خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات

فرصت استثنایی 2 ( دوران قبل از عید)

سلام به همه شما کنکوری های عزیز دیگه یا امتحاناتون تموم شده یا در حال تموم شدنه و این جمعه شما ازمون جمع بندی پیش رو در پیش دارید (امیدوارم بترکونینش) اما صحبت من در باره بعد از ازمونه این چند دقیقه رو به حرف های من گوش بدید..........

درست پس از اتما ازمون روز جمعه شما وارد دورهای جدید میشید دورهای حساس و بسیار مهم دوره ای که تا چشم به هم بزنین تمومه و برای خیلی ها فقط اه و حسرتش می مونه بله منظورم دوره قبل از عیده دوره ای پرتلاطم و پیچیده دوره ای که هرکس برنامه خاص خودشو داره و راه هرکس از دگری جدا میشه دورهای مهم ... تو این دوره چشم و هم چشمی و تقلید کورکورانه می تونه کار دست خیلی ها بده ........ یکی از ازمون جدا میشه ......... یکی تازه به ازمون ها می پیونده ......... یکی می خواد درس ها رو تا قبل عید تموم کنه..... و.... اما نکته ای که هست از هون روز ازمون بشنید و برنامه خودتون و هدفتون رو تو این 2 ماه بنویسید تو این دوران مشاور هم می تونه باعث نجاتتون بشه و هم باعث سقوط بنابراین به هرکسی اعتماد نکنید و راه تون رو خودتون انتخاب کنید ....
      تو این دوران خیلی ها دچار استرس های فوق العاده شدید میشن بعضی ها نامید میشن بعضی افسرده ...... اما تازه بعد از عید هست کهقدر این فرصت رو میدونن

بزارین اصلا از خودم بگم ................ [بعد از ازمون جمع بندی ] سرخوش از تراز خوب و و پیشرفت حاصله بله کم کم داشتم با برنامه ازمون را می افتادم و به برنامه اون عادت می کردم اما تصمیم داشتم ترازم رو تا جای ممکن ببرم بالا همین حرص وتمع کمی استرس رو در من ایجاد کرد و در نتیجه خوندن من شدت گرفت و تمام تلاشم رو می کردم از مدرسه فرار می کردم و درس می خوندم میانگین روزانه ام نزدیک 10 شده بود و به خودم فشار می اوردم اما غافل از این که همین استرس کار دستم داد و سر جلسه به خاطر استرس ترازم به شدت افت کرد ............ همین شد اغاز یه سقوط درست و حسابی ............. بعد از اون ازمون تصمیم گرفتم استرس رو بزارم کنار و این افت تراز رو جبران کنم برای همین به توصیه خیلی ها رفتم پیش یه مشاور مشاوری که خود رو صاحبسبک می دونست و هس از فلانی این شد و فلانی اون شد می گفت تا رسیدیم به برنامه من این جناب مشاور خیلی ریلکس و با اعتماد به نفس گفت خیلی عقبی خیـــــــــــــلـــــــــ ــی ...... اگه می خوای قبول شی باید تا قبل عید همه درسا رو تموم کنی............ خوب تصور کنید و خودتون رو جای من بگذارید خب کمی ادم شک می کنه و تردید وجودش رو فرا می گیره چرا که سرنوشت ایندش تو یک تصمیم اون بنده خلاصش کنم که توی اون چند روز استرس و دودلی تمام وجودم رو اتیش می زد تا اینکه گفتم خوب ایراد نداره میرم پیش یکی دیگه رفتم پیش یک مشاور مطرح شهرمون اون گفتش خوبه که تموم کنی اما اگه نتونستی حتما باید پایت رو تا عید تموم کنی ....... وضع د تر شد و رفتم پیش مشاور سوم و اون هم همون حرف ها رو تکرار کرد ...................... خلاصه گفتم مثل اینکه چارهای نیست و راه دیگه ای وجود نداره ......... و من برنامم رو از آزمون جدا کردم و شروع کردم به زیاد خوندن و جمع کردن کوهی از درس ها توی دو ماه البته از ازمون هم دور نموندم اما تراز هام دیدنی بود دیدنی افتی 600 ..700 ترازی توی ترازام دیده شد و گفتم مهم نیست جبران می کنی این دوران مثل برق و باد می گذشت و هر روز استرس من فزونی میافت و به دلیل حجم درس ها کمکم از کیفیت مطالعم کاسته میشد و... تا اینکه رسیدیم به اخر های اسفند و هنوز هم درس هایی باقی مونده بود یه ادمی پر از اضطراب اونجا بود که تصمیم گفتم این برنامه رو کنسل کنم و عید بشینم با برنامه ازمون پیش برم .......... بقیش رو بعدن میگم فقط همین رو بگم 3 آزمون طول کشید تا ترازم رو به حد نرمال برسونم و از مطالبی که قبل عید خونده بودم چیز زیادیش به کارم بعد عید نیومد چرا که بیشتر اون ها کیفیت لازم و کافی رو نداشتند....................

