنم بشینم مباحث رو از اول بخونم.....یا ازمون برم و مطابق برنانه از مون پیش برم.....یا ازمون برم هم مطابق ازمون پیش برم هم مطالبی رو که عقب موندم رو جبران کنم که این خیلی سخته
دادا میگم نمیشه کانون بریم کتاباشو نخریم ؟ آخه من تازه میخوام برم کانون
جسارتآ دوس دارم نظرتون رو در مورد "نیازمند راهنمایی دوستان از صفر تا هدف !" بدونم
خیلی ممنون![]()
اینکه کاملا حق با شماس...مگه میشه بخوای مشتق رو بخونی بدون هیچی دونستن از حد و مثلثات و تابع ؟؟؟
ولی برای سایر دوستان میگم
اگر میبینید میتونید به کانون برسید و کاملا هماهنگید باهاش عالیه
ولی اگر خودت واقعا مردونه میبینی نمیرسی بشین مشتی و مردونه برنامه بریز ..روش هم تو انجمن ببین یا هرچیزی و کسی دیگه
تا آزمون سنجش خودت رو برسون
بعد از اون برو سراغ مرور و جمع بندی
بنظرم این روش عالیه و دوستام تو پارسال جواب داد
دادش پیغام خصوصی من کار نمیکنه مجبور شدم این جا بهت جواب بدم
نه داداش فکر کن من 1000 تومن بدم دست این جور آدمابه نظر من شما هم اگه داری قلم چی میدی سعی کن برنامه قلم چیو برای خودت شخصی سازی کنی یعنی از درس های هر آزمون یه چند تایی که پیش نیاز نداره مخصوصا عمومیا برای قلم چی بخون بقیه درسارو هم با برنامه خودت برو جلو اینجوری وقتی آزمون میدی کم کم تو هر آزمون پیشرفت میکنی و وقتی میبینی که رتبت داره بهتر میشه ( حتی اگه 1 نفر بیای پایین تر ) روحیه میگیری و بهتر درس میخونی یعنی من جای تو بودم حد اقل 2 تا عمومی مثل معارف و زبانو با قلم چی هماهنگ میکردم تو اختصاصیم بصورت مبحثی هماهنگ میشدم مخصوصا درسایی که زوج کتاب داره مثل شیمی 2 و شیمی 3 یا فیزیک 3 و فیزیک 1و2 الانم که شروع نیمسال دوم و داره از اول شروع میکنه که بهترین فرصت برای استارته من اگه جای شما بودم برای آزمون بعدی که جمع بندی نیمسال پایس زیست 1 و معارف 2 و زبان 3 رو کلا تو 2 هفته میبستم
سلام بچه ها به نظرشما کدوم اینا درست تره درمورد دروس شیمی-زیست-زمین-دینی-ادبیات ...1)تمام کردن یک پایه بعد شروع کردن به پایه دیگه 2)همزمان پیش بردن دو پایه با هم ..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)