سلام معدلم 12.32هستش برای قبولی تو دانشگاه علوم پزشکی گلستان رشته پرستاری چه درصدی توی درسها باید کسب کنم ؟
منطقه 3 هستم
بدون زدن ریاضی فیزیک میشه ؟
سلام معدلم 12.32هستش برای قبولی تو دانشگاه علوم پزشکی گلستان رشته پرستاری چه درصدی توی درسها باید کسب کنم ؟
منطقه 3 هستم
بدون زدن ریاضی فیزیک میشه ؟
شدن که میشه ولی زیستو شیمی رو باید بالای چهل بزنی..........کلا شما عمومیارو میانگین چهل و تخصصیا میانگین بیست الی سی برنی قبولی
داداش معدلت خیلی بده. من دوستم پارسال با معدل 18/50 میانگین عمومیاش 35 و میانگین اختصاصیاش 25 بود. 6000 منطقه 3 شد. که پرتاری قبول شد.شما باید عمومیارو تا جایی که میتونی بالا بزنی. مثلا همشونو 60 بزنی. ریاضی فیزیک رو نخونی با این معدلت باید زیست و شیمی رو عالی بزنی. کمتر از 50 نزنی
ببین کلا تو کنکور زیستو شیمی و خوب بزنی کلی میندازت جلو این دوتا رو زیاد بخون منم شرایطم مثل توعه .در ضمن ارادتو از دست نده
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
بدون ریاضی فیزیک ... وضعیت منم فعلا همینه ولی سعی کن چندتا سوال ریاضی فیزیک اسونم پیدا کن حداقل ده پونزده درصد بزن والا کارنامه های رتبه های صد هزار کنکورم نگاه کنیم بیشترشون یه پنج شیش درصد ریاضی فیزیک زدن ولی نمیدونم من چرا هیچوقت سمتشون نمیرم :/
بالاخره عوضش کردم : ))
خب چی بزارم؟؟
اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((

فعلا شما درس بخونید ...بعد موقعه جمع بندی چندتا از چندتا سوال های کنکور گذشته رو بزنید ...بعد به فکر درصد کنکور باشید از کجا معلوم شاید بالا20درصد زدید... از الان هم نگو نمیتونم و بلد نیستم کتابتو بازکن ببین جریانش اصلا چی هست...بخون و تست بزن فقط سراسری خارج وداخل رو هر سوالی رو چندبار حل کن ... بعدشم درسنامه جامع ریاضیات مهروماه عالیه و تست های ابی کانون اونم فقط سراسری داخل و خارج...به فکر درصد نباش فعلا تو بخون و تلاش کن
باید زیاد تلاش کنی من خودم با رتبه 62000 منطقه 3 پرستاری ازاد قبول نشدم
فرستاده شده از SM-G7102ِ من با Tapatalk
کارنامه کنکور - تخمین رتبه - انتخاب رشته
3تا ریاضی میشه10 درصد ینی تو این چهار سال قد سه تا سوال ریاضی نمیدونی؟
نزدن یک درس تو کنکور اشتباه بزرگیه
حد اقل 10 20 درصد که دیگه خیلی کار بزرگی نمیخواد یکمی بخونی میشه راحت زد
بالاخره عوضش کردم : ))
خب چی بزارم؟؟

There is enough light for one who wants to see
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)