خب برگردیم به صحبت خودمون هدفم از صحبت ها بالا یه وقت دادن استرس یا اینکه درساتون رو قبل از عسد تموم نکنید یا دفاع از برنامه آزمونی نبود .......... هدفم این بود که هر راهی رو که انتخاب می کنید درست برنامه ریزی کنید و همه جنبه هاش رو ببینید و اگر یک راه رو میرید تا اخر به ان پایبند باشید کاری که من شاید نکردم (چرا که من علائه بر برنامه خودم سعی کردم تو ازمون هم شرکت کنم) حالا نظرات من در باره رایج ترین روش ها تو این دوران

1- تموم کردن درس ها پیش از عید : این کار باعث میشه یه فرصت خوب برای جمع بندی داشته باشید هر چند با توجه به تاریخ کنکور ضرورت به انجام این کار نیست چرا که از کیفیت درس خوندن شما می کاهد و با توجه به دور شدن از ازمون ها بر استرس شما می افزاید

2- جداشدن از ازمون ها ورفع ایرادات و کمبود ها و عقب موندگی های گذشته: این کار نیز خوب است و به شرطی که به درستی وقت گذاشته و برنامه ریزی فوق العاده دقیقی داشته باشید می تونید به امادگی خوبی تا قبل از عید برسید سعی کنید تعادلی بین درس های گذشته و درس ها حال و ازمون داشته باشید تا به قول معروف از اینجا رونده از اونجا مونده نشید .... چندتا از همکلاسی های خودم این روش رو پیش گرفتند و موفق شدند اما یکی از دوشتان خودم با این رش به موفقیت نرسیدهاند

3- پایبندی به برنامه ازمون ها : معمول ترین روش و به نوعی بهتری روش برای افراد متوسط به بالh می باشد البته توجه داسته باشید که باید سعی کنید تا جای ممکن از برنامه ازمون های عقب نیافتید چرا که در غیر اینصورت جبران عقب افتادگی ها بسیار سخت می باشد

خب کم کم داریم به پایان صحبت هام و زیاده گویی هام می رسیم فقط چند تا یاد اوری کوچیک تو این دوران به هرکسی بی چون و چرا اعتماد نکنید (حتی من) و جوانب کار ها تون رو بررسی کنید و حتما از یک فرد موفق (کنکوری گذشته ) سوال کنید و مشورت ....

تو این دوران اگه دچار افت تراز شدید به هیچ عنوان ناراحت نشید و استرس نگیرید سعی کنید تو این دوران ترازتون رو ثابت نگه دارین و اگه ترازتون افزایش قابل توجهی نداشت ناراحت نشید اونایی هم که تراز خیلی پایینی دارند سعی کنند ترازشون رو یکمم بالا بکشند افزایش خوب ترازبعد از عید هم قابل میسر شدنه ......

((در کل برای هر هدفی که دارید سعی کنبد با تمام وجود براش بجنگید و انشالله بدستش باورید ))

امیدوارم با این توضیحات کمکی هر چند اندک به شما کرده باشم

منتظر نظرات شما هستم

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خیلی گهر بار بودن ممنون

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      انقدر الکی جو ندید به بچه ها ، باور کنید انقدر علیه این دی و بهمن و اسفند دوستان جو سازی کردن که ادم فک میکنه اگه وارد این دوران بشه و استرس نگیره غیر طبیعیه!!!
      الکی استرس وارد نکنید به بچه ها...
      جالبه طرف میاد استرس رو میده و بعد خودش هم براش راهکار میده!

بچه های بهمن و اسفند هم مثل بقیه ماه ها هستن ، خورشید طلوع میکنه در این دوران و به طبع غروب (غیب گفتم!)
      بشینید راحت درستون رو بخونید ، این استرس دادن به بچه ها حقه ی مشاوراس تا جیب بچه ها رو خالی کنن
      الان یه مدت دیگه که اسفند تموم میشه شاهد طرح های نقره ای ، طلایی و برنزی برای قبولی در پزشکی خواهیم بود و سرتیترشون هم اینکه اهای شمایی که تو دی و اسفند خوب نخوندید به گوش باشید و ...(غیره و غیره)
      هرکی تا الان خونده باید از این جا به بعد هم بخونه و کسی که تازه راه افتاده باید بیشتر بخونه!
      دنبال میون بر هم نباشید
      بگیرید بخونید دوستان ....بگیرید بی حاشیه بخونید به حرف این دلال ها هم گوش نکنید

موفق باشید
      مراقب پولاتون هم باشید!!!

