سلام به همه شما کنکوری های عزیز دیگه یا امتحاناتون تموم شده یا در حال تموم شدنه و این جمعه شما ازمون جمع بندی پیش رو در پیش دارید (امیدوارم بترکونینش) اما صحبت من در باره بعد از ازمونه این چند دقیقه رو به حرف های من گوش بدید..........
درست پس از اتما ازمون روز جمعه شما وارد دورهای جدید میشید دورهای حساس و بسیار مهم دوره ای که تا چشم به هم بزنین تمومه و برای خیلی ها فقط اه و حسرتش می مونه بله منظورم دوره قبل از عیده دوره ای پرتلاطم و پیچیده دوره ای که هرکس برنامه خاص خودشو داره و راه هرکس از دگری جدا میشه دورهای مهم ... تو این دوره چشم و هم چشمی و تقلید کورکورانه می تونه کار دست خیلی ها بده ........ یکی از ازمون جدا میشه ......... یکی تازه به ازمون ها می پیونده ......... یکی می خواد درس ها رو تا قبل عید تموم کنه..... و.... اما نکته ای که هست از هون روز ازمون بشنید و برنامه خودتون و هدفتون رو تو این 2 ماه بنویسید تو این دوران مشاور هم می تونه باعث نجاتتون بشه و هم باعث سقوط بنابراین به هرکسی اعتماد نکنید و راه تون رو خودتون انتخاب کنید ....
تو این دوران خیلی ها دچار استرس های فوق العاده شدید میشن بعضی ها نامید میشن بعضی افسرده ...... اما تازه بعد از عید هست کهقدر این فرصت رو میدونن
بزارین اصلا از خودم بگم ................ [بعد از ازمون جمع بندی ] سرخوش از تراز خوب و و پیشرفت حاصله بله کم کم داشتم با برنامه ازمون را می افتادم و به برنامه اون عادت می کردم اما تصمیم داشتم ترازم رو تا جای ممکن ببرم بالا همین حرص وتمع کمی استرس رو در من ایجاد کرد و در نتیجه خوندن من شدت گرفت و تمام تلاشم رو می کردم از مدرسه فرار می کردم و درس می خوندم میانگین روزانه ام نزدیک 10 شده بود و به خودم فشار می اوردم اما غافل از این که همین استرس کار دستم داد و سر جلسه به خاطر استرس ترازم به شدت افت کرد ............ همین شد اغاز یه سقوط درست و حسابی ............. بعد از اون ازمون تصمیم گرفتم استرس رو بزارم کنار و این افت تراز رو جبران کنم برای همین به توصیه خیلی ها رفتم پیش یه مشاور مشاوری که خود رو صاحبسبک می دونست و هس از فلانی این شد و فلانی اون شد می گفت تا رسیدیم به برنامه من این جناب مشاور خیلی ریلکس و با اعتماد به نفس گفت خیلی عقبی خیـــــــــــــلـــــــــ ــی ...... اگه می خوای قبول شی باید تا قبل عید همه درسا رو تموم کنی............ خوب تصور کنید و خودتون رو جای من بگذارید خب کمی ادم شک می کنه و تردید وجودش رو فرا می گیره چرا که سرنوشت ایندش تو یک تصمیم اون بنده خلاصش کنم که توی اون چند روز استرس و دودلی تمام وجودم رو اتیش می زد تا اینکه گفتم خوب ایراد نداره میرم پیش یکی دیگه رفتم پیش یک مشاور مطرح شهرمون اون گفتش خوبه که تموم کنی اما اگه نتونستی حتما باید پایت رو تا عید تموم کنی ....... وضع د تر شد و رفتم پیش مشاور سوم و اون هم همون حرف ها رو تکرار کرد ...................... خلاصه گفتم مثل اینکه چارهای نیست و راه دیگه ای وجود نداره ......... و من برنامم رو از آزمون جدا کردم و شروع کردم به زیاد خوندن و جمع کردن کوهی از درس ها توی دو ماه البته از ازمون هم دور نموندم اما تراز هام دیدنی بود دیدنی افتی 600 ..700 ترازی توی ترازام دیده شد و گفتم مهم نیست جبران می کنی این دوران مثل برق و باد می گذشت و هر روز استرس من فزونی میافت و به دلیل حجم درس ها کمکم از کیفیت مطالعم کاسته میشد و... تا اینکه رسیدیم به اخر های اسفند و هنوز هم درس هایی باقی مونده بود یه ادمی پر از اضطراب اونجا بود که تصمیم گفتم این برنامه رو کنسل کنم و عید بشینم با برنامه ازمون پیش برم .......... بقیش رو بعدن میگم فقط همین رو بگم 3 آزمون طول کشید تا ترازم رو به حد نرمال برسونم و از مطالبی که قبل عید خونده بودم چیز زیادیش به کارم بعد عید نیومد چرا که بیشتر اون ها کیفیت لازم و کافی رو نداشتند....................