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouria98 نمایش پست ها
      انقدر الکی جو ندید به بچه ها ، باور کنید انقدر علیه این دی و بهمن و اسفند دوستان جو سازی کردن که ادم فک میکنه اگه وارد این دوران بشه و استرس نگیره غیر طبیعیه!!!
      الکی استرس وارد نکنید به بچه ها...
      جالبه طرف میاد استرس رو میده و بعد خودش هم براش راهکار میده!

بچه های بهمن و اسفند هم مثل بقیه ماه ها هستن ، خورشید طلوع میکنه در این دوران و به طبع غروب (غیب گفتم!)
      بشینید راحت درستون رو بخونید ، این استرس دادن به بچه ها حقه ی مشاوراس تا جیب بچه ها رو خالی کنن
      الان یه مدت دیگه که اسفند تموم میشه شاهد طرح های نقره ای ، طلایی و برنزی برای قبولی در پزشکی خواهیم بود و سرتیترشون هم اینکه اهای شمایی که تو دی و اسفند خوب نخوندید به گوش باشید و ...(غیره و غیره)
      هرکی تا الان خونده باید از این جا به بعد هم بخونه و کسی که تازه راه افتاده باید بیشتر بخونه!
      دنبال میون بر هم نباشید
      بگیرید بخونید دوستان ....بگیرید بی حاشیه بخونید به حرف این دلال ها هم گوش نکنید

موفق باشید
      مراقب پولاتون هم باشید!!!
      سلام
      بله بهمن و اسفند هم خورشید طولوع میگنه و غروب و این روز ها میگذره اما مهم استفاده درست از این روز هاست
      اگر کسی با این حرف هاحتی اگر کمی استرس بگیره خیلی بهتر از این هست که بایک برنامه ریزی ناقص پیش بره و آخر اسفند پشیمون باشه .....

اگر گفتن تجربیات و سعی در کمک به دیگران دلالی است باشه همون بهتر من رو دلال بنامید دلالی که برای تجربیاتش تاوان های زیادی داده..... و شاید امیدش اینه ک کسی اشتباهاتش رو تکرار نکنه........

امیدوارم شما هم موفق باشید .........

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      up...............

6. Top | #6
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      من تو اين روزا اين سوال رو از هز كي مي بينم مي پرسم تا بتونم به يه ايده خوب برسم . دوس دارم اين سوال رو از شما هم بپرسم . اما سوال من :من پارسال 2800 آوردم و فارغ التحصيلم ميانگين ساعت مطالعه ام 14 و ترازم 6800 هستش . به نظرت بهتر نيست درسا رو قبل عيد تموم كردم بعد عيد مرور و تست داشته باشم.از دكتر افشار كه پرسيدم گفت از شنبه هفته بعد شروع به خوندن پيش 2 كن و تا 15 فروردين تموم كن يعني 4 هفته از قلم چي جلو بيفت . نظرت چيه؟حداقل واسه زيست شناسي از بهمن به بعد اين كار رو كنم بهتر نيست . راستي رتبه شما چن بوده؟

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام ساعت مطالعت خوبه و چون پشت کنکوري هستي فکر نمي کنم مشکلي در انجام اين کار داشته باشي

سعي کن برنامه ريزي دقيقي داشته باشي و نگاهي هم به برنامت براي بعد عيد داشته باش چرا که 4 ماه زمان زياديست که مطمئنا با فراموشي مطالب همراه خواهد بود

همچنين با جلو رفتن از قلمچي امکان کاهش تراز هم خواهي داشت

نظر من اينه که با قلمچي پيش بري و اگر خواستي با اين برنامه پيش بري تمام جنبه هاي اون رو نگاه کن و حتما يک برنامه ريزي دقيق داشته باش
      ویرایش توسط mahdi-de : 25 دی 1394 در ساعت 20:59

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شما مال کدوم شهر گلستان هستین؟ چون من هم گلستانی هستم.

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farnazm77 نمایش پست ها
      شما مال کدوم شهر گلستان هستین؟ چون من هم گلستانی هستم.
      بنده اهل گنبد هستم
      شما اهل کجایین؟؟؟
      ویرایش توسط mahdi-de : 26 دی 1394 در ساعت 15:06

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      up

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اقا یکی بگی ما تا کی بریم مدرسه تا اخر اسفند یا فقط بهمن به نظر اساتید تکیه به خود بهتره یا برنامه ی مدرسه که فقط پیش رو پوشش میده .

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 10100 نمایش پست ها
      اقا یکی بگی ما تا کی بریم مدرسه تا اخر اسفند یا فقط بهمن به نظر اساتید تکیه به خود بهتره یا برنامه ی مدرسه که فقط پیش رو پوشش میده .
      بستگی به خودت داره
      که ایا از دبیرای مدرست راضی هستی و بیشتر مطلب رو کجا یاد میگیری خودت یا به کمک دبیر مدرست
      ولی توصیه من اینه که درس ریاضی و شیمی رو سعی کن بری چون این مباحث پیش بیشتر به دبیر نیاز دارند

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)