خب برگردیم به صحبت خودمون هدفم از صحبت ها بالا یه وقت دادن استرس یا اینکه درساتون رو قبل از عسد تموم نکنید یا دفاع از برنامه آزمونی نبود .......... هدفم این بود که هر راهی رو که انتخاب می کنید درست برنامه ریزی کنید و همه جنبه هاش رو ببینید و اگر یک راه رو میرید تا اخر به ان پایبند باشید کاری که من شاید نکردم (چرا که من علائه بر برنامه خودم سعی کردم تو ازمون هم شرکت کنم) حالا نظرات من در باره رایج ترین روش ها تو این دوران
1- تموم کردن درس ها پیش از عید : این کار باعث میشه یه فرصت خوب برای جمع بندی داشته باشید هر چند با توجه به تاریخ کنکور ضرورت به انجام این کار نیست چرا که از کیفیت درس خوندن شما می کاهد و با توجه به دور شدن از ازمون ها بر استرس شما می افزاید
2- جداشدن از ازمون ها ورفع ایرادات و کمبود ها و عقب موندگی های گذشته: این کار نیز خوب است و به شرطی که به درستی وقت گذاشته و برنامه ریزی فوق العاده دقیقی داشته باشید می تونید به امادگی خوبی تا قبل از عید برسید سعی کنید تعادلی بین درس های گذشته و درس ها حال و ازمون داشته باشید تا به قول معروف از اینجا رونده از اونجا مونده نشید .... چندتا از همکلاسی های خودم این روش رو پیش گرفتند و موفق شدند اما یکی از دوشتان خودم با این رش به موفقیت نرسیدهاند
3- پایبندی به برنامه ازمون ها : معمول ترین روش و به نوعی بهتری روش برای افراد متوسط به بالh می باشد البته توجه داسته باشید که باید سعی کنید تا جای ممکن از برنامه ازمون های عقب نیافتید چرا که در غیر اینصورت جبران عقب افتادگی ها بسیار سخت می باشد
خب کم کم داریم به پایان صحبت هام و زیاده گویی هام می رسیم فقط چند تا یاد اوری کوچیک تو این دوران به هرکسی بی چون و چرا اعتماد نکنید (حتی من) و جوانب کار ها تون رو بررسی کنید و حتما از یک فرد موفق (کنکوری گذشته ) سوال کنید و مشورت ....
تو این دوران اگه دچار افت تراز شدید به هیچ عنوان ناراحت نشید و استرس نگیرید سعی کنید تو این دوران ترازتون رو ثابت نگه دارین و اگه ترازتون افزایش قابل توجهی نداشت ناراحت نشید اونایی هم که تراز خیلی پایینی دارند سعی کنند ترازشون رو یکمم بالا بکشند افزایش خوب ترازبعد از عید هم قابل میسر شدنه ......
((در کل برای هر هدفی که دارید سعی کنبد با تمام وجود براش بجنگید و انشالله بدستش باورید ))
امیدوارم با این توضیحات کمکی هر چند اندک به شما کرده باشم
منتظر نظرات شما هستم